Керванът ни, дюканки мили, върви, върви ли... - 109 тема

• 43 775
  • 1 095
  •   1
Отговори
# 210
  • Бургас
Момичета,направих си линийката там където ни препратихте нас новите , но не знам как да си я поставя.Помагайте!

# 211
  • Варна
Момичета,направих си линийката там където ни препратихте нас новите , но не знам как да си я поставя.Помагайте!
Копирай кода в подписа си. Peace

# 212
  • София
Здравейте на всички. След кратко отсъствие ето ме пак тук

zazu1newsm59 newsm67 newsm59 на патерица!!! И честити 6 месеца   bouquet

Заяц, Бакплувера е страхотен, взех го от един ладкарски цех, за който ми каза Кремито. КОйто иска, живот и здраве, ако не мине котка път ще вземаи ще донеса на Ягодите!

Пу искам!

И да се оплача, че ми се схващат краката нощно време - не е точно крампа, но не мога да го опиша.

И аз съм така, но ми се случваше и преди режима  newsm78

perlata, браво, вече в 4-та фаза   bouquet

пухчо, newsm59

Успешна нова седмица от утре   bouquet

# 213
Момичета знаете ли дали съществува и електронен вариант на моята диета в 350 рецепти от Дюкан  Embarassed ?
И мен живо ме интересува  Rolling Eyes.

# 214
Да питам нещо, може и да е коментирано - телешката кайма на Билла дали наистина е телешка? Купувала съм и преди, сякаш по-не се топи от тази в Кауфланд.

# 215
Въпросът ми е дали само 3 лъжици трици са позволени, или може малко повече? Щото аз сутрин си ги варя трите лъжици и с кисело мляко стават направо трепач, но пък и следобед(или за вечеря) си сипвам две лъжички в киселото мляко. Та, позволено ли е това? А и колко к.мляко е позволено да се хапва, защото има дни, в които омитам 2 кофички?
Благодаря предварително за отговорите и се извинявам за тъпите въпроси Rolling Eyes

# 216
Да питам нещо, може и да е коментирано - телешката кайма на Билла дали наистина е телешка? Купувала съм и преди, сякаш по-не се топи от тази в Кауфланд.
Не е телешка със  сигурност.Изобщо даже не е никаква кайма тази която се продава за такава в който и да е магазин Peace

# 217
жужу, триците са 3 с.л. на ден. Не повече.
Млечните - до 1 л на ден, като пр. мляко е до 250 мл.

Атракция, може и да е телешка, ама незнайно от кое на телето е -  взимай си шол и искай да ти го смелят Peace

# 218

sanny3, тази тема ще ти е от полза: http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=4825.0

жужу, не бива повече от три лъжици, защото започват да извличат полезни вещества от организма ти.

# 219
  • София
Жужу  Hug отговорих ти като редакция в горния пост   bouquet

# 220
4 дни съм на ударния режим и съм +2 кг .Това възможно ли е ...моля ви отговорете ми.Яла сам само бон филе пилешко, рибни ролца,яйца,мляко ниско маслено,пия и вода ,минимум 2 литра... Cry

# 221
  • Пловдив
Жужу, колко килограма си и колко искаш да станеш, че си се заела с този тежък режим. Много си малка, за да се подлагаш на него. В твоята възраст е достатъчно да спреш сладките и хлебните изделия,  да наблегнеш на спорта и резултатите идват бързо. Аз лично ти препоръчвам да се откажеш. А ако имаш много за сваляне и непременно държиш да е с Дюкан - 3 олекотена фаза.

# 222
ronito,да не би кантара ти да е грешен?ДА не си влязла в МЦ?Не смятам,че е нормално,аз не вярвах,че ще сваля нещо,а стана така,голям кокал съм,не вярвам ти да качваш.

# 223
Орелия, напълно съм съгласна с теб, че степчето си е достатъчен подсладител ама аз нали съм си лакомка и обичам да ми е сладичко си слагам допълително  Embarassed Ще пробвам да го намаля  bowuu
Да се похваля каква вкусотийка си направих преди малко за вечеря.Една крехко пилешко филе го поръсвам със сол,черен пипер, кимон и куркума.След това отгоре го омазвам с ескуиза и го мятам на тефлоновото тиганче  smile3508 Облизах си пръстите  hahaha Който не го е страх нека пробва  smile3521

# 224
  • Бургас
Опитах, да видим стана ли нещо.

Общи условия

Активация на акаунт