Керванът ни, дюканки мили, върви, върви ли... - 109 тема

• 43 688
  • 1 095
  •   1
Отговори
# 885
             БЛГОДАРЯ много на ТАНИ,РОКИПАГАН и СИНЕОЧКА!!! newsm51 newsm51 newsm51 txtlovesОБИЧАМ ВИ!!!Страшно съм ви признателна

# 886
        ВЕНЕРАС,поздравления за месечинката!!! newsm10 newsm51,но и "тюлена" не е за изхвърляне! smile3532

# 887
  • Варна
veneras , поздравления за месечинката! Стархотна разлика! smile3525
Варненки доказаха, че са най-красивите жени и Фоли, моят "дюкански ментор" на нея много й се възхищавам!  bouquet
Довечера, ако намеря кой да ме снима и аз ще се пробвам със снимки.
Присила, с тези шегички ти да не си стрелец?

# 888
Sagittarius , Didko ,благодаря Embarassed ама,че съм патка...
Добре,ама пак не ми харесва резултата.Искам по-малко.А на максималните ксилограми съм писдала тези от втората бременност-тогава съм била най-много-така ли е правилно?

# 889
Здравейте момичета имате страхотни постижения. Прочетох внимателно всичко, но ми се иска пак да ме успокоите. Чета че МЦ на някои се е отразил доста задържащо, а аз от 10 дни съм си все 63, но съм в МЦ - 3 ден, дали е от това?
Още един въпрос - пробвах да направя кексчето с овесените трици на микровълнова но не се получи - стана като омлет, не се надигна и беше ужасно горчиво. Някаква идея от какво ще да е?

# 890
  • Варна
veneras , поздравления за месечинката! Стархотна разлика! smile3525
Варненки доказаха, че са най-красивите жени и Фоли, моят "дюкански ментор" на нея много й се възхищавам!  bouquet
Довечера, ако намеря кой да ме снима и аз ще се пробвам със снимки.
Присила, с тези шегички ти да не си стрелец?

Тц. Не съм Стрелец. Ами ти , да земеш другия път да дойдеш, че да те видим на живо  Laughing

# 891
 Hug И аз тук, ако някой ме помни! newsm78
veneras, тъй като стана ясно, че от намек не разбираш, аз минавам на натвърд - би ли пускала линкове към снимките си, за да уважиш правото ни на избор и да те гледат тези, които ИСКАТ? Благодаря! Peace

# 892
Sagittarius , Didko ,благодаря Embarassed ама,че съм патка...
Добре,ама пак не ми харесва резултата.Искам по-малко.А на максималните ксилограми съм писдала тези от втората бременност-тогава съм била най-много-така ли е правилно?

Само ако си записала килогремите на които си била след като си родила-без дете в корема.
И като не ти харесва цифрата, която ти се получава, ами харесай си твоя и ако мислиш че можеш да я стигнеш и ако мислиш че можеш и да ги задържиш, така че да не се връщаш пак към диети - ами тогава действай. Калкулатора показва теглото което можеш най-лесно да задържиш.

Насти, откога не си се вясвала в темата  Hug
Венерас има линк в подписа си, две от последните снимки са новите
А тя ги е пуснала в поста

Последна редакция: чт, 19 юни 2008, 11:31 от svetlat

# 893
Wicked Angel ти коя си бре моме ?  newsm78 Joy Аз едно Насти помня , дето скоро не се е явявало в темата да се отчита как му върви третата фаза  Joy
Това за снимките го подкрепям  Peace . Излишно е да натоварваме темата , като може да се сложи линк  Peace

# 894
veneras  страхотна промяна БРАВО Simple Smile
Момичета, Вашите снимки ми дават много голям стимул, да продължавам смело напред Simple Smile  Благодаря

# 895
По въпроса за снимките-не се безпокойте-повече няма да натоварвам никой с мойте снимки!
Махам си и линка от подписа зада сте спокойни и да не ви натоварвам.
Съжалявам че се подразнихте от това , колко съм радостна, че вече не приличам на себе си, и качих снимки.

Приятен ден ви пожелавам!

# 896
  • София
Здравейте и от мен! Да се отчета и да бягам на работа.  Още 1 кг. по малко - вече съм 63 newsm44 . Явно съм сваляла и докато бях на ПЗ.  Успех на всички и много минуси. И един въпрос : Купувам си извара на Дядо Либен и ми е доста гадничка, всички марки ли да с този вкус или да потърся някоя друга?
И аз не харесвам тази извара. Предпочитам тази на Мероне.

Marsy, аз съвместявам приема на орален контрацептив с режима на Дюкан и въпреки първоначалния ми скепсис, че "и тази диета няма да я бъде", вече съм с резултат от минус 12 кг. Цикълът ми е редовен. За други връзки между двете неща не се сещам, за да ги коментирам.

# 897
Тани, сиренето е чак в трета фаза, сега яж извара (по-добре каквато и да е извара, отколкото сирене).

Не знаех, че е чак за трета фаза сиренето  ooooh!

Ама в групите с разрешените храни пише:
Осма категория - обезмаслени млечни продукти (кисело мляко, извара и сирене)
Тези храни са истински млечни продукти, във всяко отношение подобни на традиционните извари, сирена и кисели млека, но без мазнините им. Тъй като при трансформацията на млякото в сирене се отстранява лактозата, която е единствената захар, съдържаща се в млякото, тези обезмаслени млечни продукти практически са съставени само от белтъчини. Оттам идва изключителното им значение в ударния протеинов режим.

И сега пак не разбрах - може или не да се яде обезмаслено сирене в ПЗ?

# 898
  • Тракийка в Софийското равно поле....
Ареееееее хоп - пляс тук и аз!

Добро утро!

Я да видим ....... мноооого минуси май днес!

Гордааа   smile3501 - думи нямам!
Мама на Кики - абе направо не те познах на последните снимки от срещата - страхотна разлика  Hug.
Синеочка, скумрията е коментирана много често! НЯМА СКУМРИЯ В СОБСТВЕН СОС - ВСИЧКИ СА С ОЛИО. Другия път - първо четеш съдържанието за по-сигурно и после ...  Hug  bouquet.
Marsy - никак! Пий си ги както досега! Peace
Пухчооо - страхотно чувство, нали  Hug. Аз скоро се махам от 9-та пейка - и ще се наместиш точно!  Flutter  bouquet
Ориииииииии Party Heart Eyes - и днес пак така .... Flutter Ти къде отиваш  Rolling Eyes ........ Ще ми липсваш!

Съжалявам че се подразнихте от това , колко съм радостна, че вече не приличам на себе си, и качих снимки.

И ние се радваме за теб! Просто стана честичко, даже всеки ден .........  Peace

Тани, сиренето е чак в трета фаза, сега яж извара (по-добре каквато и да е извара, отколкото сирене).
...............................................
И сега пак не разбрах - може или не да се яде обезмаслено сирене в ПЗ?

Ами в отговора на Rokipagane пише - не може! Ако искаш да го ядеш - твое право! ........... Просто тук няма достатъчно обезмаслено сирене - това е!!!

Последна редакция: чт, 19 юни 2008, 11:43 от Tatitt

# 899
Настиииииии - УбичЪм тЪ !!! Липсваше ми !!!  gydi

Общи условия

Активация на акаунт