Керванът ни, дюканки мили, върви, върви ли... - 109 тема

• 43 740
  • 1 095
  •   1
Отговори
# 270
Добро утро момичета.

Да се разпиша за днес и аз , че след малко като се събудят двамата "джедаи" в къщи не се знае кога ще седна пред компа. #Crazy

Мерси за кафенцето , водата и, чая(Катеджин , катя* , ривела)  bouquet Hug

Свидничка , браво за новото намаление на кг, и миличка успех на държавните изпити (карай малко по-спокойно това са бели кахъри , след няколко години ще си спомняш за тях с носталгия ) Peace Hug 
Лек ден на всички  bouquet

# 271
  • С питане до Цариград, стига се, но с ... отзад!
 Добро утро дами!  Hug
 Не съм ви чела още, само последната страничка, но намазах с кафенца и водичка!  Mr. Green За което мерси на Катеджин , катя* , ривела!   bouquet
 Ние благополучно се завърнахме късно снощи от разходката (Белоградчик, Видин, Баба Вида, Магурата, Едно малко манастирче, Берковица едно малко село в което спахме). Режимна бях с малки изключения независещи от мен (като малко олио в салата, ма не можах да накарам домакините да не я подправят, а не ми се разправяше) и пропуснах триците вчера сутринта. Беше много хубаво и интересно, ама много малко ни беше времето и не можахме да разгледаме всичко, ама следващия път. Времето беше разкошно - слънчево и топло, само вчера имаше малко облаци, а в Берковица ни казаха, че било спряло да вали малко преди да отидем - значи сме гонили дъжда  Grinning

Сега да се оплача, както казах окъсняхме и се прибрахме чак към 12 вечерта скапани от умора и бързащи да си легнем, аз обаче веднага правя проверка на хладилника и се оказа, че нашите са ми изяли всички запаси с режимности - 1 лъжица кисело мляко не са ми оставили и сега си седя гладна и бясна, и чакам да събудя дзверо, да го заведа на градина за да мога да си напазарувам, че ми стърже вече на стомаха, а сутрин яйца не мога да ям, и кафето ми е чисто, абе гадничко си е, и съм в ПМС та всичко ми е по 2.  Tired Та така, друг път ще трябва да мисля къде да си скрия храната за да не ми я опаткат.
 И една подробност, ама ми направи впечатление - в селото в което спахме нямаше никакво нискомаслено мляко, ама никакво, но пък имаше кола лайт и подсладители по кафетата, странно ми стана. Сигурно там си нямат дюканки, само наминават такива от време на време  Grinning

Айде лека и режимна седмица на всички, много минуси, слънчево време и усмивки!   bouquet

# 272
  • Стара Загора
Добро утро момичета!!!
Надявам се да не сте ме забравили.
 Hug Hug Hug на старите и добре дошли на новите момичета.
Свидни4ка  fingerscrossed всичко да мине като по вода.
Перле честита 4 -та фаза  smile3525
Не съм, Вещи си криеше храната в съдомиалната ама като се стопли времето не знам къде Grinning ако искаш я питай.
То и в нашето село няма нищо режимно ,но аз си нося всичко с мен и така като се върна и храна имам.

Последна редакция: пн, 16 юни 2008, 08:11 от suzana63

# 273
Добро утро!
Добре дошли на всички нови, бъдете търпеливи и имайте воля, за да постигнете добри резултати.

Искам да ви пожелая една успешна седмица и много минуси.
Аз от напрежение не мога да си стоя на краката, вчера се скъсах от работа някъде около 12 часа, днес ме чак същото, защото утре (предполагам се сещате) ще ме оперират (сливиците). Естествено, като мине всичко и се прибера, ще ви кажа как е минало, че и скоро правя 2 месеца, така че и отчет ще има.

bouquet

# 274
Добро утро мацки и от мен,пожелавам на всички лека и сваляща седмица

Благодаря за кафенцето на katyadjin  ,закуската от мен Wink
svidn4ka успех на изпита Praynig

# 275
Добро утро! Хубав ден на всички  Hug

# 276
Добро утро от мен в новата  тема! Вещи, супер заглавие (направо си страхотна)   bouquet
Тези дни не съм чела, затова сега се захваща, за да съм в час с новостите около вас. Лек и успешен ден! Hug

# 277
Здравейте момичета, аз вече достигнах целта си, вчера видях 60-тицата на кантара, според мен има още какво да се желае по телесата ми, но по-скоро имам нужда от стягане, а не от повече отслабване. Затова като ми свърши МЦ-то до 2-3 дни ще видя как стоят нещата и се бухвам в 3-та. А никак не можах да се зарадвам вчера на кантара- всички вкъщи сме болни, някакъв гаден вирус ни набара, добре, че поне дребния е вече по-добре. Вчера почти нищо не съм яла (да ме прощава чич Дюк), ама ми беше много зле, не можех да си стоя на краката от световъртеж. Днес ще се понасиля да хапна. Та така с моите неволи.

Свидничка - стискам всички налични палци и като си дойдеш в СЗ може да се видим
Сузи- здрасти   bouquet

Успешен ден и да сте здравички.

# 278
Добро утро и успешна ,и отслабваща седмица на всички Дюкеси! newsm51
Аз нещо задържам ,но минусчетата ще започнат да валят като при вас -не се отчайвам! Не го правете и вие!!!!!  newsm10 newsm44 smile3525
Бъдете верни на режима и той ще ви се отплати подобаващо!!!

# 279
Добро утро, мили момичета!
Пожелавам ви успешна седмица, изпълнена с късмет! И, разбира се, много минуси!

# 280
Добро утро и от мен,
и аз минавам да ви пожелая лека и отслабваща седмица.

Аз да се оплача по време на втора фаза се опитах да спра цигарите ,но нещо не ми стана опита.Сега в трета реших пак да пробвам и резултата ми за три дне почти без цигари е 1кг. Sad.Ако така вървят нещата ще се връщам във втора май.
Честито на всички с повод за радост днес.  bouquet

# 281
Добро утро, мили момичета!
Какъв ли е кеф да си стигнеш целта...
baby doll - това изгледа от прозореца ти ли е... Ехааа...
Успех на Свидничка на изпита  Peace, на лабелло в операцията  Heart Eyes, на всички в борбата с изкушенията  Mr. Green.
Засега кантарът мълчи, метаболизмът ми спи, гостите - също (което ме устройва).
Мъж ми се е развихрил в кухнята с обедното меню  #Crazy, аз си хапвам овесена каша - идилия.
Инвестирам без да съжалявам. Радвам ви се и ви обичам  Hug. Лек и слънчев ден!

# 282
Добро утро!!! Много вкусни тези палачинки diamonte, а кафенцата са супер. Днес си забравих закуската и ще тримиря до обяд. Ще мина само на кафе и като се приберя ще съм примряла от глад , ама като съм забравана никой не ми е виновен. Иначе минусчета нямам , но пък на сантиметри ми личи доста , което засега ме успокоява.
Свидничка аз усещам от разстояние , че този изпит ще го вземеш Grinning

# 283
Здравейте момичета,
Чудя се дали и други страда от синдрома на понеделника

Всеки понеделник съм с кило повече от петъка. Всекиииии
Мислех си, че е заради ПЗ дните петък-неделя, но тази седмица ги промених и пак същата работа

# 284
Аз също никога не съм отслабвала в понеделник , може би защото не ходя никъде и не се движа. Обикновено към четвъртък или петък отслабвам , но и това от досто време не се  е случвало. Може би трябва в неделя да си само на протеини- пробвай!

Общи условия

Активация на акаунт