Керванът ни, дюканки мили, върви, върви ли... - 109 тема

• 43 631
  • 1 095
  •   1
Отговори
# 330
Добър ден!
Ето ме цяла  в четвърта.Нямам никакви поражения от режима.  smile3521Чувствам се прекрасно newsm68
Сузана63,Ори,Рокипагане,Кри,Присила,Дори,Катяджин,Креми,Радиус,Настьо,Татит,Червеничко,Byrne,благодаря за поздравите ! Hug Hug Hug Hug
Желая на всички да стигнат желаните килограми и да ги задържат завинаги! bowuu bowuu Peace

# 331
  • В полето, под тепето.
Честита годишнина на Креми, поздрави на Лени и честито на Перлата и на всички свалили Peace Peace Peace!

# 332
Да се впиша и по обедно време Simple Smile
Преди малко допълнително се нахъсах за отслабване-взех си една редутска поръчка и потничето, което бях поръчала, като се лепнало в мен-като кифла изглеждам. Чувствам се нещастна и доста окръглена  Rolling Eyes

veneras, честито дипломиране   bouquet

Креми, поздравления    bouquet

# 333
Венерас,много благодаря за отговора.Нямаш представа колко положително ми повлиява.Аз също се заинтересовах тук-таме и мнението на твоя познат се препокрива.Опасност имало,ако я продължаваш с година /и/и да си на ІІ етап- 5/5,иначе, и аз така разбрах,че - НЯМА СТРАШНО!!!А какви витамини бихте ми препоръчали?Благодаря предварително!  Thinking

# 334
# 335
Здравейте и от мен!
Честита годишнина на k_savova   bouquet   #Crazy  Направо фрапираща разлика  newsm09
Гледам че пазарувате на едро бакпулвер. И аз трябва да го направя че тия пакетчета много бързо ми свършват. Понякога забравям да си купя и карам със сода, а определяно направеното с бакпулвер ми допада повече.
veneras, браво за дипломирането  smile3525

# 336
Здравейте момичета!
ПОЗДРАВИ ЗА КРЕМИ И ЗАЗУ!

Проверих за рулцата от раци в Била. Доставката им е приключила централно. Кой знае сега, дали ще намеря хубави такива на норбална цена Thinking

Бачи, кой не чете Joy

# 337
  • софия
 ooooh! лелеееее срама нямате!
човек да не ви остави и за един ден 17 страници Shocked

айде отивам да чета , а вие имайте малко милост и по-бавно в писането!!!!! Mr. Green

# 338
  • София
Здравейте всички
стари, нови
но всички - добрички    Laughing

Смея се за да не заплача  Cry, но се надявам да ми мине  Praynig
Аз много се обезверявам от себе си да му се не види.На моменти дори се мразя  Sick , но предполагам, не ви казвам нищо ново....
Закотвих се на тез 86, които временно бяха станали 85,7 и се лашкам от тях до 86,400 и това е положението  ooooh! Tired
Надявам се че и на моята улица ще изгрее слънцето някой ден....
Желая късмет на всички ви   bouquet

# 339
  • Тракийка в Софийското равно поле....
Дамаянти Hug - Ще мине мила - това е нормално задържане! Не се отчайвай и не се предавай!   bouquet  bouquet

Не мисли, че не си свалила, а че не качваш... И си задържаш килограмите!  newsm51

# 340
  • София
Благодаря ти Татит  Heart Eyes Ще се постарая да мисля положително.
Понеже наближава морето скоро, и тайничко се надявах, че до тогава някое и друго килце ще си иде...., че като си гледам двете снимки от миналата година....то пак ще съм си кашалот на плажа....ама дай Боже поне догодина да съм като хората  Sad
Днес мей не съм за темичката, че развалям бодрия дух - дано той вас не ви напуска   bouquet

# 341
Днес мей не съм за темичката, че развалям бодрия дух - дано той вас не ви напуска   bouquet

Онзи месец се бях вкиснала като теб, но нещата потръгнаха-за  2 седмици се смъкнаха 2 килца, иначе задържах почти месец. Споко, с теб сме  Hug

# 342
Слънчев привет и от мен !     Nature Sunny Поздравления за поредната хубава и топяща килограми тема - Вещи и сие -   bouquet
Креми - браво момиче - и преди съм ти казвала, колко забележителни са резултатите ти !  Heart Eyes
Перли - излишно е да се повтарям -  newsm74
Ленииииииии - обичам те, нали си знаеш ? Я, марш в 3-та !!!!  smile3513  Peace
Абиииии-  newsm51
Нелинка, Мише, Съниии, Нели, Радиусче, Риве, Пили-пили, Фолии, Кукии, Духче, Настиии   Two Hearts  Heart Eyes...  момичета, забравям, простете на амнезиралия ми дюкански мозък !!!!  Banghead
Поздрави за всички - с поводи и без !!!!!   smile3525

# 343
Дамаянти, много си красива!

Винаги съм казвала, че по добре красива и дебела /щото МОГА да отслабна/, отколкото грозна и слаба, там спасение няма  Laughing

# 344
  • Варна
Тъй като скоро ще направя 5 месеца с Дюкан искам малко съвети ?
Да спра ли 2-ра фаза за 2 месеца и да  вляза в 3-та, и после наесен да се върна във 2-ра фаза за около месец , два ? Имам такава идея,защото твърде дълго съм без плодове и вече като че ли взех да се поуморявам само на месо и зеленчуци.

2-рия ми въпрос е :  В момента пия Рибено масло на капсули по 1 на  ден / от 1000 мг /. Какво ще стане, ако взимам по 2 бр. / сутрин и вечер /. Може ли да ми навреди с нещо по-голямото количество ? Правят ли се паузи при приема на рибеното масло. примерно пиеш 3 месеца, после прави ли се почивка или не ?

И последно, газирана вода нали може да се пие ? Режимна е ?

Общи условия

Активация на акаунт