"Свети дух" е празник на СTAMБОЛИЙСКИ - наздраве на всички!

• 15 573
  • 283
  •   1
Отговори
# 75
Kъде стееее? Кой на море, кой на планина - веднага да признава! Crossing Arms

# 76
  • гр. Пловдив
Тука сме бре.  Mr. Green
Габи се оправи, но онзи ден друго зло ни застигна. Нашия тати катастрофира.  Cry Колата е на мекица и вече бракувана. Въздушната възглавница го е спасила. Колата е на 3 години, но майната и. Тенекия. Татито ни е добре. Малко поодраскан, но добре. Аман от некадърници по пътя #2gunfire . Добре че си е признал вината оня келеш, че и с него разправия щеше да има. Изпаднал в шок човека.
Та такива работи от нас. Simple Smile Все "хубави". В тази ситуация може да отложим къмпингуванто ако не се сдобием скоро пак с кола.
Хайде лека за сега и умната!  Peace

А между другото какви столчета за кола ползвате, че съм в чуденка? Искам да е максимално сигурно.
Бремелинка, кошницата за кола ще е една от най-важните ти покупки за бебчо.

Последна редакция: пт, 04 юли 2008, 23:20 от zwetellina

# 77
  • София
Kъде стееее? Кой на море, кой на планина - веднага да признава! Crossing Arms
  Признавам без бой, че сме тук  Laughing. Алексчо е болничък, покашля, сополки. Та малко се погледахме в къщи. Вие как сте?

Както сте разбрали от медиите, тук ни сполетя "бомбен парад"  Wink. Макар и нe близо до епицентъра, ни разлюля на 2 пъти спалнята. Втория път беше доста по-силен, но за няколко секунди. Звукът беше, като на война. Страшничко си беше. Добре, че главния склад не е засегнат, че не ми се мисли  ooooh!.

Цвети, важното е, че татито ви е здрав  Hug. Пак ще купите кола  Peace. Хайде до тук с лошите случки  Praynig. А за шофьорската "култура" съм без думи  #Crazy
В колата ползваме седалка за Алекс, като сигурността се ползват задните колани.

# 78
 #CrazyМале ио аз едни снимки ще покажаааа  ooooh! ooooh! ooooh!

Карай като кача от морето ще ви кажа и Юзъра  Mr. Green Grinning

Вчера се завърнахме бяхме на Равда малко и сега вечесме си тук...на морето иначе си е хубаво,как няма да е хубаво! Simple Smile

Цветелина лоша работа ,но важното е че е добре той, нашето столче е макси кози,татито все мрънка да го слагаме по средата  за да е по на сигурно,но аз все в единия край на колата го бутам че да има място....столчето си е необходимост....добре че вие не сте били в колата

П.С.  намерих "работодателя" на морето, на централната улица в Равда  си бачка има си ресторантче, при това най оборотното  и не му дреме че ми дължи майчинството,какво да правя незнам,освен да го спомена на разследващите, защото те не могат да го намерят и все удължават срока а Юлия на 16 става на 2 години,срам, срам едно майчинство да не  мога да си взема,  Sad

# 79
  • гр. Пловдив
Еее, Ели това с този човек си е война на нерви.  #2gunfire Как не го е срам. Да яде от дажбата на детето.  #Cussing out Направо се обади на разследващите, но и те са едни трогващи се... нямам думи.  ooooh!
И ние се ориентирахме към Макси кози столче за кола. Поръчахме го и утре чакаме да ни го доставят. Иначе до сега бяхме с кошница, че малката дребничка върви и се побира още в нея. Simple Smile
Дори, Алексчо оправи ли се? Какво му е?

# 80
Цвети, много съжалявам за перипетиите. Добре, че съпругът ти е добре.  Това ми напомни за случка преди година и половина. Моя мъж беше тръгнал с колата да води Мими в Пловдив на логопед. Катастрофираха още в Стамболийски. Човек, който не познава града, ама тръгнал на пазара, го удари, не видял знака Стоп... ooooh! Размина се със спукана раменна кост, а Мими беше в синини по краката. Толкова се изплаших тогава. Веднага си признавам, че тя няма седалка за кола. Embarassed А е толкова важна, но съм сигурна че вързана няма да стои. Confused
Веси имаше кошница. Сега вече е голяма и още не сме и купили стол за кола. Embarassed Но в петък ще пътуваме за морето и... налага се. Това вашето много ми хареса. Знам че са скъпи на Макси Кози, но са страхотни. Ще ми кажеш ли цената?
Ели, този твой работодател трябваше да го снимаш. Като доказателство с какво се занимава, докато вие майките го съдите. #Cussing out Непременно го кажи в съда. Той като те видя как реагира?
Дори, чух за "бомбите" в софия. Ужас! Предтсвям си как сте се изплашили. Няма ли да потегляте някъде на почивка?

# 81
Ето снимки Юзър:EliJuli  парола: julia http://elijuli.multiply.com/photos/album/6#1

Как да го направя да не иска парола? newsm78

# 82
Цвети радвам се че е бил така да се каже малкия дявол. Hug
Ели снимките са супер. Party А за този работодател нямам думи,направо си е за публичен разтрел. #Cussing out
Дори вие как сте?Оправи ли се Алексчо? Hug
Днеска и на мен ми се обадиха на обед,че Гого е с 38,5.Забрах ги  от градината и от там при личната,едната сливица е надута и малко налепи има.А вчера нищо му нямаше даже снощи и температура не е дигал.И сега сме на Зинат и Ангин Хил за смучене.А тази температура докато я сваля и тя пак се качила. ooooh!
Марианка да си призная и ние сме без столчета за колата EmbarassedНяма как да ги вържа да седнат на едно място. ConfusedОпитвам с коланите на задната седалка,но всичко е за много кратко време.
Приятен следобед но всички.  bouquet

# 83
  • София
 Момичето мерси за загрижеността   bouquet
Алексчо е по-добре, не беше нещо сериозно. Само дето го наболяваха зъбките и като погледнах кътниците доизрастват май  newsm78. Сега си ходи на ясла. Макар, че са сборна група и новата г-жа е толкова "работна", че ще си счупи краката  Mr. Green. Добре, че една от старите и лелята са все още там. Иначе е с предпочитание за тоалетите, блузките трябва да са с коли и то не какви да са  #Crazy. Сутрин татито се побърква  ooooh!.

Относно коланите в колата, ние използваме този, който се закопчава само на кръста. Иначе Алекс не стои вързан  Laughing.

Марианка, весело изкарване на моренцето, за което не се съмнявам имайки предвид бабината отмяна  Wink. Дано успеете да посетите пясъчните фигури  Peace.
Другата седмица и ние ще посетим моренцето. Чакам с нетърпение  Hug.

Цвети, много е хубаво столчето и със здраве да го ползвате  Peace.

Ели, добре сте прекарали. Много красиво дворче сте имали  Peace.

Станка, как са дечицата? Надявам се по-добре  Praynig.

# 84
Ние сме още болнички. CryНа Гого му спадна температурата.налепите почти изчезнаха.Но от снощи Ивачо почна.Висока температура,сутринта като му видях сливиците -целите в налепи.Почнах и на него Зината да давам.Днеска взех и гранофорин за да го мажа.Дано се оправим по-бързо. PraynigНа всичкото отгоре и аз минах на антибиотик,че са ми се възпалили лимфните възли.Май ще ни се размине почивката.Но пък дано се оправят по-бързо,това е най-важното сега.
Дори радвам се,че Алексчо е по-добре. Приятно изкарване на моренцето. Hug  bouquet

# 85

Здравейте мами - бъдещи и настоящи...и Gepard! Grinning Надявам се, приемате нови попълнения в отбора... Rolling Eyes Отдавна зная за този форум, но от скоро имам възможност да пиша редовно...признавам си, трябваше ми време да събера кураж, за да се включа, но днес се реших Embarassed
    С някои от вас се познавам лично, с някои - визуално,може би... За себе си какво да кажа - обичам децата, все още нямам свои... Живея...ох и аз незнам къде - да речем отскоро в Стамболийски Sunglasses
    За сега толкова, за да не ставам досадна...До скоро ! Hug

# 86
  • гр. Пловдив
Добър вечер!  newsm03 /ей тъй мига моята калпазанка с дългите мигли  Joy/
Дойде най сетне столчето за кола  newsm44. Доста сигурно било и дано не се налага да разберем това.  Praynig Марианка, 372,50 лв струва. Поръчахме го във Вис Виталис.
Станка, тези болести направо ме подлудяват  ooooh! и то като се има в предвид, че Габи не е от често боледуващите деца. Този Зинат направо се чудя как го пият дечицата ти. Габи го повръщаше с плач всеки път.  Cry Повече течности и витамини давай, но това ти го знаеш много по-добре от мен.  Hug
Брейй, нов член си имаме в клуба.  wavey Ха добре дошла и дай боже скоро с детенце при нас  /ако влиза в плановете ти разбира се/Peace

# 87
Привет и от мен! Insaid, добре дошла! Може да направим и отбор на живеещите от скоро тук Simple Smile
Отдавна само чета и тъкмо се приготвя да напиша някой ред нещо друго изникне и ставам от компа. Та да не се повтарям с предишните постове - радвам се на Цвети за мъжа и да няма повече такива премеждия (и никой от нас де), а на децата повече здраве.
Ели, като гледам снимките и ми иде да хукна през глава към морето. Някой друг завърнал се от почивка има ли?
Ние на 21 ще идем за 4 дни до Несебър.Едва го убедих мъжа ми, който от начало не искаше, че съм много напреднала  preggo вече. Дори ме убеждаваше, че догодина ще ни е по-лесно. Представяте ли си - с десетина месечно бебе  #Shocked Скоро бях на преглед, бебето расте добре, отговаря си на седмиците.
Айде стига толкова съм писала ми да стана да свърша нещо   newsm28 1ironing wash 1dishes .

# 88
Insaid добре дошла. Надявам се да ти е приятно сред нас. Явно добре си ни проучила преди да пишеш, макар че незнам за какво ти е бил този кураж.  baby_neutral

# 89

Здравейте! Благодаря, че ме приехте сред вас...   HugВярвам, че ще ми бъде приятно с вас... Е, Gepard, ми страхувах се да не би да не желаете натрапници и да не досаждам... не съм ви проучвала много - познавам някои от вас, които пишат редовно и не много редовно, та те ме запалиха по форума...Да знаеш, че  и ти май си от познатите ми - е поне визуално те познавам Mr. Green
 Желая приятен ден на всички!

Общи условия

Активация на акаунт