Керванът ни, дюканки мили, върви, върви ли... - 109 тема

• 43 629
  • 1 095
  •   1
Отговори
# 735
Бачи Hug, много сме ранобудни тази сутрин  Laughing
И също късноотиващи на работа и бързооборотоработещи  Mr. Green
Даниа  wavey newsm53
 smile3506 Май пак е време за грейзинг!

# 736
mariaid ,благодаря че ме забеляза.Аз изчаквам няма да се отказвам.Отначало карах 5/5 сега съм 5П/4ПЗ дано да тръгнат на долу.

# 737
mariaid , изумителен резултат браво на теб , така даваш стимул и на нас!  Grinning

# 738
mariaid, при този бедър кой ти гледа талия  Heart Eyes, според мен скачай в 3-та и почвай спорта, аз така ще правя, макар че при мен спортните дейности ще са домашни само (за сега).

# 739
     МАРИАЙД,благодаря за поздравленията,знаеш колко е хубаво някой да те поощри и похвали  bouquet
      А твоите резултати са просто ИЗУМИТЕЛНИ.Браво на тебе,сигурно на всички мъже около теб им текааааат лигите. smile3515 smile3511

# 740
Момичета - ПОМОООООЩ!!!
Епилирам се преди малко и какво да видя - СТРИИ!!!! По бедрата....
Не се бях вглеждала много много наскоро в кожата си - толкова съм улисана покрай кантарчето и работата ми...
И сега - за капаk на следобеда - стрии...
никога не съм имала - дори и при рязко напълняване и отслабване..
Мажа се по принцип със стягащия крем на Дева - Slim efekt.
Свалям от бедрата целулит и бричове...ама ако ще ги заменям със тези белези..

Моля, дайте съвети за тези стрии...

# 741
Мишана-глезана ,стриите са неизбежни,с каквото и да ги мажем не се махат за съжаление.И аз съм така от доста години съм на диети и постоянно  качвам и свалям и аз имам доста стрии

# 742
mariaid, браво!!!  Hug
veneras, хубави снимки!
a_0426, търпение и постоянство!
Мишана-глезана, стриите - можем да се опитаме да им се противопоставим да се появят, но веднъж появили се е трудно да се махнат с обикновени подръчни средства или козметика.

МАМС, не смятам, че трябва да те притесняват овесените трици, ако са в посоченото количество, все пак, ако искаш и ти помагат във WC-то можеш и през ден да ги хапваш (лененото семе също помага, макар че аз самата още не съм го използвала). Аз ги взимам още от първия ден на ударния етап, мислех, че не е правилно и са чак за 4-та фаза (самият Дюкан пише за тях чак тогава, поправете ме, ако греша), но тук момичетата казаха, че може от самото  начало.

Към свежото сирене подхождам с недоверие и все още не съм взимала.

# 743
Момичета - ПОМОООООЩ!!!
Епилирам се преди малко и какво да видя - СТРИИ!!!! По бедрата....
Не се бях вглеждала много много наскоро в кожата си - толкова съм улисана покрай кантарчето и работата ми...
И сега - за капаk на следобеда - стрии...
никога не съм имала - дори и при рязко напълняване и отслабване..
Мажа се по принцип със стягащия крем на Дева - Slim efekt.
Свалям от бедрата целулит и бричове...ама ако ще ги заменям със тези белези..

Моля, дайте съвети за тези стрии...

Почвай незабавно маслото на Икаров (например), за да не излизат повече. С постоянство и тези новите ще се позаличат.

Аз започнах да се мажа с него още от първия ден на отслабването, защото от преди години си имам по 2 стриички от всяка страна на бедрата под хълбука. Не че са кой знае какво, но не ща повече!  Naughty

# 744
А сега здравейте на всички (след инцидентния пост по-горе)   bouquet

Изчетох ви! На всички, на които съм липсвала по много  Heart Eyes , много  Hug и много   bouquet
На който не съм липсвала още толкова  Heart Eyes,  Hug, и   bouquet та другия път да се сетят и за мен.

Сега по същество:
Боби 1973 писа много отдавна, че отива на почивка и оттам на Ягодите - не ревете много за нея

В темата нищо необичайно не се е случило докато не пишех, плюсове, минуси, вайкане, радисти, инвестиране, прегрешения, взети изпити   bouquet , месечинки   bouquet, преместване в по-горна фаза   bouquet , новодошли - успех   bouquet и какво ли още не - все познати неща.

Сега - видях се с Гуди в Козлодуй , много лъчезарен човек, страшно готино семейство и един малък прекрасен бонбон. Те направиха снимки, но Гуди чете за изпити - сериозни при това и незнам кога ще покаже снимките - стискам и палци за изпитите.

Друго интересно около мен - от два дни съм 60кг, не се вайкам в никакъв случай (аз мразя такива неща - ако се оплаквам, значи ми се е изплъзнало положението от контрол и това е лошо) само споделям - то си има сто причини - от две седмици не съм правила чист протеинов ден, около овулация съм, последни дни и часове от растящата луна, физически срив и заспиване в 7вечерта, два дни ядяхме каквото намерим - положението вече е под контрол. Напазарувах, наготвих, чакам Пълнолунието, следва протеинов ден, отново карам велоергометъра - така че нещата се нормализират.
Само още нещо да кажа за новата ми лентичка - не съм писала за какво е , просто я сложих, че даже и промених веднъж, че беше стигнала 1ден, пък аз го провалих- с непушенето имам предвид - понеже гледам да отказвам цигарите с максимално примирение и минимално заместване, мисля че постигнах много, но се движа по тънък лед, естествено не се предавам, но мъжа ми няколко пъти заяви, че ако ще съм толкова нервна - та чак непоносима на моменти, то по-добре да си пуша. Аз съм съгласна с него - никой не ми е виновен, естествено че няма да пуша, но примирението и баланса на нервите ми продължава да върти някакви 3-4 запалени цигари дневно (понякога неизпушени, но все пак запалени). Така някакси съм спокойна - но не доволна. Та за лентичката - слагам си дата и като направи 1ден , ако не е вярна я променям пак. Луда работа - инат съм голям, но не за сметка на семейството. Та в крайна сметка - като видите че лентичката ми почне да брои без да се връща към 0 дни - значи ината е надделял.

# 745
Момичета може ли да се яде октопод и калмари? Embarassed

# 746
Момичета може ли да се яде октопод и калмари? Embarassed

newsm10

# 747
  • до една звездичка
Привет, аз, като новачка в отбора, да попитам: кога горе-долу може да се очаква ефекта от овесените трици? Че вечеее....Снощи взех 3 лъжици, днес - пак... Tired Embarassed

# 748
Здравейте и от мен! Hug
Отдавна не съм писала, но се опитвам да ви чета /е, не мога всичко, но все пак най-важното го прочитам/.
Горда и 2в1, браво на умните дечица Hug
Да се похваля и аз - и мойто гардже показа добри резултати на матурите.
Умен и красив като майка си Laughing
Аз съм си все така 53 кг.
Не смея да се метна в трета, ще изчакам още малко и ще се гмурна.
И сега един мнооого тъп въпрос, ама кат` се има предвид, че съм руса, ще ме извинявате.
Абе, изчетох сайта с рецептите, ама не намерих прословутото кексче /трябва да си купя очила/
Моля ви, дайте рецепта или линк на русото парче Hug
Че така и не съм го пробвала още.
Много гушки и целувки на всички, но най-вече на Вещи, Орелия, Славе, Сън, Фоли, Цоци, Гуди, Росченка, СветлаТ, Кри, Бачи, Цвети Русимова, Дорчестър, Лени ПЛД, Мамс, К_Савова, Перлата, Жедира, Катета и двете, Халеева, Елена, Присила, Татит, Аби, Фен, Ривела, Росчо, Поли Уоли, Двете пухчета, Червенокоска
Виждам, че има много нови.
Ха, добре дошли и успехи на всички ви! Hug

Последна редакция: ср, 18 юни 2008, 15:33 от tanich

# 749
  • Варна
Mariaid, страхотна разлика , браво и от мен! smile3501
За свежото сирене -  аз не го употребявам, купете си Ескуиза, дами.
Калмарите и октопода са ми любими храни, даже вчера си намерих консерва с калмари в собствен сос - вкусотия.
tanich , браво на "гарджето", а ти това ли търсиш:
http://dukanskirecepti.wordpress.com/2008/03/12/%d0%ba%d0%b5%d0% … 0%be%d0%b2%d0%b0/

Общи условия

Активация на акаунт