Керванът ни, дюканки мили, върви, върви ли... - 109 тема

• 43 660
  • 1 095
  •   1
Отговори
# 900
И аз се питам коя съм, разчитах вие да ми кажете. Joy
За трета - идея нямам как върви. Mr. Green 56 литра си отглеждам без особено задълбочени размисли по темата. Като стана дума за снимки, замислям се да сменя моите от албума, защото зеленият панталон отдавна ми е широк и разликата не е актуална към днешна дата, но адски мързел ме е налегнал и ни ич не ми се занимава.
Напъвам се да напиша нещо смислено и, както е видно, не ми се получава особено - някак думи не ми остават (за мисли да не говорим) - всичко си изливам в чата и сега ми се струва, че се повтарям. Joy
Варненките няма да ги хваля и тук - те си знаят колко го УбичЪм, барабар с русенки и разни други красТавици. Heart Eyes Crazy
Пожелавам инат и търпение на всички, честитя на хубавиците с какъвто и да е повод, намачквам и намлясквам любимите муцунки и... бЕгааааааааааааам! afwitch tooth

# 901

Просто стана честичко, даже всеки ден .........  Peace

Ок вече ми стана ясно-няма да ви товаря темата.

# 902
По въпроса за снимките-не се безпокойте-повече няма да натоварвам никой с мойте снимки!
Махам си и линка от подписа зада сте спокойни и да не ви натоварвам.
Съжалявам че се подразнихте от това , колко съм радостна, че вече не приличам на себе си, и качих снимки.

Приятен ден ви пожелавам!

Я си върни подписа - аааааааааааааа
Аз пък искам да гледам окуражителни снимки!

# 903
Мисля, че се държите грубо с veneras. Темата е за режима и всичките и снимки са много окуражителни.

# 904
Малко снимки и то мен (линк естествено), дано не натоваря някого. Hug
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=256295

# 905
  • Тракийка в Софийското равно поле....
Кое му е грубото Lo1? Всички слагат снимки - верно е!

Има и албум Преди и след! . Разликата на Венерас е супер и никой не го отрича. Подписа си е ОК - всеки може да го гледа ако иска.

Ние казахме за снимките в самите постове, които са тежки, товарят темата (те и без това бързо се точат тия теми) и се публикуват всеки ден. Един път се показва разликата........

Това е!

А и не сме и казали нищо злобно, тя реагира доста остро!

ПП rokipagane изглеждаш страхотно!  bouquet

Последна редакция: чт, 19 юни 2008, 12:01 от Tatitt

# 906
Момичета, благодаря за топлината. Къде съм за възхищение, къде за похвала. Продължавам на пред.
Венерас, честито и на теб, макар да изпуснах снимките........   Hug
А сега да кажа за рулцата от Кауфланд(от 99 ст.) - ВЪРХА СА   chef

# 907
Привет, красавици!

Не пиша напоследък често, нямам минуси, и плюсове, та затова.
Горда - това на последните снимки не си ти, бе жена  Shocked, изглеждаш с 20 години по-свежа и млада!Браво! А червеното панталонче, ех, червеното панталонче  Wink
Варненки, вие приличате на манекенки от Фешън ТВ - имате невероятно излъчване   bouquet Hug, и определено много по-красиви от предните срещи  Peace /Това дали не е от морския въздух  newsm78 /
Венерас, няма защо да се обиждаш. Всички се радваме и за теб, и за всяко момиче решило да промени визията и самочувствието си. Нали затова сме тук, да се подкрепяме. Окуражителните снимки може да сложиш в албума на първа страница - всеки може да влезе и да ги разгледа  Peace
 Бачи
- Честита годинка и браво за волята и търпението   bouquet /Рулцата, дето ги закупих за изпращане, сега сама ли да си ги ям  Crossing ArmsHeart Eyes
Целувки на всички прекрасни дюканки !
  bouquet  bouquet  bouquet

# 908
            РОКИПАГАН,адмирации Hug Hug HugСтрахотно изглеждаш!Да си жива и здрава и само хубави неща да ти се случват в живота Laughing

# 909
  • по пътеката
карима, мерси за отговора! да го по4вам, 4е аз с таблетките се подувам, задържам вода, ама нали се наливам по 2.5 да съм готова за  режима! и имах + ,затова и питах! мерси отново!

# 910
  • гр.Варна
да ви натоваря ли и аз с моq снимкa: Joy
http://www.snimka.bg/profile.php?edit_photo&photo_id=6135580
Преди и след:)
Сега съм свалила малко повечко,но следващите снимки ще са след като достигна поне -35 килца.
Благодаря за обработката на снимката на katyadjin Hug  bouquet

# 911
  • Варна
Здравейте момичета  Hug
Много хубаво си изкарахме вчера на срещата, то е видно и от снимките в албума  Mr. Green
Мисля, че се държите грубо с veneras. Темата е за режима и всичките и снимки са много окуражителни.
Какво ли ще стане ако всички, които са на режима и пишат в темата решат да си пускат снимки през ден за да стимулират другите  Naughty Мисля, че от претоварване на сървъра, ще ни заключат темата. Това ли искаме  newsm78 Достатъчно е да се сложи линк или малка снимчица с линк към по-голяма.

Честита годинка на baci  newsm51 и месечинки на Aspasia, djamba, Kiaras, veneras
Горда, наистина трябва да си горда с постижението си, rokipagane това важи и за теб  newsm10 Искам и аз в планината.....
Мама Веси, честит ти нет. Какво стана с твоите последователки, как върви при тях режима  Mr. Green
Мама на Кики ето снимката http://images26.snimka.bg/006135580-big.jpg.

# 912
Момичета предварително се извинявам за това което ще напиша,но просто ме яде от вътре и трябва да питам.Днес се рових много в нета/нали съм си любопитна,какво да правя/ и на много места срещнах тезата,че от този режим на хранене имало опастност да ти спре цикъла и да затрудни способността ти да забременееш Cry Cry Cry??????Моляви кажете ми има ли нещо вярно в това.Малко се притесних,затова искам да ви питам някоп от вас иамли е подобен проблем. Извинявам сет ози неприятен въпрос, но наистина ми се иска да знам?

# 913
  • гр.Варна
k_savova,от къде е този линк
схванах

# 914
  • Тракийка в Софийското равно поле....
Моляви кажете ми има ли нещо вярно в това.

НЕ

Мама на Кики, Hug  bouquet Невероятна си!   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт