Керванът ни, дюканки мили, върви, върви ли... - 109 тема

• 43 596
  • 1 095
  •   1
Отговори
# 585
Здравейте момичета  Hug
Аз съм си на същите кила от началото,може би 500 се въртят + - тея дни ама аз си часа МЦ и се успокоявам с това  Grinning
Ivi Baby  и аз ми излязоха някакви 3-4 нестандартни пъпки по лицето ама си мисля че е понеже тея дни консумирам доста яйца,защото по принцип 1-2 на седмица отиват само при мене  Mr. Green
На всички желая спокойна вечер  Hug  bouquet
Angeliclove Желая ти всичката радост на света   bouquet  bouquet Grinning
Аз след няма и час отивам на кино да гледам Един Оженен Мъж ли поне така си го самопреведох от норвежки  Laughing Mr. Green
Ще си взема някое друго рачешко рулце в чантата че няма да издържа иначе  Blush Mr. Green hahaha bowuu

# 586
Момичета невероятни сте!!!!!!!!  bouquet
Нямам време да прочета обстойно темата ,но пък хвърлих един бърз поглед /преди да пристигнат следващите гости /.  #Crazy newsm78
Благодаря на всички за чудесните пожелания/ няма да изброявам имена ,за да не пропусна някой8 и да го разсърдя де!!!!!!  love001
Обичам ви много  исъм благодарна ,че ви има . С много обич за всички newsm51

# 587
ЗДРАВЕЙТЕ Момичета, всеки ден ви чета и ви се радвам.
Да се оплача влезнах в една гадна фаза на задържане #Cussing out, искам вече надолу.

# 588
  • България
Малко спам,

Обикновените и истинските приятели

Обикновените приятели никога не ме виждат да плача.
Истинските приятели имат рамо, подгизнало от сълзите ми.

Обикновените приятели не знаят малкото име на най-близкия ми човек.
Истинските приятели имат номера на телефона му в тефтерчетата си.

Обикновените приятели носят бутилка вино на купоните, които правя.
Истинските приятели идват по-рано, за да ми помогнат в подготовката,
и остават до по-късно, за да ми помогнат с почистването.

Обикновените приятели се сърдят, когато им звъня след като са си легнали.
Истинските приятели питат, защо ми е отнело толкова време да им позвъня.

Обикновените приятели се стремят да говорят за моите проблеми.
Истинските приятели се стремят да ми помогнат да се справя с проблемите си.

Обикновените приятели гадаят за моите любовни истории.
Истинските приятели знаят толкова много подробности,
че ако не бяха истински, можеха да ме шантажират с това.

Обикновените приятели, когато ме посещават се държат като гости.
Истинските приятели отварят хладилника и се обслужват сами.

Обикновените приятели мислят, че с приятелството ни е свършено,
когато имаме разногласия.
Истинските приятели знаят, че няма истинско приятелство,
ако не сме имали разногласия.

Обикновените приятели очакват винаги да съм до тях, когато имат нужда от мен.
Истинските приятели очакват винаги да са до мен, когато имам нужда от тях.

но ми допадна и въпреки, че всички го знаем, понякога ни е нужно и още и още..... Hug Hug Hug

# 589
Ели, успешна 3-та фаза ти пожелавам!!  Hug  bouquet

# 590
Ето ме Simple Smile)
Веднага се явявам по служба. А иначе винаги съм наоколо, така да се каже. Действам в правилната посока и за сега съм повече от доволна от резултата, който е

- 27,5 кг.

Себеусещането е съвсем различно. Като добавим към него и радостта от влизането в предишни дрешки, купуването на такива от "нормален" магазин и това, че новозакупените за десетина обличания влизат в чувала с надпис "ненужно огромни и вече неизползваеми", картината става чак накъртващо розова Simple Smile, но както е рекъл българският народ - "Ако!"  Laughing

Успех на всички и честит такъв на постигналите го! Hug

# 591
  • Пловдив
А така ... А знаеш ли , че не си писала тук от 100 тема?  Tired

# 592
Привети и прегръдки за всички! Искам да кажа, че съм жива, здрава, щастлива и режимна третофазничка, като съм включила почти всичко разрешено за фазата ( няма да изреждам, за да няма слюноотделяне Laughing ). Само дето като включа нещо ново се изпотявам, като че ли съм извършила престъпление и сутринта ще си почупя краката да бързам към Кантарев hahaha! Той обаче се държи много прилично и това ми дава кураж, че ЩЕ УСПЕЯ да я надвия тая ДЕБЕЛАНА в мен. Умирам от кеф, като започнат да ме заглеждат с невярващи очи познати и колеги (нали сега дрешките са по-малко). И започва едно разпитване... Аз обяснявам подробно, с огромно удоволствие, чак се захласвам, но ... рядко ме чуват. Нека си дебелеят и да си въобразяват, че в глупостите с които се тъпчат е истината. Вече харесвам образа в огледалото, за което благодаря на късмета си да ви открия навреме! Обичам ви! (Малииий, много сълзливо и емоционално стана, но е истина.) Чао и до скоро!

# 593
  • София
Ура.Ура.Ура.
Най-накрая да се зарадвам, че ми изчезнаха  bombs
От няколко месеца имам една позната, на която изпращат чували с дрехи от Америка (снаха и е шефка в някакъв МОЛ и взима последните преоценени бройки на разни маркови парцалчета).
Та есента дойде един уникален костюм, направо страхотен- сакото обаче изобщо, ама изобщо не можеше да ми стане.
Познайте кой има нов костюм днеееес  Joy Joy Joy
Полата ми е широкичка, но може да се носи леко като с ниска талия, мислех да я стесня, а майка ми каза- "е , не бързай, не се знае колко ще качиш до есента"  Twisted Evil Twisted Evil
Не, че и се вързах де....
Иначе- имам да коригирам лентичката, но малко да се стабилизира..
Но, коремът ми е все така подут и по-видим отпреди режима  Confused Confused

# 594
  • Бургас
Добър вечер на всички.
Angeliclove.Честит рожден ден,много здраве,щастливи мигове и летни емоции.
Моят работен ден приключи най сетне и преди да се захвана с домакинството да се отчета.
Днес съм +1 кг,не ми е странно тъй като МЦ го няма още,твърде много закъснява,а не искам да си мисля,че може да е нещо друго освен игра на хормоните,3 деца наистина ми стигат.
Nelina ,много хубаво и вярно е това за приятелството,аз мога да се похваля с 1 такава приятелка и слава богу,повече не ми и трябват,обикновените са ми в повече.
И сега в събота имаме среща на класа в който бях до 8ми клас,голям купон ще е,ама аз ще съм с количка и вода Simple Smile.
На всички побрали се в старите дрехи ,честито,а дано и аз скоро.
Луда гъба ,чудесен резултат,браво на теб.
Сега отивам да видя какво сте писали днес,че сигурно има интересни постижения,да се надъхам още малко.

# 595
Хай!Щете не щете пак съм тука.
Първо искам да споделя възхищението си от първата снимка на първа страница...от де тия шедьоври, бре хора...?!напикала съм се от смЕх!
 JoyИ второ да кажа, че така съм се сецнала в кръста и така ми се схваща един мускул на крака от тоя фитнес, че съм се провлачила като цифка днес...
 ConfoundedИначе с килата мърдация няма...ми поне ша влезем в рекордиде на Гинес за най-дълго диетуване без резултат.Можех и в Кандидати за слава да ида ама не се сетих.
На мен ми се губят Сънчето и Перлитка и Ривелка.

# 596
  • София
Василики Hug няма да закриваме форума, докато не отслабнеш, спокойно  Joy освен това мен ме чака трета фаза около година и нещо  Crazy така че съм тук! Успех ти пожелавам; от теб зависи, момиче!  bouquet
Тинтири, с 4/3 се сваля по-бързо, защото имаш по-малко зеленчукови дни. Лично аз съм на мнение, че първоначално трябва да се прави 5/5. После, когато свалянето зацикля и става по-бавно, да се мине на 4/3 за позасилване на процеса. Но и да караш 4/3 не е зле. Peace
Мадикен Hug къде се изгуби  newsm78  С две ръце се подписвам под твоя пост   bouquet  bouquet  bouquet
Момичета, дано това минаване в трета фаза да не ви е дошло от мен  Embarassed Embarassed Embarassed Моят случай е доста по-различен и не препоръчвам да правите като мен! За постигане на целта е 2 фаза, за почивка служи редуване 1/1.  Peace Трета фаза е за задържане.
Диста, сега ме зачовърка, че не съм го правила това изследване  hahaha Леле, откакто съм дюканка се изследвах за какво ли не  hahaha
Пухчо  Hug да, свалила съм 46 кг само с Дюкан, от 22 април 2007 г.
Джани, в началото на режима хич не ми се ядеше сладко. Първите 5-6 месеца ги изкарах без сладко. После изведнъж какво ми стана - дори кафето взех да пия с подсладител, да не говоря за мляко със степче или крем без карамел, а напоследък и извара с  подсладител. Гледам все пак да ограничавам подсладителя, много се зарадвах на стевията, ама тя голям отврат се оказа  Sick
Буборок, малко ме смущава това нещо с оцветятването  newsm78 По какви критерии ще става, как ще накараме всеки да оцветява, къде ще пишем инструкции за оцветяване  newsm78 Пък и всяка публикувана полезна информация се пренася в сайта и се систематизира.
Бачи  Hug Hug Hug много съм щастлива от твоя минус, ама защо си махна лентичката, та не мога да те следя  Joy (Кати Hug следя ви!)
Хармони  Hug
Свидничка  smile3501
Лени  Hug както винаги, постове, от  които човек научава по нещо   bouquet
Честит рожден ден на Angeliclovebaloni bdbaloni baloni
Елена, успешна трета фаза, не се стресирай, ако първите дни имаш покачване! Според мен си перфектна и без така измъчените 4 кг  Hug
Ха-ха, кой чете, без да пише  Laughing Вещи повика Гъбата и тя веднага се появи  Joy Супер резултат си постигнала, браво на теб! Визията ти е коренно различна!  bouquet
Момичета, отначало много се вкисвах, че не забелязват колко съм отслабнала.  Mr. Green Откакто обаче почти не свалям, не минава ден, без да ми кажат колко съм се смалила, колко тазлична изглеждам и разни такива. И искам да ви кажа, че ми се ще да престанат, неловко ми е и се чудя как да реагирам  Crazy Та общо взето, няма угодия  Joy
Мира  Hug да вземе с тебе да си сложим по една спирала, а  Joy
Вещи Hug Буба  Hug Фоли  Hug
Мон  Hug

# 597
  • Пловдив
Тъкмо щях да се жалвам, че от едно време ме пренебрегваш като пишеш  Crossing Arms , ама видях, че накрая си ме споменала мимоходом  Laughing

Редактирам: дори и два пъти  Whistling

# 598
  • София
Тъкмо щях да се жалвам, че от едно време ме пренебрегваш като пишеш  Crossing Arms , ама видях, че накрая си ме споменала мимоходом  Laughing

Редактирам: дори и два пъти  Whistling
Joy Joy Joy
Вещи afwitch smile3525

# 599
Свидничка - бравос, ти си наш'та гордост
Ори- мерси за съвета, в първия момент, в който успея да се храня нормално влизам в 3-та.
Момичета, желая лека вечер на всички  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт