Кипър - мечтана дестинация или пък тема с различна вариация (9)

• 18 844
  • 283
  •   1
Отговори
# 75
muzka
Незнам как е,ама ще отида да видя,то вероятно ще е пълно с повече парцалки на някакви апсуртни цени дето неси засложават.Но все пак трябва и аз да се отбележа,немога аз така да съм по назат от стадото       animal085  animal085  animal085    хахахаххаха
Katy6
И ти ли си в купа с отпътуващите..Бравоооооо    newsm18

# 76
Ха добър ви ден и от мен!

Пепитче, благодарско за кафето - тъкмо в такива "конски дози" /големи чаши/ го пия сутрин за да се разсъня thumbsup Мерси и за е те тоз супер закъснял поздрав, ама няма проблем - зачита се. Mr. Green

Муцанке, да се оправдавам? - аз??? Flutter - няма такова нещо бе! Просто изтъквам предимствата ако вие си спретнете по една черноморска почивка - хем на плажче ще се порадвате,  grinning039..., хем пък ще се и видим hug -
планът е просто пИрфектИн coolcool

Гугунче, търчи душко, пазари в несвяст и се срещай с приятели - зареди се до максимум с позитивни емоции преди да заминеш!

Катенце , щом най-официално ми предаваш щафетата за мърморенето, тържествено обещавам да съм ти достоен заместник - "Рапорт даден! - Рапорт приет!" smile3519............... И веднага си влизам във функциите:
          Яяяяяя, всички дето още не сте се явили днес, бегом марш да се разпишете в темата - вие си знаете кои сте, да не ви изброявам поименно! /Иииии, ама личи си че съм щерка на физкултурничка, а?/ Joy red

И накрая да си вляза пак в мойта си кожа, нали то си ми стана навик да ви правя музикални поздравчета..., та
това е за всички, които са в прегръдките на любимите си, както и за тези които копнеят скоро да бъдат! Two Hearts

http://uk.youtube.com/watch?v=34Hj9dukrFU&feature=related

Желая ви хубав ден!

# 77
Боянче,в 1101 или в 1100 живееш,аз съм в 1119 блок

# 78
  • София
Ех, Блондичке разчувства, ме душицо!

Сега аз да ви кажа, че заформяме една организацийка да се срещнем с Кати & Co в Солун. Луд умора няма, казали ас хората!!! JoyТака, че ако успеем ще трябва и отброяването някой да контролира, докат` ние се фотографираме у гръцко. Mr. Green

# 79
Боянче,в 1101 или в 1100 живееш,аз съм в 1119 блок

1100 newsm47

# 80
Сега аз да ви кажа, че заформяме една организацийка да се срещнем с Кати & Co в Солун. Луд умора няма, казали ас хората!!! JoyТака, че ако успеем ще трябва и отброяването някой да контролира, докат` ние се фотографираме у гръцко. Mr. Green

Може ли пак аз, аз, аз!
#Milti  Че имам много излишна енергия за изразходване, пък мойто любимото тая сутрин наби обратно за Германия..., та близките 10-11 дни все едно няма вероятност да потегля на някъде.../то не че след това вероятността е голяма де Rolling Eyes/

Само да уточня - Антигона пътува на 22-ри, та по мойте сметки има 3 дни с днес включително.., а Гугунка точно на коя дата беше... newsm78

П.П. Ама после ще чакаме богат снимков материал от гръцко, ей!

# 81
Привет и от меееееен.Брей днес ми е супер криво и отпаднало-пфуууууу чак аз не се трая.Блонди, от де тая енергия бе мила?Прати ми малко по пощата.Боянчееее, Гериииии---обръщам се към вас-понеже сте ми на една ръка разтояние.Заповядайте на 24.06. вторник от 19.30 ч. в Тримонциум-ще има презентация на тая козметика,където ви надух главите.  Wink Вход свободен-ще се напарфюмираме,ще се понамажем и ще се приберем.  thumbsup Поне ще видим и пробваме доста продукти с немско качество.  Hug

# 82
Блонди, от де тая енергия бе мила?Прати ми малко по пощата:

Жужинко, от секуална незадоволеност е ,мила. Embarassed Joy Joy  Та по-добре да не ти пращам баш такава енергия... Crazy
Пази Боже! fingerscrossed Joy

Айде, другите къде сте, че стана утре бре хора! Аз нали после пред Катето ще трябва да се отчитам, че съм ви юркала и строявала в две редици    ruporuu smile3560 --------------------- Ииииих, като казах  "юркала и строявала", та се присетих за един лаф на Пената, като беше треньор на националния по футбол... Ама съвсем истински лаф, макар че като виц звучи... Това по време на Световното 94г. Та обръща се той към момчетата от отбора, готови за заминаване, с думите:
"Никой да не се качва, преди да е дошъл автобуса!" rotfImbo rotfImbo rotfImao rotfImao

Хайде лека ви вечер на всички!

# 83
  • вече в прегръдките на любимия, и само там
ама, Жужи, тя не е ли скъпа тая козметика, по това, което гледах в сайта им

# 84
Здравейте мами!Чета ви ама ми пуши главата.И от 2 дена пиша,койт' ма знай.Баба Рума няма да я има до края на месеца.На работа е по цял ден,а и компа здаде багажа.Сега с деди чакат мойто братче да иде да им го оправи.Поздрави на всички и приятна вечер от мен.

П.П.Може ли парола за албумчето?Благодаря предварително.

# 85
Тук сме,тук сме.Ама май само аз и ти blondy.Aйде другитееее.

# 86
  • София
Блонди, ми вярно са три дни. А, Гугунка днес каза че й остават пет дни. Тa затова броим от пет.

Cu6i, това скомпа на баба Руми лошо, но братлето ще го оправи. Пращам паролката само ако обещаеш, да се явяваш по-на често! Heart Eyes

# 87
Здравейте мами!
Вчера нашето Тати отлетя за Кипър и от утре започва работа (в Паралимни).Никак не ни се искаше да се разделяме, но няма начин!Ако остане доволен от работата най-вероятно и ние ще отидем при него до няколко месеца, но има няколко неща, които ме притесняват и ще съм ви благодарна ако ми помогнете! Praynig 
1)за пътуването със самолет необходими ли са други документи освен декларация за извеждане на детето извън страната и паспорт ?
2)детето ще е на около годинка и не зная какви варианти съществуват за гледането му - имам предвид дали има някакви ясли за деца на тази възраст(и срещу какво заплащане), защото все пак и аз ще трябва да работя!
3)какви документи ще са необходими, за да запишем детето на педиатър?
 Ами засега това са ми основните въпроси!Ще се радвам да ми отговорите а ако е живот и здраве по-нататък ще ви питам още неща!!!  Wink

# 88
Добро утро поспалани..
Хайде ставайте всичко сам приготвила,станала сам още от 4 да ви накарам да започнете деня  с усмивка

# 89
  • вече в прегръдките на любимия, и само там
леле, гугунка, на такава закуска ни каниш - тъкмо добре ще ни дойде

обещаваш, че няма да ни забравиш и от Кипърско ще ни сготвяш вкусно сутрин

аз тая нощ сънувах, че летя за Кипър с мъжа и гледах през самолета онея малките островчета, над които се прелита

Общи условия

Активация на акаунт