Кипър - мечтана дестинация или пък тема с различна вариация (9)

• 18 865
  • 283
  •   1
Отговори
# 105
Айдеееееееееееее  и аз идвам на 6.07. ме очаквайте,днес си резервирах билета...,взех му и Булсаткома на мойто мъж,малее много гняв се понасъбрал в мен,милия не го питам като отида.......

Жужи,ако мога обещавам да дойда,може ли да взема някой с мен..,мен днес ме нямаше вкъщи и затова не съм ти приела тва дето по скайп си го пращала.....

Боянче,ами ти съвсем комшиика бе....нали знаеш къде е 1119.....

Соня добре дошла,казвай за пречките Naughty,тук всичко се знае и се казва,току виж сме ти помогнали Wink

Ами знам  Mr. Green ти пицарията знаеш ли я? Hug

# 106
Ей ма на по късни доби.Строявам се ,Блондичка,не мога да те разочаровам.Кат та ЛюбЯ -как да та остая?Муцанке,----приятни ,красиви и незабравими изживявания ти пожелавам.  Hug
Соничка,прегръщам те силно.Забрави за проблемите,отпусни душичката и ще видиш,че всичко ще е наред.Няколко са познатите страдащи от подобен проблем-явно това е новото поколение здравословни проблеми което ни се изсипва.Но не се давай-както казах и на Антигони   мисли само и единственно позитивно и всичко ще  е ОК  Hug
Myriam,миличка усети за какво говоря.Неангажиращо и напълно безплатно е.Поне да се светнем на немско качество и до къде са стигнали учените.  Laughing  Crazy Взимай мъжо,щерката и Муцанка да не забравиш......... !!!   Grinning    Презентацията в София е на 23.06. до София-ленд/където беше/ в хотел ``Гриин вил``-/тая така неграмотно ми го е записала на маймуница/-но поразпитай-така някак си звучи  Embarassed Simple Smile от 19.30-понеделник-------а във вторник са в Пловдив.  Peace----------а в сряда/ако вие отидете/ ще раздухваме клюки  blahblah
Гери, много се радвам за теб-радвам се,че скоро ще сте заедно.Но ми е и малко мъчно,че няма да се виждаме -така по приятески и комшийски---------за малко се видяхме а си страхотен човек-- Hug ---------    Взимай когото искаш за Тримонциум .  Hug
Боянчееее,ми тя под балкона пицарията,трябва да ти покажа  звънеца да се обаждаш.     bouquet
П.П.  Embarassed /Ооооооооо да не става въпрос за пицария до Гери?........  Embarassed Аз-първо помислих за Верди.......  Joy Сори/

Последна редакция: сб, 21 юни 2008, 11:04 от Жужи

# 107
ДобрЮтрУууу!

Хайде на сутришна проверка и физ-зарядка ----> "раз-два, Ъц-два..." nuts

С Лорка ще ходим на плаж, затова бързам да си изпълня обязаностите, пък после ще се върна да се проверяваме.
И тъй, обратното броене за замеинаващите:

Антигона ------ 1 денонощие до заветния полет newsm20

Гугуна ----- 3 дни до отпътуване newsm20

Всички останали, без Муцка и Кати, нямате никакво извинение, така че докато сме се върнали от плаж, да сте се разписали! Mr. Green

# 108
Добро утро момичета Grinning  Ами не Верди е пицарията Hug ,тази до Гери

Искам и аз на плажжжжжж!!!Искаааааам в Ларнака или в Агия Напа?

А между другото-имам един сателит в Кипър-БулсатКом.Но май там няма кой да го гледа...

Последна редакция: сб, 21 юни 2008, 13:35 от Boyanna

# 109
Здравейте дами..    newsm44
бях на изпит, завърших и тая година,още 1 и семестрално свършвам..Държавните незнам кога,ама и тях ще оправя. smile3503
blondy-mamma
Благородно ти завиждам за плажа,събери слънце и за мен.  grinning039
Antigona
Пожелавам ти лек полет утре и мисли само как скоро ще прегърнеш мажаси,остави всички тревоги и се наслаждавам на новия хоризонт пред теб. lovekiss
Целувки на всички ви

# 110
Добър вечееер! - казвам, ама на кого ли newsm78

Где сте бре, чета?  Що за безотговорно отношение - цял ден никой почти да не се яви Crossing Arms  Ще ви наколадя пред Катето, тъй да знайте! Naughty

Гугунче, честито ти взети изпити и успешно семестриално завършване догодина! Вероятно задочно нещо учиш.., предвид че иначе живеете в Кипър... Ама ти ли не си ни споделила точно какво следваш, или мен вече яко ме е погнала старческата деменция...  newsm27 hahaha

Аз да ви кажа, плажчето днес беше супер! Нито много горещо, подухваше ветрец и температурата на водата е вече добра ---- абе просто идеално като за първа баня на Лорка, та утре смЕтам да завторим coolcool

Лека ви вечер на всички... и томароу ви искам на линия, та да изпратим Антигони както си му е реда!

# 111
blondy-mamma
Можеби сам пропуснала да споделя,изявавам се като психолог.. smile3521
Май имам нужните качества, но долко сам добра в професията незнам все още ама имам голямото желание поне.Обичам хората и работата с тях,немога сама без приятели и дори техните ядове и радости.
Но най много искам да работя с деца,даже това ще запиша магистратура. smile3504

# 112
Гугунче, супер е специалността ти!  Hands Thumbsup
Не знам колко дългосрочни са плановете ви да стоите в Кипър, но си мисля че с твоята професия и при такава голяма бг-общност там, ще имаш не малък шанс за реализация. yes  Особено пък ако специализираш работа с деца - почти всяка българска семейна двойка, която живее там, може да се изправи пред трудност примерно с адаптацията на детенце към новата среда..., пък и куп други проблеми свързани с развитието на малчугана... А друго си е когато се обърнеш към специалист-сънародник ------ винаги на подсъзнателна основа доверието ще е много по-голямо...
Така че, дерзай в учението! 

# 113
Благодаря ти за насърчването,наистина харесвам специалноста щом успях и бремена и сега  с малкия да успявам да продължавам напред.Щотом има желание,има начини. newsm10
лека вечер от мен,че вече и сърцето ми спи
 smile3524   newsm46

# 114
Добро утро, милички!

В този прекрасен и мнооооого слънчев ден имам страхотното удоволствие да ви съобщя, че
Антигони днес има двоен повод за празнуване ---------->
Освен че след броени само часове тя ще се озове в прегръдките на любимия си мъжО kiss
тя е и
рожденничка  newsm59  Gift

Имам изключително приятната задача да ви почерпя от нейно име и за нейно здраве... и понеже на мен се пада изборът на почерпката, нека да е с такава торта, която да олицетворява нея и мъжО й, щастливо прегърнати на някоя яхта, плаваща нейде край бреговете на Лимасол! Heart Eyes  /Втората торта е моят подарък за теб, Антигони, мила приятелко!/ Вземете си и от коктейлите по ваш избор Mr. Green

http://www.tourtes.com/img_wys/boatbroom.jpg
http://www.tourtes.com/img_wys/chrisboxtower.jpg

http://cocktail.hit.bg/images/img_015s.jpg
http://cocktail.hit.bg/images/img_024s.jpg
http://cocktail.hit.bg/images/img_057s.jpg
http://cocktail.hit.bg/images/img_072s.jpg
http://cocktail.hit.bg/images/img_059s.jpg

И накрая да не пропусна предстартовото броене ------>
Гугуна - само 2 дни до заминаването
newsm20

На всички ви пожелавам много ведър и зареден с хубави емоции неделен ден! sun

Цитат
Максимално допустим размер на изображение, публикувано в мнение:
ширина - до 470 пиксела
височина - до 600 пиксела

Когато желаете да покажете дадено изображение в мнение, но изображението е с по-голям размер или обем, може просто да укажете линк към него - така, хората, които проявяват интерес ще могат да го видят без да се натоварва трафика на останалите потребители.
Изображения в мненията, неотговарящи на условията, ще бъдат замествани с техния адрес, указан като линк.

Последна редакция: пн, 23 юни 2008, 01:43 от Дивиана

# 115
Здравейте дружина..

Честит двоен празник на Антигона
,пожелавам и леко пътуване и пристигане на острова и още по-хубаво отпразнуване на рождения ден..    nbirthday   Gift
Бъди все така позитивен и усмихнат човек,и най вече вечно влюбена.   hbday
blondy-mamma
Мисля че много стойносно си заместила Антигона в почерпката.всичко е чудесно.Благодаря
  bouquet

Максимално допустим размер на изображения в подписите:
ширина - до 470 пиксела
височина - до 200 пиксела

Потребители, които не спазват тези правила ще бъдат предупреждавани, а при изключително превишаване на максимално допустимите размери на изображение в подписа или съдържаща се в подписа явна или прикрита реклама, модераторите и администраторите имат право да редактират подписа без изрично уведомяване на потребителя.

Последна редакция: пн, 23 юни 2008, 01:52 от Дивиана

# 116
  Честит празник на Антигона,да си жива и здрава и много късмет,лек път и щастливо начало в Кипър...

# 117
Добър вечер момичета аз на бегом да кажа благодаря на Блонди за почерпката много добър избор smile3503

И честити празници на Антигона да си жива и здрава, много щастлива и винаги обичана  newsm51

Само като извинение за отсъствието да вметна че си бяхме на село и в тази връзка няма нищо за разказване.Лека вечер на всички аз отивам да правя салатата че мъжо чака  eat

Последна редакция: нд, 22 юни 2008, 23:30 от пепита

# 118
Ех, момичета, много семпло представяне днес - отчели са се само Гугуна, Гери и Пепита... Ама айде, нищо, няма да ви предирям щото е почивен ден, та сигурно сте имали по-интересни занимания от дрямането пред компютъра Mr. Green

Сега ще прибера тортичките и коктейлите в хладилника, пък утре заранта ще ги изкарам пак
за пропусналите днес да се почерпят.

Лека вечер и приятни сънища! smile3524

# 119
Добро утро,мили мои..

Незнам ама вече в корема ми пархат пеперуди       smile3535      (поради липсата на пеперуди,демонстрирам с слончета )    smile3532,много се вълнувам за пътуването,довечера няма да се спи изобщо май.
Чакам с нетърпение,да чуя и Антигона да кажа как е пътувала и как се чувства.Даже живот и здраве ще се видим в Лимасол.
Пожелавам ви лек и усмихнат ден
 smile3525

Общи условия

Активация на акаунт