Керванът ни, дюканки мили, върви, върви ли... - 109 тема

• 43 593
  • 1 095
  •   1
Отговори
# 570
Хей, Свидничка, честито  bouquet Не сме се и съмнявали в теб Hug
Вещи, не ме мисли сега, а после, като кача две кила и опищя форума тука Joy Че няма да мъкна И кантара с нас Crazy

# 571
  • София
Постът на Таняманя ме подсети - упражнение за оформяне на бедрата, с чудесен ефект, е писането на цифри във въздуха, от легнало положение.

# 572
Привет красавици  Hug Не съм ви забравила, имах много ангажименти.
Едно птиченце ми каза, че във  Варна има организирана среща, но не намерих поста. Бихте ли ми казали кога и къде?
Сядам да вечерям, после влизам  Heart Eyes Hug

# 573
  • Пловдив
Постът на Таняманя ме подсети - упражнение за оформяне на бедрата, с чудесен ефект, е писането на цифри във въздуха, от легнало положение.

Знам че е писане с краката, но като прочетох поста без да прочета крака си представих как си лягам с химикал в ръка и почвам да си изписвам цифрички във въздуха с него   Joy  Joy  Joy

# 574
  • Universe
Забравих да спомена някои хора, които от известно време липсват и се чудя къде ли са зачезнали:
Мишето newsm78 Боби  newsm78 Луда гъба  newsm78  Волната  newsm78 Лора1  newsm78 Авана  newsm78

Svetlat, Еv4e, Джедира,Амери, Дорис, mihaella77 ,mama_na_kiki, La Bomba newsm78 newsm78 newsm78

Момичета, взех изпита!!! newsm44  
Въобще и не съм се съмнявала в теб Peace, браво,svidni4ka Hug Hug Hug

Благодаря на Karimma и  tanyamanya  за линковете с упражнения   bouquet

Angeliclove, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, С ПОЖЕЛАНИЯ ЗА СБЪДВАНЕ НА МЕЧТИТЕ!!!

Вещи, Бачи, Ори, Креми, Кри Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Чатъркитеееееееее, ... вие си знаете hahaha hahaha hahaha

Последна редакция: вт, 17 юни 2008, 19:07 от lenny_pld

# 575
  • Лом
Момичетаааа, бързам да споделя радостта си с вас- влязох си в един панталон от преди 3-4години!Като се гледам така никакъв резултат не се вижда-а ето влязох!!!!!!Това го дължа и на вас .Не е кой знае какъв успех,но съм доволна. newsm51

# 576
Вещи, Ниночка, Татитт, благодаря ви за топлото посрещане. Чувствам се сред приятели и това ми дава много кураж и сила. Аз по принцип съм си много ламома, но никога не съм била дебелана. След куп болести, спиране на пушенето и много лоши случки в семейството ми натрупах бая килца за около 6 години. Крайно време беше да се взема в ръце и да се върна в нормално тегло. Тъй като имам проблем с щитовидната жлеза и съм без злъчка, при мен нещата не вървят много бързо, но аз съм се въоръжила с много търпение  Laughing и инат и ще си постигна целта.
                 Момичета, аз книгата я нямам, но за сметка на това чета всичко което пишете, а също малко по малко чета старите 108 теми. Знам, че след удърният период, започва втора фаза - месо - зеленчуци и само месо. Аз избрах 5/5 тъй като имам да смъквам доста и ще падне голям зор. Четох някъде в темите, че зеленчуците са като добавка към месото. Искам да попита, мисля днес да си направя зелен боб с ангенари, но не знам дали мога да ям само от това на някое ядене, или трябва да го ям като добавка към месо  /един вид като салата/. Ще се намери ли някое добро другарче да ме светне по въпроса?                             Благодара за всичко което  правите за такива НЕРАЗБРАЛИ като мен. А..........., забравих, момичета,може ли някоя, която е имала много кг. като мен да ми каже горе -долу за колко месеца ги е свалила. Аз се сещам, че за всеки е индивидуално, но ВСЕ ПАК не е излишно да се информирам.   newsm78                                                                                        

# 577
  • Universe
 Василики, ето ти цитат от книгата  Peace:
"От тук нататък плюс протеиновите продукти имате право на сурови или варени зеленчуци, които също можете да приемате в каквото количество желаете, в който и да е час на деня и в каквато комбинация ви се прииска.
....Не правете понякога допусканата грешка да приемате само зеленчуци и да се откажете от протеините. "

Я, виж ти Wink, колко полезен зеленчук ще хапваш    chef -  В артишокът /ангинари/ се съдържа силно действащо вещество – цинарин, което не може да се открие в нито един плод или зеленчук. Цинаринът като лечебно средство се използва при хепатит, атеросклероза, болести на жлъчката, понякога и при алергии и екземи.

П.П. - Нещо интересно:   Thinking кои са професиите, които предразполагат към напълняване hahaha hahaha hahaha - http://netinfo.bg/?tid=40&oid=1209584

Последна редакция: вт, 17 юни 2008, 18:31 от lenny_pld

# 578
  • София
Eй ме на, пак Laughing
Благодарско за линковете с упражнения, Таня маня  bouquet
Вещи, всеки ден ви чета, и когато имам малко повече възможност и пописвам Flutter - признавам си, темата ме спасява от нережимни мисли Blush
СвидничкаМного се радвам за теб Hug Успех и занапред!
На всички  Hug

# 579
Добре дошли на новите момичета!   bouquet

Честит рожден ден на Angeliclove!   bdbaloni

djani, няма да ми пипаш гаджето изварения крем hahaha И аз съм изперкала, въобразила съм си, че ако не ми се надуе до ръба на купичката кекса сутрин - няма да ми върви Crazy
Joy  Joy  Joy   Heart Eyes

Бачи, честито минусче!   bouquet  Много се забавлявам с тези твои рулца от раци. Ходих да проверя какви имам в камерата (че аз не ги ям, само ги складирам), но за жалост бяха Сирена. Случайно не обичаш ли и тях?

Дамаянти, аз съм "за" срещата в предложения вариант.

Тинтири-минтири, вече са ти отговорили, но и аз да се включа. От овулацията започва леко и постепенно увеличаване на теглото, което приключва с края на менструацията. Най-голямо е повишението точно преди цикъла, а за тези, които имат ПМС - тогава.

Пропуснала съм годишнината ти, Креми. Имах възможността да видя теб и Кри на снимки "преди", както и двете ви на живо "след". Няма подобно въздействие и по-добра подвижна реклама на режима. Макар и със закъснение, не мога да не кажа, че се възхищавам на постижението ти и, че изглеждаш чудесно. Пожелавам ти да си задържиш килограмите цял живот, а усмивката да не слиза от лицето ти.  Hug

# 580
Ленни, Жозефа, Роси, от сърце Ви благодаря за бързите и изчерпателни отговори. Запрятам ръкавите и започвам да бъркам в тенджерата с чарпака. Ленни  Hug Hug Hug страшно много ти благодаря, че отдели времето си за мен. Момичета, не съм много на ти с РС-то и сега не знам как мога да ви запиша като приятели, нито мога да кача снимки или цвете НО това не ми пречи да поздравя рожденничката и да й пожелая ЗДРАВЕ и УСПЕШНО ОТСЛАБВАНЕ!  bouquet  bouquet

# 581
  • София
НЕДЕЛЯ 11 часа в Борисовата градина - до езерото Ариана, а после ще видим на къде  Hug Heart Eyes

КОЙТО ЖЕЛАЕ ДА ЗАПОВЯДА !!! - да не повтарям.

Аз и Дамаянти сме там и ще ви чакаме.

Ори, цопни се в морето и заради мене,  щото май и тази година ще ми се размине.
Не съм честитила на никого нищо, щото съм много завеяна, ама сега ще го направя. ЧЕСТИТО НА ВСИЧКИ С НАМАЛЕНИЯ, МЕСЕЧИНКИ И ГОДИШНИНИ. РОЖДЕНИЦИТЕ също да се чувстват поздравени. Желая ви още повече успехи и съпътстващите ги усмивки. Grinning

# 582
  • София
Angeliclove Честит рожден ден! Много късмет и поводи за добро настроение ти пожелавам  bouquet.
 Момичета днес ми е някакъв куц ден, изпокарах се със сумати хора и ми е супер нервно. Само като ви попрочетох  се поуспокоих и поразвеселих. Та си мисля, дали пък от режима не ми  е такова нервно #Crazy? Не че ми тежи спазването, аз от скоро съм на него. И друг проблем : нещо ми излязоха пъпки, а не съм от пъпчивите. И си мисля : дали пък от режима не са тия ми ти пущини newsm78? Нали сега организма се освобождава от токсини и други подобни гадости и може би е от т'ва? Има ли някой идея?

# 583
  • Universe
Ори, цопни се в морето и заради мене,  щото май и тази година ще ми се размине.
haleeva , не ти се полага с това местожителство:по-близо до морето - източната част на София hahaha hahaha hahaha
жозефа - изживяването с намъкването в "слабите" дрехи е неповторимо  Party Party Party
Василики   bowuu
Ivi baby и аз, като теб, предполагам, че пъпките са от чистенето, но не е лошо да се обърнеш към лекар  Peace
pilito, появявай се по-често  Hug Hug Hug Обещавам, че няма да ти посегна, нищо, че си режимна мммммммммммм.... Joy

Офф топик: Търся си компания от Пловдив за фитнес - ЦГЧ . Може и за аквааеробика , но май тук няма такава екстра newsm78 newsm78 newsm78. Пишете на лични

Последна редакция: вт, 17 юни 2008, 19:29 от lenny_pld

# 584
  • София
Халеева, като гледам до неделя, ще се наложи да им повтаряме  newsm66 newsm66 newsm66

Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт