Керванът ни, дюканки мили, върви, върви ли... - 109 тема

• 43 596
  • 1 095
  •   1
Отговори
# 555
  • Пловдив
Аз нямам последната дума Simple Smile И Зеленкото е казала това. Ако решат всички ще стане, ако не решат - няма.

# 556
Бачи  Heart Eyes Аз помислих, че ми се сърдиш нещо Confused

Вещи, ми не правя гали. Не намирам смисъл да си сготвя нещо нережимно, само защото така трябва, пък и не се сещам какво ми се яде Embarassed По инерция забърквам режимни манджи, той и "претенциозния" ми мъж когато реши да се храни в къщи - яде каквото има - та дори нямам повод да сготвя нещо по-така. На морето със сигурност ще си направя две гали, като отидем на заведение. И ще умра от притеснение, разбира се. Наясно съм, че не е добре да свалям повече, не за друго, а защото няма да ги задържа.
А за това, че държа под 58 "вина" има и фитнеса Simple Smile

djani, няма да ми пипаш гаджето изварения крем hahaha И аз съм изперкала, въобразила съм си, че ако не ми се надуе до ръба на купичката кекса сутрин - няма да ми върви Crazy

# 557
Вещи,страхотна си!Адмирации smile3525За всекиго намираш как да го поощриш и утешиш,като майка орлица си.Благодарение на теб и цялата дюканска дружина успях да сваля за 1 месец 7 кг.Ако не бяхте вие-никога нямаше да го постигна.БЛАГОДАРЯ на всички ВИ.Господ да е с вас и семействата ви.

# 558
 Joy Какво ти сърдене.... Като пумпал съм, но едно врабче ме фиксира и ми казца, че си ми писала ценна информация  Hug
Embarassed Joy
Надеждата за рулца не умира  Hug
 Joy

# 559
момичета, как я карате в тези жеги  Laughing
аз засега устисквам да съм режимна, ама 4 кила на фона на 12 още за сваляне почти не ми личат.

Само да изкажа поздрави за дюканското сайтче, много ми помогна за всички питанки! Браво на тези, които го списват и за труда който полагат   bouquet  bouquet  bouquet

# 560
  • Пловдив
Ори, а скоро ли ще е морето? Wink
Забравих да спомена някои хора, които от известно време липсват и се чудя къде ли са зачезнали:
Мишето newsm78 Боби  newsm78 Луда гъба  newsm78  Волната  newsm78 Лора1  newsm78 Авана  newsm78

# 561
Здравейте момичета  Grinning
днес ми е първия ден от ударния етап.висока съм 1,65 и в момента тежа 57 кг...целта е 52 кг..
спрод вас как е най-добре да редувам П и ПЗ ?
Привет и успешен старт и режим   bouquet !Редуването е строго индивидуално т.е. налучкваш докато разбереш кое е най-подходящо за твоя организъм.Аз например съм висока 156 см. , започнах на 51кг.и цел 47 кг., подобни на твоите желания за сваляне...та аз в началото пробвах 1/1 и нищо не стана, но пък схемата 4/4 страхотно ми се отрази, така че пробвай и намери твоето най-резултатно редуване  bouquet.
Вещи, мерси за съвета, ще те послушам и ще се гмурна на 20-ти  Hug
Angeliclove ,Честит Рожден Ден, бъди здрава, обичана и обичаща   bouquet .
Хубав ден, красавици  Hug !

# 562
Бачи, ти така ме надъха с тия пусти клевърски ролца, че само да ги пуснат - не идвай в надежденската Билла Twisted Evil Laughing
Вещи, викаш да не изчезна дотогава hahaha В неделя пътувам, живот и здраве.

И Амери я няма Thinking

Много моля някой с лаптоп да ме светне на ЛС или на кю откъде се коригира яркостта на екрана.  Blush

# 563
  • Пловдив
А, щом е тази неделя - може  hahaha Да не те мисля много  Joy

# 564
  • Варна
. Предполагам че и ще намалее задаването на едни и същи въпроси. Мисля че ще сме така много по-полезни на всички. Но последната дума има Вещи, аз само предлагам да улесним всички със съветите.

И не виждам с какво толкова имат да се справят. Ако искаш да напишеш нещо полезно да го оцветиш та да си полезен и на гругите. Тогава не се сърдете че едни и същи въпроси се задават постоянно. Не съм искала да обидя някой а просто да предложа да сме си по-полезни за нас самите.

Макар доста от нещата, за които се пита да са написани в първия пост на всяка тема, даже и с червени големи букви (особено след Нова година ), пак има хора които си питат за едни и същи неща. Това са : АЛКОХОЛА, ОЛИО, МАСЛИНИ, МЕД и др. такива. Днес се пита примерно за свински черен дроб или за захарта в рулцата или за раст. мазнини в Културата  Sick. С каквито и цветове да се оцветяват важните неща, трябва някой все пак да ги прочете преди да пита. Не искам да засягам никой, но е по-лесно да се влезе в темата и да се попита, отколкото да си направиш труда първо да потърсиш (пък било то и в червено).

# 565
  • UK
  Момичета, взех изпита!!! newsm44  Наистина вярвам, че съществува такова нещо като положителна биоенергия и по този повод благодаря на всички, които ми пратиха такава, стискайки ми палци Grinning
  Мятам се в леглото, че не съм спала тази нощ, а и от утре пак почва учебния маратон за др. изпит. Довечераа като се събудя ще чета.
  Още едно кило съм надолу, но то сигурно не е реално, а е от нерви, неядене и повръщане.
  Целувки и  Hug

# 566
  Момичета, взех изпита!!!
Бравооооооооооо smile3501 , желая ти много успехи! Наспи се сега хубаво след добре свършената работа !

# 567
Бачи, ти така ме надъха с тия пусти клевърски ролца, че само да ги пуснат - не идвай в надежденската Билла Twisted Evil Laughing
Мир да е. Ще ги изкупя от Била на Опълченска Simple Smile))

# 568
  • София
Здрасти Вещи и Крикри
Аз се намъкнах пак тук, но определено поиздъних работата днес, че освен дето наблегнах на рибата тон в собствен сос /йък/ и айрянчетата, наблегнах количествено и на една огромна салата с домати и яйца и сирене
доматите не бяха нужни, а сиренето си беше и солено и мазно, ама бях на служебен обяд и не вървеше да седа гладна
а пък тия ора в това заведение грам проста скара нямаха
ей аман
та правя си признанието да ми е чиста съвеста
не, че не ми влиза в вариацията на режим дето доса е ползвах ама нали ще съм стриктна

от утре - съвестна
чесно

# 569
  • София
Здравейте момичета,

аз пиша много рядкор но пък чета абсолютно всичко, не пиша защото ми се струва, че няма чак толкова за писане. В смисъл - едва ли трябва да Ви занимавам с моите притеснения. Мислех на 22.06 да дам отчет , защото тогава ще стане месец от началото за мен и за съпругът ми. Но мога и сега да кажа че до момента той е свалил около 10- 11 кг , а аз само 3 - 4 кг  Twisted Evil / кантарът ни е механичен/
Някой питаше за сланинките от вътрешната страна на бедрата и аз все пак реших да споделя скромния си опит. Значи на този сайт упражнение номер 9 помага изключително много / http://dieti.rozali.com/kalanetika/p168.html

От инструкторите знам, че тези мускули се тренират най-трудно/. Пробвайте дава резултати доста бързо, както и останалите упражнения също.
Надявам се да съм била полезна. Не можете да си представите колко много помагате с тази тема както и с всички рецепти от блог сайта на момичетата / и момчетата  Grinning /, които сега започват с режима.
Статиите, за които давате линкове също са много полезни.
Поздрави на всички, приятна вечер и бъдете здрави    bouquet

Общи условия

Активация на акаунт