изменят ли се чертите на лицето при беремнност?

• 2 811
  • 41
  •   1
Отговори
# 30
  • София
А бе, не знам дали са бабини деветини, ама с първата ми бременност си растях и хубавеех. То коса, то кожа, то чудо-блестях! Mr. Green Grinning
А с втората-само грознеех. Cry Rolling Eyes Embarassed
Още си ходя така... Whistling

# 31
Много интересни твърдения- аз обаче не виждам засега някаква разлика в себе си-само дето косата ми е станала страхотна, ама чувам, че на всички бременни им става красива косата и лицето ми се оправи-пу,пу, да не ме чуе дявола......Инак, съм си същото същество, до края има доста, да видим, дали ще има промяна

# 32
  • Кацнала на едно дърво.
Ей, добре, че това за носа не ме е споходило, защото и без това моят не е съвършен...  Като бременна се радвах на много хубава коса и кожа, устните ми станаха едни такива, по-плътни, че и не бях качила кой знае колко - 14-тина кила...  Е, личицето се закръгли, ама така изглеждах като на 15 (а бях на 29, хе-хе). Не знам колко е вярно това, за пола на детето, аз имам момченце. Сестра ми беше бременна с момиченце и приличаше на Джаба  от "Стар  Уорс".  Та може и да има нещо вярно. Всички ми предричаха момченце, че коремът бил нависоко. Кой знае.
След като родих, напълнях и не се харесвах, но като отслабнах съм си пак аз. 

# 33
За носа,че подпухвал и аз така съм чувала пък и на мен така ми казваха докато бях бременна с малкото ми момиченце.Хубавата ми къдрева косичка се поизправи,напълних бузки,кожата ми стана много хубава,това най-ме е яд,че сега не е такава.Доста се промених като бременна ,но какво да се прави Blush Grinning

# 34
Точно снощи с мъж ми се разговорихме на тая тема и той ми каза, че определено кожата ми е станала доста по-мека и нежна от преди. Сега да не си помислите, че преди кожата ми е била като на текезесарка Wink просто сега направо е мека като бебешка. Виж в косата си не забелязвам особени промени.

# 35
Ами,на мен косата страшно много ми се промени,станала е една пухкава,много и се радвам:)А в лице съм подпухнала,да му се не види #Cussing outСигурно е нормално за 3 месец.Иначе всички ми казват,че съм се разхубавила и за това щяло да е момче:)

# 36
Не съм се променила, раста и хубавея... Flutter

# 37
Не съм се променяла  Naughty

# 38
Не само, че не ми се изчисти кожата, но точно обратното стана супер гадна и ми излизаха пъпки Shocked
А иначе за чертите..., ами аз имах поарзителна прилика с медената питка hahaha

# 39
С носа ми нищо не се случи, но комай ушите са ми попорасли Cry
Дали не е от постоянно слухтене за бебешки ревове newsm78
Друг неприятен обрат е , че косата ми се изправи след първото дете (имах много красива къдрава коса на масури), а сега след второто е направо права. Даже по време на бременноста ужасно падаше и се чудя как при вас е ставала по-хубава. А, и друго - ходилата ми пораснаха с 1-2 номера Twisted Evil
Все още си се харесвам обаче и с грим и без грим... и с новата прическа  Flutter

# 40
  • Пловдив
Когато бях бременна придобих по свеж вид, понеже спрях да пуша и спях много. Освен това ми се начупи косата и стана по плътна.  И сега е такава, но ги няма чупките.Лицето ми стана по бяло, имах много мазна кожа по-челото, носа сега е почти суха или по-скоро нормална. Преди да забременея имах пъпки тук таме, които изчезнаха и сега ги нямам. Чертите на лицето ми станаха по овални - доста килца качих.

# 41
При мен се измениха и с двете бременности.
С Оги бях станала по-хубава, по-закръглена, с по-чиста кожа.
Сега не съм толкова закръглена в лицето, но пък кожата ми не успя да се изчисти съвсем и продължават да ми излизат пъпчици. Може би има значение, че сега нося девойка... или поне така казва чичо доФтор  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт