"Свети дух" е празник на СTAMБОЛИЙСКИ - наздраве на всички!

• 15 574
  • 283
  •   1
Отговори
# 90
Бреее   Shocked

Добре дошла Инсайд..

Абе хора що не мога да влизам в сайта на Стамболийски,забравила съм си паролатаааа ooooh!  и сега не може без нея вече ooooh!

Бремелинка,това бебе от снимките дето  го има до Юл лазеше и дивееше по плажа,нападаше Юл да я целува и лазеха двамата...беше на 10 месеца  не е толкова сложно ,но идете и сега нищо лошо,стига да издържиш на пътя  ,аз като бях бременна в кола да не се кача и до Хисар не съм си ходила камоли до Стамболийски пък....друсаше ми и си мислех че ще родя #Crazy
Та до термин си ходех пеш newsm78 ooooh!

# 91
Ели, това бебе от снимките да не е някой млад кандидат-зет? Simple Smile Много напористо налита да целува щерка ти  Joy Аз пътувам без проблеми, слава Богу, даже от колелото не съм се отказала още.

# 92

Лелеееееееее, голямо затишие настанало в темата Mr. Green Къде се изпокрихте всички?

# 93
  • София
Insaid, добре дошли с бебока  Wink  welcome. Скоро и ти ще си в редиците на мамитата  Hug. Желая ти безпроблемна бременност  Peace. Приятно изкарване на моренцето   grinning039.

Станка, мила, бързо оздравяване на трима ви  Praynig.

Цвети, със здраве да ползвате столчето  Peace.

Успешна седмица на всички ви, очертаваща се прохладна   umbrella.

# 94
Я да се разпиша и аз рано-рано Wink Дори, благодаря за топлия прием...обаче май нещо не си ме разбрала - аз  не съм бременна Rolling Eyes все още Embarassed Надявам се обаче да е скоро Praynig
 Приятно изкарване на всички морски и като се завърнат - бързо на отчет, че нямам търпение да се видя с всички и да се запозная с тези, които все още не познавам  Hug
 Незнам по това време на ноща какво да ви пожелая - лека нощ /то май няма кой да ме прочете по това време Rolling Eyes/ Затова пожелавам на всички приятен и изпълнен с емоции ден!  bouquet

# 95
Insaid,здрасти и от мен.  bouquetТака де живот и здраве и ти ще имаш бебоче,затова сега си почивай ,че после лелее-малеее веселбата е страшна. Wink :
Ние сме вече доста добре.Даже искат от утре на градината.От петък вечер вече в къщи е страшно.Ей така и двамата- newsm68 newsm44 , а аз ей така smile3511 WinkНо така ще е само да са здравички.Малко съжалявам,че на Иванчо почнах Зината,защото като го намазах 2 пъти с гранофорина и всички налепи се махнаха спря и температурата.Днеска и с личната като говорих и тя ми каза същото.Понеже аз на своя глава почнах Зината,защото ме притеснява това,че винаги единия като почне най-късно на другия ден и другия се почва.Събота и неделя ходихме на Цигов чарк.Изкарахме супер,децата се налудуваха.Балкана по си го тачат от морето.То и аз съм така. Mr. Green
Цвети при нас проблемен е само Аугментина,че правят алергии от него.Всичко друго що е сироп го пият.Даже се карат кой първи ще пие. Simple Smile
Бремелинка приятно изкарване на морето.Стига да се чувстваш добре,може да пътуваш.  bouquet
Дори благодаря за пожеланието,мога да кажа че вече сме добре.  bouquet

# 96
  • гр. Пловдив
... - аз  не съм бременна Rolling Eyes все още Embarassed ...
А бе и аз се зачудих от къде Дори е научила за тази работа.  newsm78
Май вече има завърнали се морски и ги няма все още на линия.  Thinking

# 97
  • София
Дори, благодаря за топлия прием...обаче май нещо не си ме разбрала - аз  не съм бременна Rolling Eyes все още Embarassed Надявам се обаче да е скоро Praynig

Объркала съм те с bremelinka  Mr. Green. Това, явно, не е случайно. Ще те споходи таз година щърко  EFP.

bremelinka, браво за ентусиазма  Hug. То и аз като бременна си попътувах  Peace. Sorry за разминаването  Laughing. Приятно изкарване на моренцето   grinning039.

Станка, хубаво е, че децата са здрави и искат на градина  Hug.
Нашия Алексчо започна да ни прави номера и трудно влиза в яслата  Cry. Днес се наложи и аз да отида до яслата, за да не мрънка. Уви пак ни разиграваше. Така е, като съм мека мара.

# 98
Да ви кажа днеска какъв скандал им дигнах в градината.Направо не си намирам место в къщи. #Cussing outВчера следобед ходих да питам дали ще ги вземат,защото са сборни групи и все пак незнам кво е положинието и колко деца са.Казаха ми няма проблем утре заповядайте.Сутринта ние с усмивка и весели,че ще сме на градина отиваме и хоп върнаха ни.Понеже били взели от нашата група 6 деца и повече немогли,а и тези сега които са на работа(госпожите де,сега не са нашите) трябвало да излизат в отпуска.И аз направо незнаех къде се намирам като ми го каза,при условие,че вчера питах и нямаше проблем.И така сега ще се гледаме до септември.Не стига че цяла зима си бехме в къщи,а сега и лятото.Но така е кво да се прави.

Нашия Алексчо започна да ни прави номера и трудно влиза в яслата  Cry. Днес се наложи и аз да отида до яслата, за да не мрънка. Уви пак ни разиграваше. Така е, като съм мека мара.

[/quote]
Дори и ние ще сме така на есен,пак с песен. Wink

Последна редакция: вт, 15 юли 2008, 12:57 от stanka1979

# 99
Insaid, да не би и ти да си от групата на стамболийските снахи? Бързо признавай married
Дори, преди обясняваше всичко в моята разсеяност с бременността ми. Да не би нещо ... и при теб Joy
Това за градините и сборните групи е много неприятно - всички се оплакват. Но така е, след като живеем в Абсурдистан.

# 100
 Bremelirnka, за сега още съм кандидат-стамболийска снаха Joy и от време на време  travel
при мама ...
 А за детските градини - наистина е голям кошмар...през цялата година учителите немогат да ползват отпуските си - е, освен тези, които са с превилегии:lol: и когато настъпи летния сезон, спират занятията,събират групите,стресират децата и всички искат да излязат в отпуск...Не е приятно наистина, но няма как!
 Станка,а вие защо и зимата сте се гледали вкъщи?

# 101
  • София
Станка, кофти ситуация  Cry. Освен при някоя баба да ги командироваш малко  Wink. Дано дечицата те слушкат повечко  Peace.
На есен с песен ще е при нас, че Алекс тогава тръгва на ново място-ще е ученик в градината  Laughing.

bremelinka, засега съм чиста, няма щъркелов гост  Joy. Вероятно съм получила затопляне от жегата  hahaha.

Insaid, увеличавате се снахите в града, което говори добре за левентите ни  Wink.

# 102
  • гр. Пловдив
 newsm03 Добър ден!

# 103
Привет сладурани! Гепард, здравей! Grinning
нашата морска почивчица е към края си... Чак днес си дадох сметка, че почти не направих снимки. Утре мислим да посетим Несебър, ще заведем Мими на аквапарка. Но преди това ще поплажуваме. Голямата ми жабка не излиза от водата, обаче малката е страхлива. Пълня с морска вода едно бебешко басейнче и тя си седи в него до мен под чадъра. Mr. Green И добре, че е така, иначе не бих се справила. Ще ми бъде мъчно за Бургас и морето, за мама, обаче вероятно в края на август ще дойдем отново тук за седмичка. Преди това ще отидем малко на Широка поляна и то лятото ще си иде. Confused Как лети времето, не е истина... Понякога ми става много мъчно, но гледам да не се замислям много.
бремелинка, тръгвай смело към морето. Мъжете са много страхливи! Кажи нa Амнерис, че то и на морето има родилни домове. Laughing Приятно изкарване ви желая от сърце!
Insaid, искрено се зарадвах на твоето присъствие тук! приеми моите прегръдки за добре дошла! Heart Eyes Толкова се радвам, че си се престрашила и си вече част от нас (макар че той само Гепард е страшен тук Mr. Green). Ако не се познаваме, ще се радвам да се запознаем. Hug
Дими се завърна от гръцкото море и дума не обели! Crossing Arms
Станка, като чета вашите неволи с ДГ и съм много щастлива, че живея в малко градче. Тук нямаме такива проблеми. Вярно, групата е вече сборна, но на никой не са отказали да вземат детето. Сега Мими си я прибирам на обяд - учим с нея, а и ми се иска да усети нещичко от лятната ваканция.
Дори, Алекс пак ще свикне, не се притеснявай. Мимка след едноседмична почивка също е категорична, че няма да ходи на градинка. Mr. Green
Гепард, ти не замисляш ли почивка? Тя работата край няма, зарязвай я и иди да релаксираш някъде.
Морски целувки на цялата банда! Hug

# 104
  • гр. Пловдив
Ееее, етоя Марианка бреее. Бях се затъжила.  Hug На бремелинка мъжо много егзотично име има. От градчето ли е?  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт