Керванът ни, дюканки мили, върви, върви ли... - 109 тема

• 43 650
  • 1 095
  •   1
Отговори
# 855
  • Някъде там...
 Тани аз вечерям обикновено към 23-00 часа  Sunglasses Ако вечерята ми бъде към 19 тва значи, че трябва още 2 пъти да ям докато си легна  Mr. Green  Като се спинка се изразходват също калории  и то доста:)

Последна редакция: чт, 19 юни 2008, 09:30 от MimSss

# 856
Добро утро, мили момиченца!

В страхотно настроение съм днес и естествено си имам повод. От няклоко дни имах проблем с ВЦ-то и кантара играеше нагоре надолу, но днес сутринта показа 75.500 кг  newsm44

Отивам да ви чета!

Много минуси днес!

# 857
Taни , защо да е странен такъв минус? Напълно в реда на нещата си е.Както съм споменавала 20 години ежедневно съм по кантарите(свързано е с спорта които практикувам)та от ли4ен опит знам,че човек сутрин винаги е по -лек най-малко500 грама

# 858
Добро утро на всички  Hug.Искам да ви се оплача каква глупост сторих вчера.Първо да си призная......прегреших....несъзнателно.Реших да си взема за вечеря консерва скумрия в собствен сос.....отидох, купих скумрия в  собствен сос, изядох си я старателно и като реших да затворя капачето на консервата преди да я изхвърля погледа ми се спря на съставки.Познайте какво видях.......Съдържание:Скумрия,Олио,полудях и направо останах потресена  smile3514 .Ми да си бяха писали хората скумрия в олио, защо в собствен сос.Толкова ми е гузно,понеже вчера ми беше втори ден от ударния и си спазвах всичко без никакви странични посегателства....а като станах тази сутрин имах чувството,че ми е пораснала консерва на з........ка.Та по този повод моля Вещи когато се появи да си избере най-тежкия тиган и да ми фрасне един по главата, ама така със засилка, че да ми намести малко спрелия мозък.Вещи благодаря ти предварително  smile3525 .Лек и успешен вталяващ  ден на всички  newsm51 .

# 859
Тази сутрин кантара показваше -0.800 кг – което е невероятно за една нощ!

Меря се само сутрин на гладно , след ВЦто Laughing
Следобяд ми е показвало и по две кила повече  ooooh!

# 860
  • София
Страхотно,страхотно,много минуси има днес и щастливи усмивки! newsm44 newsm10 newsm03

# 861
  • по пътеката
моми4ета, много комплименти за темите и за у4астниците в борбата с килата! Hug Peace имам един въпрос към пиещите контрацептивни таблетки-как ви влияят те на слабеенето?какво може да се изненадам при съвместяването им с режима? много благодаря предварително! лек и слабеещ ден на вси4ки!   bouquet

Последна редакция: чт, 19 юни 2008, 11:12 от marsy

# 862
Добро утро и от мен Grinning.Аз тази сутрин съм -0,600кг.и сега съм 69,400кг. трети ден ми е с Дюкан и се чувствам много бодра,за разлика от другите диети които съм спазвала до сега от тях не ми се правеше нищо,и ходех като флегма Mr. Green,ноооооооо сега е друга работа  Flutter.ВЕЩИ за ЛЕКОТО СИРЕНЕ отгоре на опаковката пише ,че е с малко сол и мазнини,а иначе няма никакви други характеристики за състава му.
Аз да си призная не ям овесени трици,понеже тук няма от къде да си купя,но ако знаете от къде по центъра на София мога да си купя,ще съм Ви много благодарна.

# 863
Добро утро!  Hug
Тани, сиренето е чак в трета фаза, сега яж извара (по-добре каквато и да е извара, отколкото сирене).
Честито на свалилите, и на всички  с повод! Сега сядам да чета назад (помежду работата). Лек и успешен ден. Hug
И умната трета и четвърта фаза - днес е Четвъртък, а той е.....ПРОТЕИНОВ! newsm51 smile3521
Горда, сега видях снимките ти. Браво - направо си се стопила. smile3501 Само така, напред към целта.  bouquet
Baci, честито годишнина! Ти направо си герой.  newsm51

Последна редакция: чт, 19 юни 2008, 09:55 от rokipagane

# 864
Добро утро и от мен!
Да се похваля днес правим 3 месеца с режима заедно с Киарас./нея я няма и затова я похвалвам и нея/ newsm44
Моя резултат до момента е свалени -12 кг.
и много минусчета от обиколки.
Киарас тя е вече в 3-та 2 седмици и си задържа теглото, даже е минала още -1 кг./С нея тръгнахме от различни кг -разликата ни беше 4 кг./

ПП. Кантара пак мина 200 гр. нагоре от вчера, но амнезиралия ми мозък се ти да погледне календара и опс -чакам МЦ в събота-неделя.Овца съм голяма. Как не се сетих по рано. Миналия месец преди цикъл качих 2 кг, а като мина бях свалила даже още 2.Дано и тоя път е така newsm17.

Поздрави и гушки на всички с поводи и свалени кг.
Отивам да поработя малко.ХИХИ

Внимание, докато пишехте, в темата бяха публикувани 7 нови отговора  #Crazy newsm78 Joy

# 865
Djani, Tony in love, Зла вещица, а_0426, Поли-Уоли, Барабана благодаря за съветите и подкрепата - прави сте - аз килцата и целулита да махна - пък стриите да са ми проблема:) Simple Smile /ако пропускам някой - хей, извинявай, че те пропускам Hug Simple Smile/.

Изглезих се май доста с тези стрии, ама ника ми предупреждава, че е възможно Simple Smile Simple Smile Simple Smile не е чак толкова страшно - взех си маслото на Икаров...абе стрии - стрии - ще ги борим и тях.. мисля, че наистина защото свалям много бързо става така - за 2 седмици и половина 8 кила не са шега - храня се режимно и доста - сигурно е от...ХРАНАТА.... Joy Joy Joy

Лабело, още малко остана и ще си ОК - а най-вече ще забравиш за гадните абцеси и ангини. Завинаги!!!!! Кураж. Peace

Прегръщам ви всички, мили дами и отивам за палачинката  chef

# 866
          Момичета,някой може ли и на мен да прати на ЛС книгата на Дюкан??? Embarassed Weary newsm17

# 867
         Момичета,някой може ли и на мен да прати на ЛС книгата на Дюкан??? Embarassed Weary newsm17
Ако не съм нахална и на мен Embarassed.

# 868
  • в старата къща на село.(ехххххххххххх мечтииии)
Дубрутро на целия керван.
Чудя се какво да ви почерпя,че повода ми е тъй да се каже голям.От СНОЩИ кантара е мой човек,изтика ме при двуцифрените.Сега всички от пейката на деветките да си понаместят дупетата,щото трябва и аз да се намърдам до тях.Още на половин кълка ще седя ,че съм много близко до трите цифрички,ама сега почва МЦ и от днеска луната намалява .Много се надявам че няма да видя гадното голямо число вече( да не казвам никога ,че е силна дума,пък за каквото не съм се зарекла че не може да ме сполети,само то не ми се е стоварило на кратуната  Crazy).
Та аз за почерпка говорех ,ето я и нея:

Честито на всички месечинки,всички имате чудесни резултати,дано и аз някога се похваля с толкова много свалени килограми.Предполагам че за сега съм свалила 4 максимум 5 килограма,но се чувствам толоква по лекичка и бодра.Кожата ми стана с перфектен тен и се изчисти,а винаги съм била с мазна кожа.Изобщо това е моя режим ,и хич не смятам скоро да го напускам.Да се откажа преди целта си може да стане само ,ако започна да си отглеждам в корема  малко човече preggo( което се моля да стане в скоро време де),инак уверено ще крача към 68(божке толкос б ях на сватбата си преди 10 години  Blush).
Veneras тоя аватар ме кефи най - много от всички дето напоследък смени.Просто снимката е супер готина(естествено манекена е от огромно значение де ).
И гледам тука няколко дена Бургаските дюканки са в неизвестност. newsm78.Де ли се покриха.
Скорпи,denica 17,само минавам,Mi-di,margaritka къде стееее?Елате да се похвалите нещо.

Последна редакция: чт, 19 юни 2008, 21:18 от пухчо

# 869
Добро утро  Hug
Ривелка , благодаря за кафенцето  Heart Eyes Влизай веднага в чата да го пием заедно  Joy
Горда   #Crazy и аз като Ори съм ти гледала снимките , но тези дънки преспокойно можеш да ги носиш с още някой вътре в тях  Joy Изглеждаш чудесно  Flutter
За сиренето и аз да кажа - извараа , извара и пак извара. Сиренето го оставете за трета фаза . Когато не сте яли няколко месеца , ще видите как ще ви се струва мазно и най - обикновеното сирене .
Taни , мери се само сутрин на гладно и след ОО  Peace . Все пак през деня поемаш течности и храна - ми тя си стои в стомаха ти и тежи  Joy
Росченка , синеока красавице моя  Hug Heart Eyes , кака  мноого ти се радва за минуса  Mr. Green Сигурна съм , че ще успееш да си постигнеш целта  Hug

И накрая за графата  " не правете като мен " да впиша две неща :
1. Не яжте солени храни / най - вече пастърма / за тридневно ядене на тази вкусотия кантара ме наказа с близо 3 кг отгоре. Всичкото е задържана вода и се оправи с два безсолни и протеинови дни, но все пак действа демотивиращо особено във втора фаза .
2. Пийте си витамините и минералите . Нали уж от бирената мая се пълнеело , пия си я аз вече два месеца , отслабвам си и се чувствам прекрасно. Когато видях плюса от пастърмата реших опитно да я спра . Е вчера такива схващания получавах цял ден , че ми идеше да ревна от болка по едно време . От снощи пак си я пия редовно и за сега се чувствам добре .

П. С - Кри да те отменя и с голееми червени букви ще напиша  - Момичета , не забравяйте , че днес е протеинов четвъртък  hahaha

Общи условия

Активация на акаунт