Керванът ни, дюканки мили, върви, върви ли... - 109 тема

• 43 706
  • 1 095
  •   1
Отговори
# 870
Добро утро и от мен.
1,400 кг съм +  и съм точно 59.hahaha
Вчера с тия млека, а и без 00..
Нека ми е, днес протеини до откат Sunglasses

Венерас, честити 3 месеца  bouquet
пухчо, честито намаление Peace

Nelly82 Hug

Хубав ден! sun

# 871
Мами, като нова при вас и като човек, които в живота си не е пазил диета да попитам - при тези драстични сваляния на килограми - по 20 и нагоре (разбира се за няколко месеца) как сте с бюста? И кой какво ползва като мазила, че да не увисне  newsm78. Аз лично от раждането съм със зловещи стрии по корема и някак се примирих, че и слаба и дебела няма да нося къси блузки с ниска талия, ама моят огромен бюст ако стигне до пъпа тогава ще е трагедия (за мъж ми най-вече  Joy). Днес ми е 5-ти ден удърна и от утре съм на ПЗ и вече съм -3 кг и то при положение, че днес не стигнах до тоалетната, та резултатите ми харесват и съм доста обнадеждена.
Пухчо, аз освободих вече едно местенце при 90 и отгоре килограмовите, та няма да ти е тясно на пейчицата. Да се сбутат 80 и отгоре килограмовите, че вече и аз съм при тях  Joy Joy Joy.

# 872
Здравейте момичета,днес сутринта моят откачен механичен кантар smile3512 благоволи да ми покаже цифрата 64.Това са оптималните кг. според калкулатора на Дюкан,които мога да задържа,но мисля,че правя грешка при въвеждането на информацията.На въпроса за периода на най-дълго задържани килограми ,незнам цифрата в месеци ли трябва да напиша,в години ли?Моля подскажете ми!
И друго,като чета,периодично мине не мине и някой пита какво да прави с широките дрехи.Поправките в шивашко ателие са солени.Но има хубави дрехи от качествени и скъпи материи,които не са за боклука.Мисля,че повечето от вас имат шевни машини,ако не техни то от мама и баба.Поправката на повечето неща е елементарна-основното е да облечеш дрехата наопаки,да помислиш къде може да се прихване,да се набоде с карфици и да се измине.Ако някой се престраши да пробва и има въпроси може да му дам съвет на ЛС.Аз шия от дете и това е любимата ми работа.Имало е периоди в които съм си изкарвала хляба с това/и двете ми деца бяха вечно болни и злояди и години наред съм ги гледала в къщи/  и шиех на приятели ,на познати и непознати.
Хайде  love001 на всички,че стана дълго.

# 873
  • гр.Варна
вчерашната среща беше супер
Очарована съм от излъчването и начина,по който изглежда Фоли и си пожелавам,дано и аз имам същата визия като стана като нея Hug Heart Eyes  bouquet
след вчерашната ни 9 часова разходка имам -1.100кг или тотала вече -25.600кг newsm44
Успешен ден

# 874
  • Варна
ДобрЮтро !
Надявам се да не съм единствената оцеляла след снощната Дюканска вечер на открито / предполагам, че другите са в чата  Sad / .
Видях отново старите муцуни от предишни срещи и една сладка софийска муцунка / тя си знае коя е /. Плямпах много , както винаги, и си правих неуместни шегички / усещам се , ама не мога да се спра, кво да праЙш  newsm78 / . И ................ си премерихме дупетата, на кой колко му е голямо и т.н. Снимков материал нямам, щот не бях аз фотографката.
За сега толкоз от мен
Росченка, много се радвам за теб  Hug Зорко си те следя, да не вземеш да се отпуснеш  Naughty Wink

Венерас и Киарас , честити месечинки   bouquet

Още един оцелял   bouquet , че и свалил . Мама на Кики , браво  newsm10
 newsm10

Последна редакция: чт, 19 юни 2008, 10:28 от prysila

# 875
  • Варна
Фен, виждам те на балкончето. Ще ти дърпам ушите, за вчера  Crossing Arms

# 876
Момичета,някой може ли и на мен да прати на ЛС книгата на Дюкан??? Embarassed Weary newsm17

Ето от тук можеш да си я изтеглиш http://www.e-bookbg.com/components/com_joomlaboard/uploaded/files/otslabvane.zip но тук не е цялата книга, обаче най-важното го има Wink

Последна редакция: чт, 19 юни 2008, 10:40 от Taни

# 877
Eeeeeeхххххххххх,
явно наистина се отслабва след среща. Да взема и аз да намина към Варна Wink
Варненски дюканки, разгледах снимките с удоволствие, големи симпатяги сте. Hug
Честити ви минусчета! Peace
Бачи, честита ти година!  bouquet И успешно начало на втората!
Горда, изглеждаш страхотно!  bouquet Огромна разлика!Снимките с такива дънки са ми от любимите, трябва да се снимам и аз с моите старите.
Честити месечинки на всички!  bouquet
Уф, строг протеинов четвъртък! Наистина, колкото повече се отдалечаваш от втора, е по-трудно да се спазва. Confused

# 878
Привет на всички!

За Искap
6.   Най-продължително запазено тегло без особени усилия - не е в месеци или години, а в килограми

Купих си вчера електронен кантар и малко си коригирах началните килограми (е нагоре са, ама ...) Все пак и на механичния ми отчита разлика от 1.5, така че смятам да сложа за начало повечето килограми, а пък вече ще се меря само с новия кантар.
Купих и една страхотна скара - незагоряваща плоча, върху която може да се готви без мазнина.
Вече опитах Дюканска палачинка върху нея, ама ми се разтроши - беше много гъсто. Ще пробвам пак.
Мъжът ми е в командировка и се връща в събота. Искаше да му направя любимия му трицветен крем от изцедено кисело мляко 4.5 % с какао, лимон и ванилия. Оригинала - http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=132880.msg2502267
Познайте какво ще направя - изцедено кисело мляко от 0.1% и ще го оцветя с три вида степ-чета и ще го сложа да се охлади хубаво. Предполагам, че ще се получи добре. Ще пиша каква е била реакцията му.

Благодаря много за рецептите - чета ги и все намирам по нещо ново, което да освежи трапезата.

Поздрави на всички и успешно сваляне на килограмите.

# 879
Привет   bouquet

Започвам - тегло 59,2 само от пълнолунието нощес
Днес - протеинов ден

За коментарите за килограмите от вчера - мисля, че се разбрахме, на по-ниските под 160см, идеалните килограми са под 50кг (за тази цифра казах аз че скачате, и го написах не без основание - чета темата от началото на Февруари и не веднъж като каже някой ,че иска четиресет и няколко килограма и веднага има една страница постове за нездравословните под 50кг. - Ами не е така, уточнихме се вече нали. Не подкрепям анорексията - това е друга тема.)  bouquet    bouquet    bouquet

Гуди - браво за изпитите, хубави снимки  Wink     bouquet

Бачи -честита Дюканска година

Ори - да не би по друг повод да си започнала да наддаваш, онзи дето не щеше да се появи, а ти трябва

Пропускам някой и нещо естествено, затова на всички  Heart Eyes ,  Hug , и   bouquet

# 880
Едно бързичко добро утро и от мен!
Вчера видях +1 кг на кантара, но после ви изчетох за последните два дни и се поуспокоих.
Честити годишнини и месечинки - бачи, венерас!
Пухчо - браво, тръгнаха нещата при теб май!
... калкулатора на Дюкан,...На въпроса за периода на най-дълго задържани килограми ,незнам цифрата в месеци ли трябва да напиша,в години ли?Моля подскажете ми!
Въвеждаш килограмите, на които си била най-дълго време - напр. 60 (кг).
Бързам, че ще водим гостите на шопинг-тур. Леко започва да ми писва, но ще стискам зъби още 5 дни. Липсвате ми! Приятен ден!

# 881
  • София
Кри, намалението е от преди няколко дена Simple Smile Пък и ако черпя за всеки един от оставащите 20 кила, голяма черпня ша падне  Joy Joy  Joy .
Иначе, vesito5, 7 кг. за един месец- хубаво за самочувствието, но това значи, поне доколкото съм чела из форума и нета, че 7 кг. мазнини минават с кръвта през сърцето за един месец (т.е. то се натоварва) + опасността да ти поувисне кожата. Но всеки си преценява за себе си все пак кое как му се отразява. А и предвид, че са ти били първите 7 кила (поне доколкото разбрах), вероятно част от тях са си били задържана вода (първите 1-2).

# 882
  • Варна
Гушки, сладурииии, без да съм чела темата от вчера... нали бяхме малко заети снощи... та идвам да ви кажа, че има две нови снимки в албума ни със срещи. Надписани са даже вече.

Участничките в срещата, нека ми драснат ЛС и мога да пратя още снимки.  Hug Hug

# 883
Дори , какъв е този аватаар  Crazy Разтуптя ми се сърцето  hahaha Whistling
Сега разглеждах снимките от срещите . Варненкии , завиждаам пък Crossing Arms Страхотни сте , момичета  Heart Eyes
А на 02.03.2008г. май съм била самичка на среща  Joy . Русенки и Зиленкото , не вЪ и срам да се изтъркате от албумчето  Twisted Evil

# 884
Прекрасно, благодаря на всички момичета за поздравленията.

Последна редакция: чт, 19 юни 2008, 11:29 от veneras

Общи условия

Активация на акаунт