Керванът ни, дюканки мили, върви, върви ли... - 109 тема

• 43 633
  • 1 095
  •   1
Отговори
# 315
  • Universe
Привет, Дюкеси   bouquet!!!
Толкова време ме няма, че се чувствам ограбена без контакта с Вас. За сметка на това се запознах с прекрасната Геци 75 от Благоевград  Peace
Понеже, все ще пропусна някой, без да искам, разбира се, поздравявам всички с пракрасните поводи /не мога да се стърпя и персонално ще изръкопляскам на Креми Савова Hug Hug Hug, с пожелание да запази постигнатото bowuu/
И ще  се изфукам малко Embarassed- за бала достигнах желаното тегло от 55 кг
Един малък колаж преди и сега - http://www.snimka.bg/album.php?album_id=247556&photo=5 - 100 дни с Протал, минус 12 кг /Не знам защо снимките стават толкова "дребни" newsm78 newsm78 newsm78/
Все още не минавам в ІІІ-та, защото килограмите ми са вариращи.
Целувки и до скоро  bouquet

Последна редакция: пн, 16 юни 2008, 11:44 от lenny_pld

# 316
  • Варна
Здравейте,
най-накрая и аз да се появя , гледам много неща са се случили.
Перле, честито влизане в 4-та фаза  newsm51

Креми, честита ти годинка  smile3525. Вземи си обуй гащи дето да ти стават  Wink

Нелина, честито влизане в 3-та  smile3525

Лени, направо си друг човек вече  newsm10

Свидничка, стискам палци за изпита  fingerscrossed

Лабело, стискам и на теб за операцията. Дано всичко мине без проблемно  Peace

И аз да се похваля, от няколко дни кантарчето показва 65 кг. Така че си сменям линийката.

# 317
Момичета здравейте и от мен.Аз пак може ли да питам нещо... Crazy.Тази тричавата поалачинка случайно някоя от вас да е пробвала да я пече в гофретник Rolling Eyes.Чудя се дали ще стане newsm78

# 318
  • Русе
Здравейте, преди време бях започнала диетата, за 1 месец свалих 6 кг., което никак не беше зле.Имам нужда от мин. 15 кг за сваляне.След това реших, че съм бременна, но за съжаление се оказа че не съм.Та сега пак започвам.
Интересувам се какво мислите за Активия 0,5, дали е режимна?

# 319
Добро утро и от мен!
Най накрая успях да седна на компютъра.
Така първо да честитя К. Савова годишнината -страхотно просто. Ти си стимул на всички нас!  bouquet.

Аз минус имам малък ама няма да го отразявам да стане истински и тогава.

Да се похваля днес си взех дипломата за више образование- вече съм дипломиран финансист. newsm47.

В събота разговарях за нашия режим с бащата на един приятел. Супер човек-професор, последната му книга е за метаболизма и затлъстяването.
Каза че режима ни е супер, единствено според него е вредно да се кара много дни само на протеини-тогава е лошо/до 5-6 е приемливо/
Другото нещо каза да не се уливаме с подсладителите че са вредни/ което и ние го знаем , но е необходимото зло/ и според него е по добре да подслаждаме с малко кафява захар -по добре.Но това всеки си решава за себе си. Аз не ям много сладко и нямам проблем.
Та това е от мен за сега , режимствайте си без проблеми- истински лекър, професионалист каза че режима е страхотен. Така ,ч е дерзайте , спазвайте си го и резултатите не закъсняват. Много усмивки и прегръдки на всички. Hug.

# 320
  • Варна
Гледам си я Креми Савова тук на живо през цялото работно време, ама нали не идва на работа по шорти... и аз не съм имала реална представа какво количество телесна маса е разкарала от себе си.  Joy Като цъкнах на снимката, пред мен се разкри факта, че панталонките (нали видяхте, че са същите) са й били с десетина см ПО-КЪСИ  ooooh!
Висна ми ченето.  Shocked Креми,  smile3501 newsm51

За Перлита -  пак ще ползвам това човече. smile3501 ДодЕ и ти в доживотната, ха сега стискай. Не бих казала, че е нещо по-различно от трета, де да знам.

Нелина и Кремена (адидаската) бягат вече на трета пътека - браво и на вас, успешно задържане, не се шашкайте от малки плюсчета!!!   bouquet

Стискам палци на Свиднчка и Лабело и ако някой в нужда се е обадил, а аз съм пропуснала, моля за извинение.

Кри, щастлива съм, че те виждам в темата.
Гушки на Вещи, Бачи, Аби, Ори, на всички варненки (ама съм ви малко сърдита), абе съвсем на всички:  Hug Hug Hug  (а някой знае ли къде е Жедира?)

Дописвам: Венерас, честита диплома, А Лени - чудесно се движиш, сега си фина мадама!

Последна редакция: пн, 16 юни 2008, 12:19 от dorchester

# 321
  • Варна, а по празниците в Ямбол
Дорче, Жедирка е на планинско без комп и със свекърва  Twisted Evil и дете  Mr. Green
Крем, Нелинка, Лени, ПерлитаHug

# 322
Честито на всички с минуси и на тези с плюсовете да посъчуствам!
Аз да споделя, че продължавам, не съм се отказала, но бавно се борят тези много колца!
Поздрави  ичудесен ден на всички!   bouquet

# 323
Здравейте момичета!
ПОЗДРАВИ ЗА КРЕМИ И ЗАЗУ!

Проверих за рулцата от раци в Била. Доставката им е приключила централно. Кой знае сега, дали ще намеря хубави такива на норбална цена Thinking

# 324
Здравейте и от мен Дюканки.След 2 дни правя 1 пълееееен месец и съм -7 кг.Смятам,че резултатът ми е отличен.Трябват ми още толкова и съм ОК/според мен разбира се/
    Венерас,я разкажи нещо повече за това,че не е вреден толкова този режим.Много критици се навъдиха,че започна да ме хваща страх,а още минимум месе ми трябва за да достигна желаното тегло.

# 325
  • София
Мале, ама вие пишете сериозно бързо! Не мога да ви смогна! Давам набързо отчет и се връщам да ви изчета. Кантара ми се счупи и днес или утре ще си купя нов, но доколкото успях възможно най-точно да се измеря съм 71 кг., т.е. 4 кг. надолу за 7 дни. Иначе в мерките съм свалила по 2 см. от почти навсякъде, с изключение на гърдите. Там съм свалила 3 см.  newsm45
Реших да продължа ударната до 10 дни, т.е. до сряда, след това ще съм на ПЗ до края на седмицата и от следващата почвам 4/3.
WC проблема продължава все така. Явно режима ми действа по този начин.

Много отслабваща седмица желая на всички!

# 326
Весито5. аз това описах. Правя вече почти 3 месеца и съм си перфектно. Но си е гадно да слушаш от всякъде простотии. Та и затова го хванах човека да ми обясни и той каза супер продължавай момиче.Няма от какво да се притесняваш , единствено ако се уливате с чистите протеинови дни не е добре. иначе с зеленчуците всичко си е наред.
Това каза че единствено не одобрява подсладителите ,че са вредни и ми препоръча по малко захар/кафява/ от колкото те. Но беше с 2 ръце за режима да не се притеснявам.
А той е определено страхотен специалист, преподаващ в незнам колко страни, написа книга за затлстяването,а и е лекарствен специалист / изследват новите медикаменти- за което съм склонна на 100% да му вярвам и за подсладителите.

# 327
Перле, честита ти четвърта фаза. Ти си моя герои, спомням си когато бях 88 кг и как ти се възхищавах и колко много ти се радвах и още ти се радвам. Браво  Hug

Креми Савова  Shocked Shocked Shocked  smile3501

Момичета, не се притеснявайте за бюста. Всъщност не се сваля толкова от гърдите, а от това което ги носи  Laughing

# 328
Момичета здравейте и от мен.Аз пак може ли да питам нещо... Crazy.Тази тричавата поалачинка случайно някоя от вас да е пробвала да я пече в гофретник Rolling Eyes.Чудя се дали ще стане newsm78

Мда, пробвала съм. Редовно си правя сладкия вариант с канела на гофретарника. Но внимавай - ако я извадиш много рано, ще се раздели на две. И за да не ми залепва - мажа с домакинска четка с малко олио, което е достатъчно за цялата доза - на мен ми излизат 3 или 4 гофрети (зависи си от гофретарника, де). Друго - трябва тестото да е като за палачинки - нито гъсто, нито рядко.
Успех!  smile3525

# 329
  • Тракийка в Софийското равно поле....
Лелеее, докато стигна до темата и ......... обяд станалоооо!

Ами..... Добро утро и добър ден наведнъж от мен!   bouquet

Най напред да честитя на патерици на Пухи за рожденния ден - много усмивки, успехи и радост!   bouquet

Перле, честита 4-та  newsm20. Дано е лека и задържаща  Hug

Креми newsm51 - забележителна разлика!!! И много упорит труд!

Зазу, честита месечинка   bouquet - по-добре бавно и славно, отколкото никак. Според ти е добър резултата!

Свеидничка - стискам палци силно.

Лени Плд   Hug  bouquet Изглеждаш страхотнооо! Браво! Липсваше!

Златана - добре дошла! Ще се справиш... Знам че е трудно, но се абстрахирай и скоро ще свикнат околните!   bouquet

Дрдеси - не е май много режимна тази активия!  Peace

Аз и днес имам малко минусче  Flutter, виждам наближаваща осмичка ....  Praynig.

Я да споделя - купих си от Метро една голяма кутия Бакпулувер....... Ама вчера докато си правих кексче - се загледах в съдържанието - ми то има пшенично брашно  Thinking. Е как е възможно. Зачетох се в другите бакпулувери - има само по малко нишесте.... Май ще взема да го хвърля този и да си смеся сода и лимонена киселина - за по-сигурно!

Общи условия

Активация на акаунт