Керванът ни, дюканки мили, върви, върви ли... - 109 тема

• 43 708
  • 1 095
  •   1
Отговори
# 720
Здравейте! Hug
Този път съм чела и започвам подред!
Не съм честито намаление!Аз пък страх-не страх си се качвам на кантара и в МЦ.... Peace
Фен честито и на теб! Вече ме задмина .... Нали почнахме почти заедно – първенец си !
Весито5 честита месечинка – много добър резултат!Все така напред!  Mr. Green
Сисии резултатът ти си е супер! И моите очаквания , че ще се полакомя за повечко се сбъднаха!  Hug
Горда честита ти радост!А и си много права – дрешките са адски важни за визията!   bouquet
Севдамир видимите резутати идват чааааак след 2 седмици според мен ....в смисъл наистина видимите! При мен след 9 свалени кг никой почти не забелязваше....
Дева , Мишана-Глезана честити минусчета!  Mr. Green
А пък сега е ред моя чест да се похвали – днес правя 3 месеца с режима .Черпя :
Резултатът е – 15кг , остава 1 до старата цел...и още съм в размишление да подкарам ли още два надолу ...или да разчитам на спорта....Резултатът ми в дупе и крака и задоволява....Пуста му талия.....и все си мисля , че и да сваля още 2 кг пак няма да съм доволна,и май по-добре да вкарам и спорта и така да се наблюдавам как вървя....Как мислите???
Ето и снимки - http://www.snimka.bg/album.php?album_id=230823
Лек ден на всички!   bouquet

# 721
mariaid Иска парола за снимкте Rolling Eyes

# 722
Упс....поправих грешката!Сега трябва да е ок!  Peace

# 723
mariaid, благодаря за поздравите   bowuu

Промяната ти е впечатляваща!!!! Супер!!!!  bouquet  bouquet

# 724

Браво!Страхотен резултат Hug

# 725
  • Варна

Вижда се. И си много готина мацка. Честита месечинка   newsm51 smile3501

# 726
Момичета,моля за съвет.От 38дни съм на режима,в последните 2-3 седмици имам проблем свалям 1кг в П дните и после в ПЗ дните си го качвам обратно и така вече доста време.Някой имал ли е такъв период? Ще съм благодарна да чуя мненията ви!Чета ви от доста време! Възхищавам се на всички ви!

# 727
мариаид страхотни резултати !Аз ще започвам диетата отначало че взех да вкарвам по малко плодове и нямам резултат на кантара.Днес съм на лунуване ,а от утре съм пак на Дюкан .Впечатлявате ме с постигнатите резултати newsm51 smile3501  love001

# 728
Здравейте и от мен, покрай държавните изпити в колежа, нямам време да пиша,нооооооо ви чета.Поздрави на всички, честито на тези с минусите Peace. Аз да отбележа,че на 14.06.08 направих 5 месеца с Дюкан и съм минус 18кг, от 83 старта до днес 65кг ,но имах доста  #2gunfire #2gunfire, но и болести на главата и така,не се оправдавам,но това е и резултатът до момента. Тази седмица съм на П, аз вече ги редувам 5/2 и така от мен. Когато имам повече свободно време обещавам и снимки, явно разликата е огромнааааааа, щом минимум десетина човека на ден ме поздравяват, ех кефффффф, обещах си аз преди месеци , че пак ще стана мадама голяма и ето ме вече съм слаба мама-мадама. Кантарът ми показва, че трябва да бъда 60кг, но аз все съм се запътила за 55 кг newsm78

# 729
  • Някъде там...
Здравейте мацки,

да се похваля видях стрелкичката на 60 кг., много съм радостна  Party  

Честити минусчета на всички!

http://humana.bg/club/index.php?option=com_datsogallery&Item … atid=1&id=166
Ако иска някой може да гласува и за моето момченце  Heart Eyes

Последна редакция: ср, 18 юни 2008, 14:59 от MimSss

# 730
Здравейте

Тъй, тъй, тъй
Връщам се от магазина "Здраве за Вас" с много притеснения и мисли в главата. Запитах това, онова за триците продавачката и тя ми обясни, че са доста вредни, когато се приемат за дълъг период от време и в количества като нашите. Остъргвали лигавицата на стомаха, защото той изобщо не бил пригоден за прием на такъв вид храна. Тя ги ползвала само когато готви да речем картофи и в тях няма никакви фибри. Или бял ориз. Поръсвала готовото ядене.
Незнам, какво да мисля.... newsm78  На мен ми звучи логично. Сега ще ровя за инфо в чичко гугъл.

МАМС виж това http://www.protos.bg/diabet/vd/i135/vd_i135_17.html

# 731
Имам въпросче,купих си свежо сирена с ниско съдържание на сол и мазнини,но никъде не виждам колко точно са мазнините.Та искам да попитам дали някой е запознат става ли за диетата newsm78?

# 732
Мерси за вниманието,момичета!   Embarassed Embarassed Hug Hug
Вероника супер резултат!Браво за волята!
Сисимони ти в трета фаза ли си и мислиш да се върнш във втора....или плодовете са прегрешение?  Thinking   bouquet
а_0426 случва се да си връщаш кг в ПЗ , но......изчакай още малко да видиш.....може пък изведнъж да тръгнеш надолу....Или смени схемата на 4/3 напр....  newsm78

# 733

Бачи  Hug Hug Hug много съм щастлива от твоя минус, ама защо си махна лентичката, та не мога да те следя  Joy (Кати Hug следя ви!)
Mr. Green Изненада  Joy

Бачи, да не ни изненадаш с друга лентичка newsm53/седмична/

Ори, на мен никога не ми се надува, ми сега? smile3506

# 734
Имам въпросче,купих си свежо сирена с ниско съдържание на сол и мазнини,но никъде не виждам колко точно са мазнините.Та искам да попитам дали някой е запознат става ли за диетата newsm78?

и аз купих такова...но никъде не пише процентното съдържание на мазнини.. newsm78

Общи условия

Активация на акаунт