Керванът ни, дюканки мили, върви, върви ли... - 109 тема

• 43 798
  • 1 095
  •   1
Отговори
# 30
  • София
Joy Joy Joy за да стана перфектна  Laughing Laughing Laughing
Мани...едни сланини, един целулит, добре, че е остатъчния "чар на буржоазията"  Joy Joy
а вече и цици за разсейване на погледа от останалото нямам  Joy Joy

# 31
  • Бургас
Здравейте и от мен!  bouquet
Днес стават 5 месеца,откакто съм режимна-резултат  -27 кг,като последните 10-ина дни не съм свалила нищо...застой,какво да се прави  Crazy. При мерките нещата стоят така:
гръдна обиколка  -15 см
талия    -25см
ханш     -21см
бедро    -15 см
бицепс  -7 см
Продължавам напред,има още 10-ина кила до целта!
Зарибих и майка ми да режимства под вещото ми ръководство  Grinning.Започна 92 кг,при ръст 165 см.На 62 години е.След 7 дни ударен свали само 2 кг и нещо резултата не и хареса изобщо.Очаквахме поне 5 кг да паднат,но не би...Хапва си сутрин,обед и вечер,с две междинни закуски,не гладува изобщо,пие по 2.5-3 л вода....Явно е заради годинките...Физически се чувства много добре,дори каза че не е имала нито главоболие,нито някакво неразположение.Казала е и на джипито си ,че е на Дюкан и докторицата е одобрила начина й на хранене.Казала й,че този режим може само да й помогне да си смъкне не само килограмите,но и завишените нива на кръвната захар.
И при нея ефекта от режима е доста разслабващ,като при някои други мацки тук.Тя винаги е била редовна в 00-те,но сега не може да излезе от там  Laughing

Зазу,да си жива и здрава ,много късмет и щастливи мигове ти желая!  newsm59
Кри,Сънче,Цоци   Hug

# 32
  • Бургас
Здравейте и от мен момичета.
Зазу,Честит рожден ден да си много щастлива,здрава и обичана жена  bouquet
Вещи благодаря за хубавата тема и мотивиращите снимки.
Аз още нямам месец,но засега съм почти -9 кг и съм страшно доволна,знам че май бързо свалям,но при мен в началото винаги е така.
denica17много впечатляващ резултат,браво на теб,сигурна съм ,че ще пребориш и останалите килца.
МаМакуин ,честито, ти си пример ,че режима наистина действа,дано се мотивират много хора още,аз сега нали продавам едни страшно не режимни неща и съм изумена от количествата които поглъщат младите момичета.
Аз отивам да чета старата тема че с работно време от 05ч сутринта до 20ч вечер ,не ми остава време.
Лек и хубав ден на всички.

# 33
  • София
denica17 - направо се дивя на резултата ти - 27 кг
Това е страхотно   bouquet Поздравления   bouquet

МаМакуин ,честито, ти си пример ,че режима наистина действа,дано се мотивират много хора още

Благодаря ти от сърце   bouquet
Такива неща ми действат супер мотивиращо   bouquet
Както писа Еми, това наистина е моя режим  Hug
Правила съм какви ли не диети, но се чуствах ужасно.
Сега се чуствам прекрасно, никога не съм гладна,
мъжете започнаха да ме заглеждат повече, колегите
ми са смаяни. Просто летя от кеффффффф  Hug

# 34
  • Тракийка в Софийското равно поле....
Добро утрооо!

Още съм замаяна от снощното парти! Но минуса е налице де  Flutter

Казвам добро утро и отивам да дочета!

Честит рожден ден на Зазу  

МаМакуин (мацкооо) много ти се радвам на успехите!!! Това просто си е твоят режим явно Simple Smile

smile3521 smile3501

Цоци, айде бреееее!  Hug

Дени ........ супер си момиче! Честита месечинка!

# 35
Мама Куин Светкавицата и Еми светнете ме каква е тази напитка Арония моля ви  newsm78

аз също чакам мъжо да дойде да ме вземе за разходка, след като съм станала още в 7 и поработих, вече мога да отдъхна за момент...

аз също събирам информация за трета фаза, че току виж съм влязла в нея в края на юли Simple Smile

чао и приятен слънчев ден   bouquet

# 36
Здравейте, мацки и мацковци! Grinning
Намерих и аз новата тема! Страхотна е, браво на създателите! И на всички поздрави за невероятните постижения!  bouquet
Как сте в този хубав съботен ден? След малко може и дъждец да росне, но няма значение! Laughing
Аз се наспах великолепно и съм в супер настроение, особено след показанията на кантара! Mr. Green Sunglasses  След 5 дена правя 1 месец на режима, делят ме 300гр. от долната стълбичка на 9-ките! newsm62
Колежките ми вече ме бъзикат да не би случайно да съм си объркала номера на дрехите, защото всичко ми виси със страшна сила! Laughing Laughing
След малко се стягам за шопинг, не може така! Wink
Тъй като си измислих ново редуване: 3/3, като мина утре пак на П, ще ви докладвам дали е ефикасно! Но засега нямам съмнения.
На рожденничката желая много весело изкарване и як купон! newsm51

# 37
привет и от мен  Hug честита нова тема, пожелавам много минусчета  Peace Вещи,   bouquet
зазу1, честит рожден ден! много здраве и минуси ти пожелавам Simple Smile

такааааа, днес ми свърши ударната фаза. освен онези 2 кила в началото друга разлика няма. ама и аз един карък - дойде ми МЦ вчера и нищо чудно че съм задържала, поне нямам плюс  Peace предполагам че резултата ще се види като ми свърши Praynig на мерки също не смея да се измеря, че съм се подула като плондир. иначе вчера ме скъсаха бъбреците, а не е като да не пия достатъчно вода - мисля, че вчера изпих над 5 литра, през целия ден (не са ме боляли от препиване). и смятам да карам на 3/3, че май 5 дни П ми идват в повече. някоя от вас да е правила такъв вариант?

лек и приятен ден   bouquet

# 38
  • София
Мама Куин Светкавицата и Еми светнете ме каква е тази напитка Арония моля ви  newsm78

Това е концентрат за разреждане.
Обаче да ви кажа, сега видях етикета.
Явно съм се лъгала, че е режимна и не съм
прочела всичко. За съжаление съдържа
захароза + подсладител каквото и да значи
това, но всеки да си прецени  Thinking
Аз принципно в момента чета етикета на
"Къпина", защото Аронията ми свърши, но
е много възможно да са абсолютно еднакви.
Днес ще си взема още Арония и ще докладвам.
Ако трябва и ще снимам за да се произнесе Шерифа / Вещи /  Wink

# 39
chugra , сама ще си нагодиш П и ПЗ дните. Аз започнах 5/2, после 4/3, накрая ги нагодих 3/4 - така се чувствам най-добре  Peace

# 40
  • Пловдив
Ами аз знам една Арония от преди няколко години, тогава не ставаше - нали все съм на диети и отбягвам захарта. Имаше захар в нея. Като каза днес, че я пиеш помислих, че са я направили с подсладител, но ако е със захароза не става - всичко, което завършва на -оза не е за режима ни за съжаление Sad

# 41
Момичета Добър Ви Съботен Ден  Hug
Честит Рожден Ден на Зазу1 и само хубави неща да й се случват винаги   bouquet
Аз съм се заинатила да не обръщам внимание дали съм свалила или не,но определено коремчето ми макар и след около 36 часа без голямо WC е намаляло значително та чак се сетих за времето когато си носех гордо дънки с ниска талия и блузка над пъпа  Blush Mr. Green Laughing
Да споделя нещо макар и не много добро ама нали пък за това е и темата да обсъждаме и нещата покрай режима...
Преди малко говорих с моя приятелка (да отбележа не ми го е казала от злоба,убедена съм),та за неприятното което тя ми каза е че нейна позната (може жената да пише тук и да ме извини ама се разтревожих и няма как) с мъжа си са на режима незнам от колко месеца,та той свалил към 20 килограма но си пийвал доста вечер на гладно с приятели и вдигнал към 39 температура и отишъл на лекар и се оказало рана на черния дроб и казали лекарите че по-голяма вина има режима защото страшно натоварало това че ядем доста месо.
Да знам че нищо не е безвредно ама аз съм прекарала хепатит като малка и все съм си с едно на ум,че не трябва да го товаря черния си дроб, а страната в която съм в момента не ми дава още шанс да открия режимна извара или кисело мляко истинско и режимно  та да не ям месо в режима като луда.
Незнам ама пък ако се почуствам зле ще прекратя режима,но пък имам молба за смесения режим дали мога да го карам 2 протеинови и 3 смесени дни  newsm78 Praynig  bouquet

# 42

Незнам ама пък ако се почуствам зле ще прекратя режима,но пък имам молба за смесения режим дали мога да го карам 2 протеинови и 3 смесени дни  newsm78 Praynig  bouquet

Можеш, по-напред писах,че сама си нагаждаш режима, както се чувстваш най-добре.
Всичко останало е коментирано в доста предни теми  Peace

# 43
  • Пловдив
Молинка, аз съм изкарала хепатит, сега имам камъни в жлъчката и диетата е същата като за хепатита. От дюканските продукти са вредни само жълтъкът от яйцето, спанака, патладжана и лютите подправки. Нищо друго не е противопоказно за черния дроб. Особено месото. А, за жлъчката са забранени и дреболиите, но доколкото си спомням за хепатита нямаше такава забрана.

# 44
Момичета страхотни сте  Hug Heart Eyes Blush  bouquet
Успокоих се,че не започнах деня си добре със съмнения дали не е опасно за мен  Embarassed
Сега да се самозарадвам ще си приготвя за пръв път  "Кексче по Дюки от Фоли"  Grinning hahaha  chef

Общи условия

Активация на акаунт