Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са темите за дискусия във форума?
Какво е „зверчето“, което се споменава в публикацията?
Какво представлява спектакълът, споменат в публикацията?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са темите за дискусия във форума?
Участниците във форума обсъждат различни теми, като новата тема, гръцкия език, интернет услуги, празници и лични преживявания. Те споделят своя опит, предлагат съвети и изразяват мнения помежду си, като се обръщат един към друг за помощ и подкрепа. Форумът обсъжда теми като инсталиране на софтуер, проблеми с компютърните технологии, фотошоп, финансови въпроси, семейни ситуации и забавни лични анекдоти.
-
Какво е „зверчето“, което се споменава в публикацията?
„Зверчето“, споменато в публикацията, се отнася до характеристика на малко дете, което проявява определени черти като например припадъци, които водят до забавяне в развитието му. В контекста на публикацията лекарката реагира с припадък, когато вижда детето, което може да се тълкува като израз на загриженост за неговото здраве.
-
Какво представлява спектакълът, споменат в публикацията?
-
Какъв е уебсайтът, споменат в публикацията?
-
Какви документи са необходими за записване на дете при педиатър?
.... Всъщност не че аз го знаех, ами ми го каза моят човек, докато му обяснявах при последния ни разговор, че съм на вълна преводи на текстове на песни.., та той ме попита за последната песен, която съм превела... и то беше точно негова - на Μιχάλης Χατζηγιάννης ---> ето тази.../не знам дали преди не ви я бях пускала/...
Пък и някой друг ако може да ми направи таз` услуга, няма да му откажа! 

Последно оняден се пробвах и ми каза, че не съм отговаряла на изискванията за възраст
... демек явно съм много дърта вече
Аааййй ще им се невиди!
Та мисълта ми беше ако е възможно самата програма за фотошоп да ми пратиш - тая Photoshop CS3 дето казваш, че ползваш та направо нея да си инсталирам.
Ако е рекъл Господ да дойда скоро, то ще се случи... иииии... тогава на
..., но планове конкретни вече спрях да кроя - каквото е речено да става, ще стане!

...

И разбира се да поискам извинение от
Значи
Първо линкчетата,които си дала не ги разбирам,не знам това,което ми се отваря какво да го правя.