Керванът ни, дюканки мили, върви, върви ли... - 109 тема

• 43 696
  • 1 095
  •   1
Отговори
# 90
  • Пловдив
Ами ядем колкото ни се яде - никой не стои гладен Simple Smile А ти защо ядеш само месо? Може също риба, обезмаслени млечни, яйца...

# 91
  • Варна
Скок в новата тема... Вещи и екип -  Hug

Имам временце само да поднеса букет на Зазу    bouquet и да й пожелая здраве, късмет, любов и красота!

# 92
Привет!
Отлагах, отлагах и ето че днес ми е 3 ден на П  Wink
чуствам се леко замаяна но ,се надявам да отшуми .
Чета в книгата за крем но, май пропускам къкав е или как се приготвя?
Здравей Диди специални усмивки  и Добър ден  Вещи Hug

# 93
  • гр.София
Светулче, най-после те дочакахме, здравей  bouquet - солен яйран или кола лайт са споделяли момичетата при замаяност.
Ори, eдитвам го, да не стане грешка Joy
Бърни, излових те в едно прегрешение - недей така, бе сладка, http://snimki.tialoto.bg/?gallery=979&page=4#p, всяка прилика е май случайна Joy
Само един протеинов петък, май не сти-и-га Joy Joy Joy

Последна редакция: сб, 14 юни 2008, 22:21 от dilu

# 94
  • гр.Видин
Къде прочете, че не са разрешени?  newsm78
По-скоро не прочетох, че са разрешени. Но щом са, още по-добре, всъщност бяха доста вкусни.

# 95
Ок ще си приготвя айрян, че колата свърши Wink
И благодаря за милите думи  bouquet

# 96
  • София
Здравейте момичета! Аз съм новачка все още, от 09.06. започнах режима, и съм много въодушевена. Започнах от 66.5 и вече съм 64 Simple Smile .  Гледам да съм много стриктна и досега всичко съм спазвала, обаче довечера излизам с приятелки и какво да правя? Да седя и да ги гледам Sad как пийват и се веселят? Никоя ли от вас не пийва? Поне 1-2 чаши вино в седмицата? Някак си ми се ще някой да каже, че го прави, а отслабването си продължава...

# 97
Бачи, къде си?
Да видиш каква вярна дружка съм - писах на Билла да питам какво става с ролцата от раци Joy
Имам отговор:
lieva Elena" <E.Ilieva@billa.bg>
Тема:   FW: Ролца от раци
Дата:   Fri, 13 Jun 2008 07:51:35 +0300
До:   ...............
   Заглавие

Неразкодирано съобщение
Блокирани

Уважаема г-жа Борисова,

На този етап от време, ролцата раци Clever са временно блокирани, поради факта, че се забави вноса им от Китай. Очакваме да ги имаме налични до 2 седмици.

Поздрави

dilu, аха, да, така се омъжих навремето Joy

Ivi baby newsm78 К'во да ти кажа... Не е хубаво човек да разчита на алкохола за веселбата си. Ще пиеш кола лайт, вода, сода, кафе, чай...

# 98

Здравейте,да се запиша и аз .Това май е стандартна реплика по темата ,но няма как Grinning Голямо задържане му "ударих",не че съм свалила малко,но досега свалях толкова бързо,че станах нетърпелива вече. Май и режима си обърках-не ям редовно овесени трици на работа не ми остава време за ядене ,а като се прибера е късно. Ще се поправя,обещавам Praynig
                Някой ме пита за мама Веси-да приятелка ми е .Другия месец ще си бъде в България.Тогава ще си направим нови снимки и заедно с тези от миналото лято ще си имаме нашите "преди и сега" Grinning
                Преди няколко дни в Добрич отвориха "Кауфланд", за голямо мое разочарование няма овесени трици,нито "Ремия", нито "Ескуиза" .Така се надявах да ги има в този хипермаркет ,за да не обикалям целия град да ги търся. Sad Sad Sad Да не ви занимавам повече с моите неволи,желая на всички лека и отслабваща вечер. А на Зазу по случай рождения и ден -здраве,щастие,късмет и то безчет!!!  bouquet  Hug Hug Hug

# 99
Вещи, Каримма, Амсимам   bouquet  за новата тема

Ivi baby, за алкохола Ори ти е отговорила, но искам и аз да се включа с малко информация. Материалът е от www.bb-team.org/articles/817/
Цитат
Алкохолът (етилов алкохол или етанол) има двойнствено влияение върху човешкият организъм. В някой случай това влияние е положително, но в повечето случай - отрицателно.

Как влияе алкохолът?Етиловият алкохол има малка молекула, която е разтворима във водни и мастни разтвори. В черният дроб алкохола се разгражда до ацеталдехид, а след това до ацетат. Ацетатът се разгражда до въглероден диоксид и вода, която се изхвърля.

Алкохолът се поглъща бързо от тънките черва (80%) и стомаха (20%) преди другите хранителни вещества да са погълнати. Вместо да се превръща в мазнини, алкохолът се превръща в ацетат. Количеството образуван ацетат е пропорционално на количеството приет алкохол. При по-високи нива на ацетат – тялото спира да гори мазнини, а използва за енергия предимно него.

Един грам алкохол съдържа 7 ккал. Това е почти двойно повече от един грам протеин или въглехидрат(4 ккал), но все пак по-малко от един грам мазнина (9 ккал)
Какво причинява алкохолът?

* Осигурява на тялото единствено празни калории, които са излишни
    * Забавя метаболизма като влияе отрицателно на цикъла на Кребс
    * Намалява усвояването на протеина с 20%
    * Понижава нервната активност
    * Дехидратира клетките. Колкото по обезводнена е клетката – толкова по-трудно нараства мускула.
    * Блокира абсорбцията на елементи като – калций, фосфор, магнезий, желязо, калий.
    * Намалява нивата на тестостерон и увеличава тези на естрогена.
    * Пречи на изгарянето на мазнините.
    * Забавя реакциите на тялото.
    * Пречи на координацията на тялото.
    * Намалява физическата сила.
    * Влияе на сърдечносъдовата система – повишава кръвното налягане – сърцето работи повече, за да „изпомпва” кръв в тялото.
    * Изчерпва по-бързо витамините от тялото. Последиците от това са многобройни.

Въпреки че алкохолът се поглъща бързо от тялото, той се усвоява сравнително бавно и може да повлияе до 48 часа след приема му. Въпреки това той оказва индиректно влияние върху тялото за по-продължителен период от време.

# 100
  • Варна
Привет на всички режимни !   newsm51   Искам да попитам знаещите !? На режима съм от 22 март, за две масеца свалих 10 кг - височина 1,67 години 47,  бях 75 - сега съм 65 . Това ми беше и първоначалната ми цел и .... имайки впредвид ония 10 дни за всяко свалено килограмче минах на трета от 24 май ....ОБАЧЕ сега се блазня за още малко кг МИНУС .... та въпроса ми е : дали да продължа на трета и да зъвърша цикъла изцяло и да кажем след време като си запазя тези кг да започна на ново режима или така и така процеса се е завъртял ....дали ще стане объркация ???   newsm12

# 101
Привет мадами Hug
Мноого тежка вечер беше снощи, едва отлепих днес Wink Grinning
Честит Рожден ден Зазу newsm59. Да си жива и здрава, много любов и късмет  Hug
Честитка на месечинките и годинката   bouquet
Диди 60 , както решиш, няма пробем да минеш малко във втора и после да удължиш трета  bouquet
Хубав уикенд  bouquet

# 102
  • в старата къща на село.(ехххххххххххх мечтииии)
Привет на всички отслабнали,отслабващи и започващи да слабеят.
Може би си бяхте помислили ,че онази досада пухчо се отказа от режима и вече няма да реве по една седмица,защо аджеба не сваля ами качва.ДА ама НЕ.Тука съм си цяла целеничка с изключения на едното кило дето го преборих от миналата неделя до днес. Mr. Green
Бях  за седмица на Варна, обичам го тоя град.(въпреки ,че все разправят ,че бургазлии мразели Варна).Мога да се похваля , че точно там бях 5 протеинови дни,устоях и не съм залитнала по нищо нережимно.Направо сама си се възхищавам. Crazy
Ако си спомняте си купих нов кантар точно преди 10 дена,след като ония неверник механичния кантар ме хвърли в оркестъра с неговите +6 за няколко дена и то в ударния.Резултата днес на обяд ,след като закусих бая стабилно и вече бях изпила доста вода е -2 килограма.(и очаквам утре МЦ ,така че може и да са повече)Явно обаче в мерките свалям доста по бързо,защото имам една пола и едни дънки ,които вече буквално ми се свличат от дупето.Много се радвам Laughing.Даже и на мъжо на провокациите ,че не отслабвам и че ще опровергая Дюкан не се подадох,и сега ще бъда възнаградена с много минуси (надявам се).Все пак 2 килограма за 10 дена са сиеднoчудесно постижение. Laughing
Така ,както се вика нахвалих се аз а сега да ида да надникна какво сте изписали вие ,че имам две теми да наваксвам.Не си играете ейййй.Бягам да чета,и се надявам и много снимков материал да има ,да ви се радвам и да ме стимулирате. Crazy Crazy Crazy

П.С.Намерих си чудесна пилешка шунка във Варна в Бурлекса,от бяло пилешко месо на чудна цена от около 5 лева,вакумирана .Някаква френска беше и много бързо свършваше.Та накупих си едно кило и днеска като съм стягала багажа е останала в хладилника .Забравих си и триците,подсладителя дето беше 2500 таблетки  и лененото семе.Сега роня едри сълзи,така са ми вкусни на закуска триците с малко прясно мляко..Ще мога да си купя трици вероятно чак в понеделник ,а ленено семе от метро най рано след седмица.Туй ще знаете ще е заради диетата,щото нали амнезия ни хваща. Mr. Green

Последна редакция: сб, 14 юни 2008, 20:53 от пухчо

# 103
  • София
Пухчо  Hug с Дюкан няма начин да не успееш  Laughing Търпение, постоянство и режимност и резултатите ще са налице.  bouquet
Поли Уоли  Hug знам за аква аеробиката в Спартак, ама гадовете искат 15 лв за тренировка срещу 6 лв. другаде. Към тренировката са включили сауна и стая за почивка; ако не искаш да се потиш или да си почиваш - твоя си работа  Joy
Наирянка мернах на балкона вчера, ама не е писала  newsm78

# 104
Момичета, тиквичките на Emi станаха страхотни!У нас всички ги ядоха, не само аз, режимната.Такова вкусно нещо!Непременно си ги направете.

ivi baby, мисля, аз съм отскоро тук, но вярвам, че наистина никоя от нас не употребява алкохол,поне тези, които сме още във втора фаза. Аз като почнах режима/вече дори ми е глупаво да казвам "диетата" при това ядене/ я бях съобразила с това- да минат баловете на познати деца, да минат семейните празници, че сакън, да не се обиди някой ако не изпия чаша алкохол.Но като почнах режима и седмица след това при едно служебно пътуване попаднах на страхотен купон.Веселба ти казвам.Е, пих си само минералната вода, другите около мен все ме подканяха да ми сипят малко винце или поне бира, но аз им обясних, че в момента и глътка не мога да близна.Това не ми попречи да се веселя, да танцувам и да си изкарам приятно вечерта.
      виждам че днес има рожденничка, Зазу, честит рожден ден, здраве, късмет, любов и щастливо лято!
      Хайде,приятна вечер на всички и да си изпрося накрая  от вас едно пожелание "наслука" на мъжа ми, че утре е за риба, мисли човекът за режимната си съпруга.

Общи условия

Активация на акаунт