Керванът ни, дюканки мили, върви, върви ли... - 109 тема

• 43 589
  • 1 095
  •   1
Отговори
# 945
  • Лом
И...още един въпрос. Аз днес съм голяма питанка EmbarassedПри нас вече няма овесени трици .Ходих вчера и до Монтана ,но и там не намерих.Знае ли някой ,ако има такива от моя район,къде да ги търся?  newsm78

# 946
Здравейте и от мен. Влизам да се похваля, че вече съм -14 кг и съм страшно щастлива. На 23 юни ще направя три месеца.
Ако трябва да бъда честна вече ми се иска да премина в трети етап, макар да имам да свалям поне още 10 кг.  newsm78

# 947
  • Варна
Аз пак напомням - Варненки, нито едно ЛС не съм получила, хич ли не ви е интересно?  newsm78

# 948
  • Тракийка в Софийското равно поле....
Бачи, прелестна  newsm51 smile3510

Жозефа, не знам къде има, ама ако е проблем - да пращаме  Peace

Аз пия магнерот и комбинирани витамини без захар.
Тоз магнерот предписван ли ти е от лекар, или просто си решила да го пиеш?  newsm78 Демек, може ли да си го купи човек или да питам първо доктор Rolling Eyes

stasssy, ако наистина искаш още 10 - не се отпускай - действай!!!  Peace Hug

Последна редакция: чт, 19 юни 2008, 14:43 от Tatitt

# 949
stasssy , страхотен резултат  bouquet . Но не се изкушавай сега да спираш 2-ра. Възползвай се максимално от набраната инерция, че като избяга, няма връщанката Peace . Успех Hug

Жозефа, не съм такъв спец, но мисля, че не е нормално да те щипе. Вероятно е да не ти понася някоя от съставките newsm78

За добавки: аз пия отскоро вит. А и фолиева киселина (след някой друг месец мисля да взлизам в подклуба на клуба Blush ). Миналият месец пък изкарах 1 месец на комбинирани Peace

Дорчестър, на мен ми е интересно, ама нали не съм морско, та си трая Whistling

# 950
  • София
Здравейте момичета!

Честито на всикчи с поводи и без... Simple Smile особено на baci   bouquet - 1 година ми се струва невероятно... знам, че има и момичета/жени с по-дълъг дюкански стаж, но още не ви познавам толкова добре и не мога да цитирам имена... Sick

Толкова е хубаво човек да прави нещо полезно за себе си - това също мо повдига самочувствието и ме кара да се чувствам много добре...  Simple Smile Дори понякога гледам хората, които се тъпчат с боклуци (както правех и аз преди) и ми става жал за тях...

Толкова с лиричните отклонение... Simple Smile

Вчера имах малко (волно или неволно) прегрешение... На служебното мероприятие, за което бях споменала, имаше пиле тикка - приготвено с индийски подправки и печено по някакъв начин... Стори ми се режимно и си хапнах, че бях огладняла, а и ми писна всички да ме подканят и да им се обяснявам, че не ми се яде... После, обаче, направих грешката да попитам как се приготвя и се оказа, че са му слагали зехтин - не знам как и колко, но си е мазнина... На вкус, обаче, не се усещаше... Както и да е, няма да издребнявам, но ако спра да свалям поне ще знам каква може да е причината...

Искам сега и няколко въпроса да ви задам... Simple Smile

Първо за бирената мая - напълнява ли се от нея или не? Моля, който има опит да сподели... Nelly82 - на теб как ти се отразява? И тя ли трябва да се приема с 2 часа разлика от триците или те не си влияят? И трябва ли да се правят някакви паузи в приема й както с другите витамини или не? А и 6 таблетки нещо много ми се струват, но може би греша... Simple Smile

И пак за сухото мляко - какво ползвате вие? Аз не намирам с по-малко от 1.5% масленост...

# 951
Мацки,ПОМОЩ!От 29 дни съм на режима карам 5 на 5 ,чувствах се страхотно,пълна с енергия,но от 4-5 дни съм адски изморена.Вярно ми се събра и малко повече работа,но не е фрапиращо много.Много ме болят костите ,мускулите и изобщо ставите.Най- вече краката,малко да постоя права и все едно съм копала цял ден.За сега се справям ,но е дразнещо да нямам сили.Пия само Калмацин и то от скоро...Май трябва да си взема витамини...Дали е от липсата им?Дали само витамини или и нещо друго?Кажете какво ще ми помогне моля  CryРъцете също ме болят ,но само сутрин като стана от сън... Shocked

# 952
Бачи, честита годишнина, мила!  newsm51 newsm38

# 953
  • Варна
Вчера си взех DEVA слим- антицелулитен,изгаря мазнините и...така.ОБАЧЕ!КАТО СЕ НАМАЖА МЕ ПОЩИПКВА.Сестра ми ме майтапи,че ми яде тлъстинките.Нямам червено ,нито обрив от него но ...нормално ли е? newsm78

Когато се мажа с розовия на Дева - ми пощипва, когато е зеления или оранжевия ми няма нищо

# 954
Здавейте момичета.
Включвам се само за да поздравя Варненки и тяхната Гостенка Фоли , стахотни сте всички   bouquet Hug, личи си че срещата е преминала много весело и с настроение Heart EyesБлагородно ви завиждам за което , аз нямах възможност да дойда Sad

Много снимки видях в темата - браво момичета   bouquet  bouquet  bouquet
Честито на месечинките и на всички с малки и големи минусчета  bouquet

# 955
  • София
Здравейте

аз отдавна не съм писала, щото няма кой знае какво да кажа, включвам се днес с малко полезна информация -
намерих от фините овесени трици на Fortunate (200 гр, 1.80 лв.) в един диетичен магазин на бул. Гоце Делчев.
Жената от магазина каза, че от фирмата вносител и казали, че чак Октомври щял да бъде следващия внос на тези трици. Не знам колко е вярно, аз си купих 5 кутии, засега  Laughing

Отдавна не бях виждала от тези фините, та реших да споделя.

# 956
  • Варна
[Тоз магнерот предписван ли ти е от лекар, или просто си решила да го пиеш?  newsm78 Демек, може ли да си го купи човек или да питам първо доктор Rolling Eyes

Предписван ми е от лекар, когато бях бременна. Приема на магнерота е заместително лечение на магнезиев дефицит при бременни,  а също и за профилактика на съдечен инфаркт, ритъмни нарушения, ангина пекторис, мускулни клампи, артериосклероза, стенокардия и нарушения в липидната обмяна. Четох, че при диетата са наблюдава такъв дефицит, но решението да го пия го съобразих с моя лекар. Продава се без рецепта, но ако мислиш да го вземаш, консултирай се със специалист.

# 957
Здравейте момичета, аз не пиша особено често (по1 веднъж на всяка тема, а понякога и по- рядко), но за сметка на това ви чета и то постоянно.
Имам един въпрос: гъбите режимни ли са???
Може и да сте го коментирали, но аз явно съм го пропуснала....
Искрено се надявам Вещи да не ме погне с тигана   newsm51

А и да се похваля от 68 кг. закотвих на 63, а днес ми мигна 62, за което съм много доволна.
Честито на всички с поводи!!!
Много ви харесвам всичките  newsm51 newsm51 newsm51

ПП Венерас, радвам се, че остави снимките си, ти си ми голям стимул  Hug Hug Hug

# 958
Намирате ли вече кисело мляко Родопея 0,1% и къде? Аз в 2-3 средно големи магазина търсих, но нямаше.

# 959
  • Варна
гъбите са си режимни

Общи условия

Активация на акаунт