Керванът ни, дюканки мили, върви, върви ли... - 109 тема

• 43 769
  • 1 095
  •   1
Отговори
# 195
ай, ай ще ям бой още първия ден Mr. Green
ами за триците прочетох, че трябва всеки ден, ама се чудех дали ще е много грешно ако спестявам някой ден, ще се опитам разбира се, сега kremena като каза, разбрах че си има съвсем основателна причина
не съм се зарекла, че ще прегрешавам, просто споделих, че чак толкова много не се задълбочавам в диетите, в смисъл на всяка цена. аз бях доволна от 90 дневната диета, свалих 6 кила, но реших да разнообразя. не искам да ви изглеждам несериозна, просто споделих честно това, че не ми е лесно с диетите и много не съм свикнала Rolling Eyes, но определено ще се постарая Peace
А за KFC-то ме интересуваше, филенцата дето са без кожа, проблем ли са

барабанке, аз съм от съвсем скоро с мосю Дюкан, но изчетох доста (предимно в този форум) и изтормозих много дюканки с тъпи въпроси. Та ще си позволя сега аз да дам първия си съвет: според мен КФЦ не е мястото за хранене - мисля, че всичко е пържено. Трябва да внимаваш да няма панировка, да не е прекалено солено (което ще доведе до задържане) и да няма никакви мазнини!
Стискам палци да не се дъниш с тази диета - като скорошна ще ти кажа., че снимките "преди и след" на дюканесите във форума, както и като им гледам линииките много ми помогна да се стимулирам и да не съгрешавам  Blush

Между другото, някой има ли мнение за безалкохолната бира? А за РедБул Лайт (с подсладител)? Има ли нещо друго в РедБула, което би могло да е забранено (кофеини, мофеини, ала бала)?

# 196
  • София
Барабана   Hug добре дошла!   bouquet Лично на мен не ми се е случвало да прегрешавам в 1 и 2 фаза. В трета ми се случва, за съжаление, да ям само сладко и то в по-голямо количество,  вместо гала. На мен специално ми е било по-лесно да не прегрешавам, защото после е трудно връщането в правия път. А когато имаш да сваляш много килограми и режимът трае дълго, накрая става тягостен и изморителен и мотивацията намалява. Затова е хубаво да се кара максимално стриктно, резултатите да са стимулиращи и да се стигне до целта преди човек да е уморен психически и физиологически.
КФС - не става, ама никак! Освен панировката има и маринати, в които слагат разни гадости. Поради тази причина и купешко пиле на грил е добре да се яде в краен случай. Най-добре домашно печено пиле, варено също става.
Триците се преглъщат, и още как! smile3521 Не знам защо се шири мнението сред новите, че са гадни  newsm78 Всъщност за мен те са най-вкусното нещо от режима, истински откритие!
Бейлито, за подсладителя - ако не пиеш кола лайт и не ядеш други неща с подсладител, не мисля, че е много. А за желатина няма ограничения. То и за подсладителя всъщност няма, ама е хубаво да не се прекалява.
Лорка, добре дошла и на теб!  bouquet Вчера правих крем без карамел с нес кафе и стана супер! Безалкохолна бира не може! За ред бул лайт не знам, но по принцип тези ободряващи напитки не са полезни и препоръчителни.
Сани, Весенце, Иви, добре дощли и на вас! Сани, добър резултат, браво!
Протеин на прах може да се ползва, но не прекалено, а инцидентно.

# 197
lorka,krikri  Hug ще се задоволя тогава с домашна скара, просто ми е трудно като ходим семейно на такива мероприятия като KFC и т.н., но... Naughty
аз имам да сваля 4-5 кила, но те са ми най-трудни, за това ще гледам да слушам и сори за тъпите въпросчета Hug

# 198
4 дни съм на ударния режим и съм +2 кг .Това възможно ли е

# 199
аууу как не се бях сетила за нес кафе (в мляко и извън него)!! отивам да си правя Simple Smile

пухи, честит рожден ден! желая ти много щастливи и искрени усмивки!   bouquet

# 200
krikri много благодаря за отговара    smile3525 Иначе аз кола лайт не пия както и други десерти рядко си правя. Просто исках да знам дали дозата не е прекалено голяма   chef , нали ще отслабваме все пак  Laughing

# 201
  • София
Зазу  Hug макар резултатът ти да не е зашеметяващ, можеш да се гордееш, че не се предаде, а намери сили в себе си да продължиш. smile3525 smile3525 smile3525 Освен това нали знаеш дюканската мантра - бавно, но славно и завинаги!!!
И да знаеш, следя ти линийката  Crazy Не те изпускам от поглед  smile3521 Честита половин година!   newsm51

# 202
Понеже доста често ме гони носталгията по сладко почти ежедневно си правя плодово желе /с желатин,степче и ПОДСЛАДИТЕЛ/,понякога дори повече от веднъж  Embarassed Embarassed Embarassed Та въпросът ми е дали според вас е много да се консумират 2-3 ч.л подсладител на ден и 1-2 желатина.  Thinking  Blush
Вече са ти отговорили, но аз да попитам - степчето не е ли достатъчно само по себе си като подсладител? Thinking
А по режимно от желатина не знам дали има, нали знаеш от какво се прави Wink

barabana, и ти си "отговорена", ма аз да натъртя - по-голяма въглехидратна бомба от бирата - здраве му кажи Wink Няма значение колко алкохолна е.
Триците и аз не ги ядях в началото. Ела да видиш сега, как не мога без тричав кекс на закуска.
Важен елемент са - увличат със себе си калории. И помагат за 00.

lorka, в Редбул има захар, ако не се лъжа.  Thinking

# 203
И аз не се стърпях и попрегледах електронния вариант на книгата. Отдавна ми беше интересно какво точно представлява, тъй като до този момент разчитах единствено на инфото от форума. Благодаря на kremena за ценния линк! Все пак не можах да намеря отговор на един въпрос, отнасящ се за трета фаза, който ме гложди от едно известно време. Аз все още съм доста далеко от този етап, но все пак се чудя дали в трета фаза е разрешена употребата на олио  newsm78
Перлата, наистина впечатляващ резултат  smile3501 Успех в четвърта фаза!
Добре дошли на новите момичета   bouquet  

# 204
  • София
все пак се чудя дали в трета фаза е разрешена употребата на олио  newsm78
Само на галавечерите  Peace

# 205
  • София
Здравейте, за пореден път Embarassed,и от мен.От утре смятам отново да се присъединя към вашите редици.Бях започнало с режима още преди един месец,но имах прегрешения и затова го спрях за известно време,но все пак съумявах да се придържам в общи линии към него.Всеки ден си хапвам по едно кис.мляко с трички и степче,пиивам си чайчета,а за вечеря си хапвам месце със зеленчуци(просто все неуспявам да ги спра за и да направя ударния период както трябва).Току що си поръчах двете книги на Дюкан(незнам дали имаше смисъл от втората с рецептите,приположение че са публикувани в Нет-а) с цел допълнителна мотивация и мисля вече да бъда наистина стриктна и постоянна в начинанието си.
Та в тази връзка да ви попитам нещичко:Степчето разрешено ли е като подсладител в кис.мляко и мога ли да продължа да си я пия чая,който е от една програма Slim na Vitax с Хромов  хлорид,Инулин,L-карнитин и Garcinia Cambogia,и        ми оказва голяма помощ в борбата с апетита.
Благодаря ви предварително за отговорите  bouquet

# 206
Момичета знаете ли дали съществува и електронен вариант на моята диета в 350 рецепти от Дюкан  Embarassed ?

# 207
и аз четох, че зехтин и олио не може през всичките фази, ами с каква мазнина да готвя Rolling Eyes

# 208
Здравейте и от мен, мили дами:) Надявам се, че приемате нови в редиците дюкански:) От около 2 месеца съм на режима и съм свалила бавно, но славно 5 кг досега(не са много, ама на мене и целта ми е от 65 на 57- 58).Та ми остават още 2-3 килца. Досега все по книгата си водех, ама там рецептите нещо не ми харесаха...та предимно на пилешко, мляко и трици съм изкарала. Та ровех си се аз из нета, да попрочета малко повече за диетата( и за някои вкусни маджички) и попаднах на този форум. Два дни четох и най-накрая се реших и аз да напиша нещо(бе то малко срам ме беше, щото аз май съм най-малкото тука - на 17 Embarassed, пък и не съм "мама", ама пък това е най-пълният форум Wink  ) Както и да е, надявам се да приемате и по-малки:)
Въпросът ми е дали само 3 лъжици трици са позволени, или може малко повече? Щото аз сутрин си ги варя трите лъжици и с кисело мляко стават направо трепач, но пък и следобед(или за вечеря) си сипвам две лъжички в киселото мляко. Та, позволено ли е това? А и колко к.мляко е позволено да се хапва, защото има дни, в които омитам 2 кофички?
Благодаря предварително за отговорите и се извинявам за тъпите въпроси Rolling Eyes

# 209
  • София
и аз четох, че зехтин и олио не може през всичките фази, ами с каква мазнина да готвя Rolling Eyes
Готви се без мазнина  Peace
Жужу, добре дошла!  bouquet триците са до 3 с. л. дневно. Киселото мляко + изварата + прясното мляко (до 250 гр) не трябва да са повече от 800 гр. НО тъй като си още подрастваща, за теб ще е по-здравословно да правиш олекотена 3 фаза. Яж поне 2% кисело мляко, не прави чисто П дни. Може да не правиш гала вечери, а просто да слагаш по малко мазнинка на салатките. Peace

Последна редакция: нд, 15 юни 2008, 19:22 от krikri

Общи условия

Активация на акаунт