Керванът ни, дюканки мили, върви, върви ли... - 109 тема

• 43 609
  • 1 095
  •   1
Отговори
# 600
  • Пловдив
Ха-ха, кой чете, без да пише  Laughing Вещи повика Гъбата и тя веднага се появи  Joy Супер резултат си постигнала, браво на теб! Визията ти е коренно различна!  bouquet

Едно време трябваше да ги отписвам от таблицата да се появят, сега е достатъчно май само да ги спомена  Joy  Joy  Joy Взела съм им страха  Twisted Evil

# 601
  • София
Такам...
Луда гъбкеВесвай се по-честичко де Hug , имаш страхотен резултат  Shocked дали скоро няма да покажеш някоя снимчица, Ъ  Flutter
Лени Ни мЪЙ страх от вазЕ, бре Joy
Елена82 Успешна трета фаза  bouquet , както ти е казала КриКри - не се стряскай ако качиш в началото, после нещата си идват на мястото, че и малко надолу Crazy
Еми А снимчици? Flutter За корема - може и да е от триците, но ако чувстваш дискомфорт някакъв, да се посъветваш с доки, а? Thinking
Мон Прювет ти  Hug
За цикъла - при мен на третия месец се забави 15дни, после се оправи...Ходих на преглед, причината се откри...Не винаги може да е от режима, знаете...Така че, консултация със специалист е добре при всички положения.

Вещи Козируват, я ... smile3519

# 602
  • София
Вещи, знам, че не можеш да огрееш навсякъде,
но ще те замоля пак, да ме впишете и мен в табличката Simple Smile
Стартирах на 26.05.2008 с тегло 87,5 кг
Ако стане искам да бъда 60.00 кг
до момента съм - 9,5

Благодаря   bouquet

# 603
Еми, smile3501
Признавам те номер 1 в кулинарията-тази вечер си правих тиквичките ти с телешко и суфлето-жестоки са!!!Мъжа ми не можа да се спре от ядене и си облиза пръстите.Пък му правих и крем за десерт-а как гледах тенджерата с крема и как се облизвах аз.... Tired

# 604
  • Бургас
Kri,ами ние уж ползваме предпазни средства,ама да не стане някоя рекламация се тревожа. Laughing

# 605
  • София
Афродита, радвам се , че ти харесват рецептите ми Simple Smile Днес измислих нова глупост Simple Smile, в рецепти е Simple Smile
Pilito след малко ще го снимам костюмчето и ще ти пусна на ЛС  Wink
А корема, уви , не е от триците-почти съм ги спряла, а и не е само подуване, а са сланини някви, което никога не е било  Cry Дискомфорт нямам-само "релеф" като никога преди Rolling Eyes

# 606
  • София
Kri,ами ние уж ползваме предпазни средства,ама да не стане някоя рекламация се тревожа. Laughing
И аз  Embarassed макар че ако е момиче  newsm78 newsm78 newsm78
Еми, корема пада най-трудно и последен, за съжаление  #Cussing out

# 607
  • София
Хайде един пост и от домашния комп. Simple Smile

да споделя една тонизираща напитка, която си забърках днес. Тъй-като съм с много ниско кръвно,
мисля че вече съм се жалвала тук, установих че след обяд ми пада кръвното много в П дните особено , и днес в офиса си направих следния бъркоч : 1 кафена лъжичка разтворимо кафе се разтваря с вода1/2 ч.ч., добавих степ манго /това си бях купила, може да се пробва и с друг вкус/  и 1/2 ч.ч. ниско маслено прясно мляко, слага се лед и стана много освежаващо...притеснявам се да пия кафе, защото кофеина ми влияе много и направо не заспивам ако съм пила кафе след обяд
В момента ми се спи страшно много, а уж щях да гледам мач smile3524

Ей .... много активна станах чак пък 2 поста за един ден отдавна не се е случвало  Joy

П.С. Еми моля те изпрати ми ако имаш възможност на Л.С. рецептата на тиквичките и суфлето
  bouquet

# 608

Бачи  Hug Hug Hug много съм щастлива от твоя минус, ама защо си махна лентичката, та не мога да те следя  Joy (Кати Hug следя ви!)
Mr. Green Изненада  Joy

# 609
  • София
Миленски, гледам те на балкона  Laughing на Диана има аква аеробика само в събота и неделя от 11 ч. Това е положението.

# 610
Приемате ли нови приятели? Embarassed
Много искам да отслабна, от две-три седмици ви следя какво пишете(само, че още не съм запомнила всички - войнството ви е наистина голямо). Включих се тук, защото ми харесвате и се надявам като споделям с вас, да ми е по-леко. И вкъщи имам подкрепа, но е по-различно. Имам доста да смъквам  Sad , но се надявам някой ден да го постигна. Ще ме приемете ли?
 Flowers Bouquet

# 611
  • софия
Добър вечер! newsm03
Режимствам,прочетох ви  ooooh!(не съм влизала в темата от петък),но успях. smile3521
За срещата в неделя съм твърдо ЗА!!!И ако не ме отнесат на работа,ме пишете в тайфата. Mr. Green В петък ще съм сигурна в резервацията.
Кри,радвам се ,че си успяла да се мушнеш в темата. Hug
ЦАлуФки на всички,уморена съм и нямам сили да се излигавя качествено. Whistling

# 612
Бачи, честито минусче!   bouquet  Много се забавлявам с тези твои рулца от раци. Ходих да проверя какви имам в камерата (че аз не ги ям, само ги складирам), но за жалост бяха Сирена. Случайно не обичаш ли и тях?
...   Joy Ми..... Thinking не са ми направили впечатление, но можем да се видим на по пликче рулца  Joy
О! Славе  newsm53 Каква е тая резервация за петък  Rolling Eyes
Orion_G newsm47 Разбира се. Добре дошла!

# 613
Добър вечер сладурани!

Купих си Стевия на таблетки. Сутринта искам да си направя сладкото кексе с нея. Кажете ми моля ви как да стане?

# 614
Славе, браво, баш кога не мога да дойда Crossing Arms

Orion_G, привет - приемаме, още повече, че си полуадаш hahaha
Успех и воля ти пожелавам!

Пиле Hug

Общи условия

Активация на акаунт