ЮЛСКИ съкровища'08 (тема 65)

• 20 587
  • 291
  •   1
Отговори
# 255
Ми боли си ме, но като се замисля сега не е като болка точно, а някаква натрапчива тежест. И нямам тонус никакъв, само гледам да седна и да легна, краката са си подути както си му е реда. Иначе съм добре Joy

Ти успя ли с "онези неща"?  И нещо ново покрай "онова"?  newsm53

# 256
Шмилянка, добре завърнала се при нас Hug! Чакаме с нетърпение снимки на малките ти принцески Heart Eyes.

Лиана, може ти да си следващата, която ще гушкаш бебче Wink.

Вещи, честит ти рожденник  bouquet! Да е жив и здрав и много да те обича и глези!

Деница, пиши после какви са резултатите от излседванията. Дано всичко е наред Praynig.

И на мен ми е много мързеливо и отпуснато. Дори нямам сили да си играя с Алекс, а той ме обикаля горкия и му е скучно Sad. Пък на мен само ми се лежи. Направо не знам как ще издържим цяла седмица двамата вкъщи. Може утре да поизлезем на разходка, без разбира се да го събирам с други деца.

# 257
6milianka много се радвам, че вече тричките сте си вкъщи  Laughing
Kami честита годишнина още дълги години семейно щастие!
Whitewitch честит ти рожденник!
Благодаря ви за пожеланията за бързо оправяне! Вчера бях на превръзка - пръстчето е по-добре, не е надуто като кебапче  Simple Smile боли ме особено като го обърна надолу и кръвта се събере в него, но си търпя и се радвам, че не се налага да гълтам обезболяващи. Само дето съм като вързана с една пълноценна ръка, дори да пиша във форума с един пръст ми стига  Mr. Green
Бебката от вчера си промени движенията, не е вече ритане и избучване на крайници, а си върти цялото телце и дупето й се забива много нагоре в ребрата. Сигурно й отеснява вече...

# 258
  • София
Ох, и на мен ми се ходи някъде  Crossing Arms Ей, много ме е яд на мъжа ми, че отиде на работа.
Като си представя, че след 1-2 дни и няма да излизам поне 10 дни  Confused Като тук слагам и раждането, болницата и няколко дни на бебето в къщи.
Исках да отида да купя една кафемашина на майка, на лекар, да избера нещо за Любо. Абе скита ми се като за  последно Blush

Сега си гледах легналия кош на количката и се викам Леле-лелеее Heart Eyes

# 259
Явно Шмилиянка е доста заета с бебетата, да са й живи и здрави!, щом не успява да покаже снимки. Бях се наточила да разглеждам, пък то няма. Пера бебешките дрехи, гони ме усещане за нереалност, сякаш са кукленски, а си спомням, че сме ги обличали с баткото. Разминават ми се по сезон, обаче. той е януарско бебе, а това ще е юлско, та не знам кое колко ще е подходящо по размер. Пера наред, ще го меря по бебето и така. Снощи и аз имах тежест ниско в корема, опъване в кръста. Глътнах си но-шпа -то и магнезия и всичко се успокои.

# 260
  • гр.София
Aelia на листа със записа най отгоре  линиите са записа на тоновете където пише 120,130,140 и т.н. А отдолу има други линии където пише 20,40,60 и т.н. Това са контракциите.Те са монотонни и ако има някоя линия по нагоре това е контракция. При мене на предния запис монотонната линия ми беше където пише 20 и нямаше никаква линия по нагоре. А сега монотонната линия ми беше на 40 и имаше две отклонение нагоре до 60.

P.S. Надявам се да си разбрала нещо от лошото ми обяснение Simple Smile А що се отнася до следващия запис на тонове, ако ходя четвъртък ще ти се обадя.

# 261
  • София
Еееее, хич не ви се пише, а аз  съм през един пост и вече ми е неудобно.
Да не се разраждахте?
Някой няма ли да пусне някоя новина...падна ми тапата.....изтекоха ми водите......имам контракции.... Mr. Green Mr. Green Хи-хи. Скучно ми е . Изчистила съм си къщата. Приготвила съм си бебешките работи , не ми се готви  Whistling абе незнам какво да правя......освен пък да взема да родя да ми стане интересно Joy Joy Joy

# 262
Ми те не са се върнали от лекцията едни, пък други в морската градина се мотаят, трети мързелуват... Летаргия Joy

# 263
Лиана 85 , може следващото бебче да е твоето  Wink Hug

Аелия , препарата на Фрош е гел за пране , но не е този универсалния за почистване , на който пише че става за пране , а друг . После ако искаш мога да го снимам и да ти пратя снимка на лични да го видиш . Пише изрично отзаде на етикета , че е подходящ за бебешки дрешки  Grinning
А съдържанието му е следното : / Съгласно препоръките на ЕС / < 5 % аниьонни тенсити , 5-15 % сапун , 15-30 % нейонни тенсити , ензими /протеаза / , алкохоли , помощни вещества , оцветители и ароматизатори в много малки количества .

Дано шмилянка да пусне скоро снимки на бебките , нямам търпение да ги видя  Hug

Като си представя, че след 1-2 дни и няма да излизам поне 10 дни  Confused

Кетито , какво имаш предвид , след 1-2 дни , да не се засили и ти да раждаш  Mr. Green
И на мен ми се пише ама ми е неудобно , имам чуство че само аз вися във форума

# 264
Пърли, аз днес съм по-стабилна като че ли. Корема ми продължава да е твърд, но съм спокойна. Всичко е изпрано и изгладено, прибрано в скрина, вече няма страшно, мога да раждам  Joy Довечера ще се боядисвам, а след малко започвам разкрасяването, пък бебока да си идва, когато си реши.
Лиана, много добре разбрах какво искаш да кажеш  Peace Определено нещата при теб изглеждат обещаващи.
Кетито, може да наминеш към нас, да си направим маникюр ако ти е скучно. Аз така съм решила да се разнообразявам  Laughing
Данибон, мерси за инфото  Hug Ще си купя непременно, да го пробвам и него. Бях решила Бамбино мио като най-добър, ама ако е за 12 пранета, 12 лв, пък и трудно се намира, да ме извиняват Naughty Аз се замислям и за варианта - настърган домашен сапун. Дали ще изпира добре, някой пробвал ли е?
А, един въпрос, все забравям - протектора за матрака трябва ли да се изпере преди да се ползва? newsm78

# 265
Здравейте мамчета!
Преди малко се върнах от консултация.Всичко е ОК.Бебо е пораснъл и вече чака да излиза.Операцията ми ще е на 02.07 ,а не на 01-ви,че на първи лекарите се отчетали в здравната каса и няма да са на линия.Направлението за хоспитализация е вече в мен,както и картона.Абе,вижда му се края......

Да ви се оплача,едвам се движа,краката ми страхотно отичат Cry,но не се отказвам от разходките,не се спирам.Днес си взех страхотни,бели ленени бермуди,ама са за после.....оптимистка съм все пак,че с раждането крачетата ще ми се посъберат малко!

simpatiuh4e ,ами такъв ни е късмета! WinkДано са поне качествени!

Шмилянка,добре дошла!  bouquet

# 266
http://www.tiabg.com//?c=n&id=896

Кетито, явно ти е време за Клюкарника, може да разнообразиш. Или излез на разходка.

# 267
  • София
И аз мисля така да отслабвам Joy

# 268
  • София
Аз ако излезна на разходка ще родя Mr. Green Почват сташни бодежи, а те водят до разкритие.
А нали проблема ми е , че Доки каза като се върне в Неделя, тогава да раждам Joy и стискам. А как ми се излизаааааааааааааа Sad Времето е страхотно. С тая морска градина само ме дразните Crossing Arms Аз пък не съм ходила там.

Aelia  И аз го обмислях това за маникюра Laughing Вече съм готова с педикюра. Ама ще ми се обели бързо. Като зараждам, тогава Wink

Аз пък да ви кажа като родих, тогава надебелях. С тая кърма, всички викат яж, яж ooooh! Сега тая грешка няма да я правя. Зеленчуци , плодове, месо, -това е важно.А не сухи пасти, бонбони, теста, сладоледи Whistling

# 269
Момичета пишете сега, че после като се народят бебоците съвсем ще опустее форума и само ще се промъкваме между кърменията и смяната на памперсите да драснем по някой ред  Laughing
Аз не смея да пиша, че напоследък само гадни новини покрай мен. Ето днес започнах прием на желязо заради ниския хемоглобин. Още като го изпих сутринта на гладно ми стана лошо и се върнах в леглото. Успях да поспя малко и оттогава съм дежурна във WC-то  smile3550 и се чудя дали е от желязото или от голямото количество череши, които вчера ометох  newsm78 Ама то на нищо не прилича - пръст, сега гъз  Mr. Green не мога и да се наплюскам даже и ми е е дно отпаднало и скоро пак ще се мушвам в леглото  smile3524
danibon пусни снимката на Фроша във форума, че и аз не съм решила с какво да пера бебешките дрешки. Със сигурност няма да е с Тео бебе, гледах съдържанието му - ензими и оптически избелители, защо въобще го водят бебешки не знам.
Aelia когато си купувахме пералнята тъкмо носеха една за ремонт, защото бабата, на която я подарили настъргала домашен сапун.
За който не е слушал новините по БТВ вчера ето линк на репортажа за опасността от Бисфенол А.
http://www.btv.bg/news/news_details.pcgi?cont_id=113850
Между другото отделя се и при стерилизация (нагряване), а срокът на годност няма нищо общо, както и това дали фирмата е лицензирана или не. На AVENT например само стерилизатора и чашките за съхранение на кърма са безопасни, дори бибероните им не стават  #Cussing out Ето линк със списък на фирмите производители и кои продукти са безопани
http://zrecs.blogspot.com/2008/02/z-report-on-bpa-in-infant-care-products.html
Във форума си има и тема ВНИМАНИЕ,ОПАСНИ БЕБЕШКИ ШИШЕТА!!!  http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=233992.0 с много полезна информация и коментари. Инка даже беше пускала линк.

Последна редакция: вт, 17 юни 2008, 13:17 от Kisa05

Общи условия

Активация на акаунт