Керванът ни, дюканки мили, върви, върви ли... - 109 тема

• 43 655
  • 1 095
  •   1
Отговори
# 345
Здравейте, сладурки  Hug

Перле, честито влизане в 4-та фаза! Успех и нито крачка назад  Heart Eyes

Креми, честита ти годинка с режима Hug

Нелина, успех в 3-та  Hug

Лени, невероятна промяна! И хайде скачай вече в трета  Heart Eyes

Свидничка, стискам палци за изпита  Peace

Лабело, дано всичко мине без проблемно   Peace

Приси, аз лично почти съм сигурна, че много трудно бих се върнала във втора фаза. Ако си сигурна в себе си, че ще се справиш-давай смело. Но пък от друга страна и следващата година пак ще има същите плодове  Hug Газирана вода може, а за рибеното масло и на мен ще ми е интересно да науча как се взема  Heart Eyes

Целувки на всички  Heart Eyes

# 346
Момичета, благодаря за отговорите.Сега съм по-спокойна за нощното ставане, а за доспиването- май ще си отспя през отпуската.
Veneras, честито дипломиране!
Дамаянти, аз съм нова тук и за режима, но в реалния живот около мен също познавам дюканки и дюканчовци.Няма нито един, който се е захванал и не е отслабнал, като диапазонът е от 9 до 30кг.Единствено не отслабнаха тези, които се отказаха от режима.Най интересното е , че докато ги гледаш, гледаш- едни и същи и в един момент- други хора все едно, слаби и красиви.

хайде, пак успешен и весел ден!

Последна редакция: пн, 16 юни 2008, 15:07 от Светкавица

# 347
  • Варна
Мамс , не е проблема в това, че ми се ядат плодове. Мога и да не ям. Като че ли липсват на организма ми, незнам как да го обясня. Просто повече от 5 месеца във втора ми се струват много.
Ветеранките, какво мислят по въпроса ?

# 348
  • Бургас
Здравейте момичета.
Аз днес по случайност съм си в къщи и така си хапнах, че не мога да дишам.Нямам намаление ама то ако вземе да ми дойде добре ще стане,закъснява ми,но мисля че се наместват хормоните,нали до преди няма и месец кърмех,та си мисля да дойде и да заминава че да видя 8 най накрая.
venerasчестито дипломиране,голям кеф е,знам аз,и добре си намерила един наистина учен човек без користни цели да ни даде кураж,не че съм се вързала на някой.
k_savova  ,браво на теб направо ме смая,може пари да печелиш с тези снимки,примерно да рекламираш режима Laughing
prysila ,мисля че Десси на която е темата с рецептите беше направила така с минаване в 3 фаза,но тя го направи защото задържаше много дълго време,не си спомням обаче дали имаше успех.
[Byrne/b],това ми е било винаги лафче, когато някой се опитва да ме засегне,ама си го доукрасявах, че и простотията е най голямата катастрофа на света.
Кри Hug,пиши ни по често тези 44 кг винаги ме стимулират когато гледам табличката,а съветите ти са супер полезни.
За нощното ставане,аз го имам гогато съм бременна или съм на Дюкан,т.е от 5 години съм все така Laughing
Лек ден на всички.  bouquet

# 349
Здравейте, красавици!
Не съм писала отдавна, но се надявам, че не сте ме забравили. Режимна съм, минуси нямам.
Добре дошли на новичките и успех!
Цоци - оздравявай бързо и бързо си свършвай работата, че те чакаме да се завърнеш в темата в целия си Дюкански блясък!  bouquet
Светкавица - таването нощно време едва ли е от режима. Самото пиене на много вода те кара да ставаш, особено ако преди това не си пила съвсем. И аз така в началото ставах поне по 2 пъти, но се привиква, и сега не ставам.
Креми Савоваsmile3501 поздравления!!!
Перле - никога повече да не се връщаш във втора - браво за постижението   bouquet
Златана - тука от "бременни хипопотами" ставаме секси мадами  Laughing И ти ще успееш!
Лабелло -  успех за операцията! Hug
Не съм - относно сланинките на краката - и аз имам такъв проблем, май само с нож ще се оправи това, дано не съм права, но положението е отчайващо. Мисля си, че е въпрос на структура.
Кри  Hug Нелинка  Hug Вещи  Hug Ори Hug Дорчестър[/b] Hug Венерас Hug Катето Джиновска Hug
lenny_pld - изглеждаш страхотно, Браво!  bouquet
Правда з - благодаря за посъчувстването  Laughing
Бачи   Hug  - в нашата Била има 3 /три/ вида рулца от раци  Mr. Green, казвай, ако трябва да пращам, че и промоция - 250 гр. за 99 ст. Laughing
Червенокоска  Hug Танче  Hug
Атракция - още мъъъничко и потничето ще ти е тамЪн  Hug
Дамаянти   bouquet - търпение и кураж, скоро ще имаш минусче, не изпадай в лошо настроение, отразява се на отслабването, не в положителния смисъл!
Геци Hug - като гледам с теб се гоним в килограмите
Бърни - най-добре "красива и слаба" - натам вървим всички Дюканки  Peace
Присилка   bouquet - ако мислиш, че ще успееш да се върнеш без проблеми от 3-та във 2-ра- добре, но пак си помисли. За рибеното масло мисля, че не може да ти навреди, все пак прочети упътването и се съобразявай с него. Мисля, че 1 гр. е препоръчителната доза на ден. Аз изпивам по една опаковка и правя 2-3 месеца почивка.  газираната вода мисля е режимна.
 Мамс bouquet
На всички които пропускам - не е нарочно - за вас   bouquet Hug

# 350
Радиус,Мира,Светкавица,Експанзи, smile3525 newsm47, мерси много момичета. Hug

# 351
  • Варна

Присилка   bouquet - ако мислиш, че ще успееш да се върнеш без проблеми от 3-та във 2-ра- добре, но пак си помисли. За рибеното масло мисля, че не може да ти навреди, все пак прочети упътването и се съобразявай с него. Мисля, че 1 гр. е препоръчителната доза на ден. Аз изпивам по една опаковка и правя 2-3 месеца почивка.  газираната вода мисля е режимна.

Мерси за отговорите  Hug

Остават ми малко килограми до целта, така че  мисля, че ще успея да се върна във 2-ра. Още повече, че едва ли ще ми трябва повече от месец.

# 352
Бачи   Hug  - в нашата Била има 3 /три/ вида рулца от раци  Mr. Green, казвай, ако трябва да пращам, че и промоция - 250 гр. за 99 ст. Laughing
  newsm78 Промоциите се преглъщат трудно. Казвай де е Билата  Simple Smile) Защо така са ме се дояли тия рулца точно..., хич не ми е ясно  Thinking

# 353
Добър ден и от мен

ДАМАЯНТИ,споко и аз бях така,но след 2-3 дни се смъкват,не се отчайвай

Аз днес влязох в един магазин за блузка,а продавачката ми вика "само тая ризка на манекена ми е голяма,други нямам,ама вие разгледайте"  направо ми идеше да я фрасна с нещо.Аз че съм с едър кокал да, ама чак пък толкоз и като знам че съм свалила 9 кг,направо побеснях.

лек ден

ВЕНЕРАС,ЧЕСТИТА ТИ ДИПЛОМА smile3525

# 354
  • Варна

prysila ,мисля че Десси на която е темата с рецептите беше направила така с минаване в 3 фаза,но тя го направи защото задържаше много дълго време,не си спомням обаче дали имаше успех.

И аз знам за няколко дами, които са го правили и затова очаквам съвети  Peace

# 355
  • Варна
Приси, айде и аз да се изкажа по твоя въпрос. Цвети и Боби ги няма в момента, но те двете най-добре ще ти кажат какво е усещането да се връщаш към второфазно хранене с цел да се отслабне още малко. Аз лично след Новата година (вече бях в трета фаза) имах 5 натрупани килограма и после така и не успях да си ги върна съвсем успешно. Постарах се да се храня 5П и 5ПЗ пак, но ми се струваше мнооооого ужасно  Embarassed и свалих 4 кила, т.е. повече не станах 59. Сега стигам 60-61-62 на периоди (за цялата 2008)

# 356
 bowuu
К Савова Hugчестита годишнина.Ти наистина много постигна-поздравления Peace
zlatana  Hugневероятно голяма цел гониш и искренно ти пожелавам успех с режима.Ще си позволя един съвет-яж по-често риба -дори и мазна,същото важи и за пилешките бутчета.Това е, за да нямаш проблеми след време с косата и ноктите. Peace
Нелинка newsm51
Перлита ЧЕСТИТА четвърта фаза.Пожелавам ти никога да не връщаш старите килца Heart Eyes
Дамаянти, по -някой път така се закотвят нещата.Дано отмине този период при теб. Hug
Геци 75   Kissing Heart
Днес заформих окончателно още едно килце на долу.Вещи,молба за табличката -61кг. Hug

# 357
  • Варна
Дори, мерси  Hug
До края на месеца съм решила да карам на 2-ра , пък дано сваля още някое кило и дилемата да не стои. Но усилено мисля по въпроса.
Надявам се на още мнения   Peace

rivela, честито   bouquet

# 358
Здравейте дами  Simple Smile Аз отново съм с въпросче. Та то е, понеже съм на 17, има ли шанс този режим да ми се отрази  по какъвто и да е било начин на здравето(на костите например)? Защото вече почти 2 месеца съм на режима(чувствам се много добре), но ако има таква вероятност...

# 359
Veneras  честито дипломиране   bouquet
k_savova  разликата е просто невероятна - браво -  smile3501

Последна редакция: вт, 17 юни 2008, 08:52 от Flame_jar

Общи условия

Активация на акаунт