Керванът ни, дюканки мили, върви, върви ли... - 109 тема

• 43 568
  • 1 095
  •   1
Отговори
# 795
Тинтири, абе Боби там е на няма и годинка, манИ го Laughing .

Тони (влюбена), барабана, моят целулит... да не казвам голяма дума, ама направо си изчезна. Почти на 100%. И не съм единствената Wink . Това е едно от "отклоненията", които режима дава Hug

Забравих да кажа на Танич: аз си правя следния сладък кекс: 1 яйце, 3с.л. кис.мляко, 3 с.л трици,бакплувер, подсладител, ванилия, канела. Обърквам всичко в купичка и директно в MW за 5 мин. на макс. мощност (750 при мен). След като извадя го поливам с прясно мляко, колкото да се напои (няколко лъжици). Става невероятно! Ако го правя солен, не го поливам с прясно мляко, а го омазвам с изварено-млечен крем с подправки Peace

Гуди-то, поздравления за изпитите  ura . Ох, като се сетя, че и мен ме чака октомври месец същото ooooh! ...

Поли -Уоли си има много сладурско Бопче-Копче Joy
Flutter Мерси, да ти се връща същото такова, ама двойно Flutter

# 796
Привет ,сладурки!!!!!!! Hug
Днес напрлво ми липсвахте .Признавам не съм чела всичко и трябва да правя вечеря на домочадието ,ама вие сте писали ,писали .Утре ще наваксам с четенето . smile3529
А сега едно бързо въпросче и ставам,че.......... #Crazy newsm78
Откъде в Бургас бих могла да си купяСтевия /че днес обикалях ,но нищо не открих/ и кое е по -добре да се ползва ,на хапчета или на листенца? Rolling Eyes Praynig Thinking
Прегръщам ви всичките  Hug newsm51
Пожелавам ви много нови минусчета.  bouquet

# 797
Девойки, ама вие пишете, не се шегувате  Simple Smile.
Аз свалям кила скорострелно, странна работа... не че Дюкан не го пише, но въпреки това съм изненадана, днес - 3кила на 3-ти ден от 1-ва фаза.
За протокола, стартирах на 16.06.2008 68 кила, цел  ooooh! под 60, т.е. 59 ме устройват, ръст 172 см. ; години наред съм била между 54-57 кг., между двете деца 63-72 кг. , днес 65.... мале, що цифри изписах  newsm78
С оглед на 9-те кила, мисля да почвам 2-ра фаза....

# 798
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
...
За протокола, стартирах на 16.06.2008 68 кила, цел  ooooh! под 60, т.е. 59 ме устройват, ръст 172 см. ; години наред съм била между 54-57 кг., между двете деца 63-72 кг. , днес 65....
С оглед на 9-те кила, мисля да почвам 2-ра фаза....

Супер резултат  Heart Eyes
и добра идея да минеш във втора  Peace
а кърмиш ли малчо?

# 799
  • В средата на времето
Здравейте и от мен
Аз днес правя 3 месеца с Дюкан и ..нямам думи..резултатите са видни Grinning
Не съм от често пишещите, но ви чета и искам да благодаря на всички , които правят и списват в тази тема, защото на много въпроси съм намерила отговорите тук! Благодаря, момичета!  bouquet
Вещи, когато имаш време, моля да промениш кг. ми в таблицата на 89.4 .  bouquet

# 800
Здравейте момичета,
включвам се за пръв път, аз също съм на диета от 25.05.2008г. и от 70 сега постигнах 63, като целта е 55-57, ноооооооооооо
за последните 5/5 не мръднах и грам. Някаква идея???? Спазвам стриктно режима и май почвам да се отчайвам.... Cry

# 801
  • София
Цитат на Злавещица:
Роисин, и ти си от изчезващите и мяркащи се от дъжд на вятър 
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Вещи,сутрин като се събудя първата ми работа е да си направя кафе и после влизам в любимия ми дюкански форум и чета ли чета.Тази операция се повтаря поне по 15 пъти на ден(без кафето),но пиша май само когато имам минус,иначе нямам настроение и ми е малко депресивно.Трудно ги свалям тези кила,горе-долу на 20 дни,че и повече по някой грам и после ха нагоре,ха надолу следващите 25 дни...Тук съм,редовно чета всичко,но рядко пиша,възхищавам се на момичетата с дар слово,много ми е приятно и забавно да чета постовете на Гуди,Цоци,Славе,Росченка ,винаги научавам нещо полезно и важно от Орелия,Крикри,Бачи и всички ветеранки smile3525 Разбира се и от всички останали момичета!!!

Последна редакция: ср, 18 юни 2008, 20:17 от Roisin

# 802
Момичета, добър вечер и от мен. Тази вечер започвам вторият месец  Heart Eyes то кантара вече 5 ден не мърда, ама това не пречи! БЛАГОДАРЯ още веднъж на всички, които ми изпратиха книгата на ДЮКАН, започнах да я чета.  Пожелавам Ви една лека вечер изпълнена с емоции!                                                                                                                                              Вещи, опитах се да се коригирам в рецептите НО блокирах РС-то - неука съм това е Embarassed извинения от всички за грешката - мисля че един тиган ще оправи работата Joy

# 803
Goody , мерси   Wink
Не, не го кърмя вече и затова се хвърлих директно на 1-ви етап.
Но това е първата диета в живота ми, та явно затова и дава такива резултати. Но волята ми честичко ме изоставя Embarassed, от слабохарактерните съм май ... пък и обичам вечер ракийка, салатка, винце с яденето  Flutter, това ще ми бъде май най-трудното с чичо Дюкан  Simple Smile .
Успех на всички, с много минуси да се хвалите.

# 804
  • София
..... А преди няколко дни висеше пак пред хладилника и викаше:  "Месооооо, месоооо!"  Joy

Кри   rotfImbo Ти ела в неделя на срещата ще видиш как ще те посрещна. Grinning

2в1 къде се затри, бе, жена? Липсваш... да знаеш...Браво на детенцето.На Горда и Танич децата - също браво.
Божеее, само мойто ли не го влече учението..., ама нали той ще става спортист.... Joy
Танич, вземи го разкарай тоя голям задник от аватара ти, щото ме стресира като го видя. hahaha

Може пък да ме открадне някой арабски шейх с очите на Джъд Лоу.
  Eeeeeeх, що пък не....

Гуди - умнице,  големи сте сладурки - цялата банда.
Фенси, тази бомбичка си я пуснах миналата седмица. Нямаше последствия. Дано и при теб е така.

# 805
  • Пловдив
Да ви се похваля, и аз имам 6 на матурата по география. Нали бях квестор, момичето на първия чин пишеше невероятни глупости, та му направих повече от половината работа. Преди малко случайно се засякохме в магазина (то ме позна, аз естествено изобщо си нямах и понятие кое е, но то ми припомни) и ми каза, че е изкарало шестица.
 Joy  Joy  Joy

# 806
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
Да ви се похваля, и аз имам 6 на матурата по география. Нали бях квестор, момичето на първия чин пишеше невероятни глупости, та му направих повече от половината работа. Преди малко случайно се засякохме в магазина (то ме позна, аз естествено изобщо си нямах и понятие кое е, но то ми припомни) и ми каза, че е изкарало шестица.
 Joy  Joy  Joy

Crazy що не се падна по математика на моята щерка Crazy
а то сега всички страдаме  Confused

# 807
  • Sofia, BG
Привет,

Днес си купих една кайзер пастърма на КФМ - видя ми се режимна. Никак не беше мазна и беше много вкусна (малко е соленичка, де). Някой освен мен има ли впечатления?
Иначе снощи си варих пилешки сърчица, ама нещо не ми се усладиха. Днес като си помислих, че трябва да ги ям за вечеря и.. Sick, та отскочих до магазина за пастърмата.
Мноого ми е трудно с тая вода!  Tired Насила се наливам и то когато се прибера от работа основно. Толкова ми е блудкава, ама щом казвате, че трябва..

# 808
Привет дружина!  Hug
Сигурно сте ме забравили, но нямах нет 2 седмици, а в работата нямам кирилица и не смеех да пиша.
Искам само да ви пиша, че ми остават още 5 дена до края на 3-та фаза и приключвам успешно застопорила на 63кг. Много съм горда и разбира се доволна, че режимът работи. На 23. юни заминаваме за БГ, така, че не знам дали ще мога да ви чета, поради липсата на интернет.

Не знам дали ще имам време да пиша през следващите дни, че ще са доста натоварени.

Искам искрено да ви БЛАГОДАРЯ   bouquet на всички вас, за вашата подкрепа, без която нямаше да успея. Чуствам се страхотно и това е само благодарение на вас. БЛАГОДАРЯ ВИ! Hug   bouquet

Успех на всички новички и търпение най-вече!

# 809
  • Пловдив
Гуди, от математика и понятие си нямам - в музикалното училище сме учили до 9 клас само  Mr. Green
Ванесса, пастърмата е режимна, но както си видяла е солена, така че след като се яде има голяма вероятност да се задържи вода. А за водата - няма начин - ако държиш на здравето си и да отслабнеш ще трябва да пиеш. Просто си я разпредели за деня по час и я пий ако се наложи като лекарство.

Общи условия

Активация на акаунт