"Свети дух" е празник на СTAMБОЛИЙСКИ - наздраве на всички!

• 15 618
  • 283
  •   1
Отговори
# 105
На бремелинка мъжо много егзотично име има. От градчето ли е?  newsm78
Joy това му е никнейма в Стамб-нет. От градчето е, 100 процентов българин. А "Амнерис" е името на царицата от Аида и той си го харесва за регистрации Simple Smile

# 106
  • гр. Пловдив
Аааа каква била работата.  Embarassed
 Joy
Лека нощ на всички.  smile3520 newsm46 smile3524 Sleeping

# 107
  • София
Морски привет от Китен!                        Направихме първия плаж. Водата е чаена, та чак не ти се излиза. Разбира се Алексчо е най-доволен от моренцето и волността за игра на пясъка.  Сега релаксираме за вечерната разходка.           Целувки на всички ви!                       

# 108
Тук съм момичета  Grinning Не съм ви забравила.
Върнахме се преди 2 седмици и вече сме на работа.
Много хубаво си изкарахме на гръцкото моренце. Почерняхме добре, този път и тримата.  Peace
Че друга година Рени се връща бяла и изглежда все едно ние с баща сме ходили на море,
а тя не е.  Blush

Приятно изкарване на Dori и Мари_Анка на морето.

Добре дошла на Insaid и от мен  Hug

# 109
Привет на всички! Марианка, завърнахте ли се вече?Ние утре вечер пътуваме за Бургас и от там към Несебър. Дори, никакво излизане от водата - слънцето не е много полезно. За водата не съм чувала такова нещо Simple Smile Аз нямам търпение да се топна!

# 110
  • София
Извинете ме за оформлението, но със смартфон ми е трудничко.                    Дими, добре се завърнали и браво за тена.                      bremelinka, приятно изкарване на моpенцето.  Запланували сме разходка по северното крайбрежие.    Марианка, сигурно е свършил престоя при мама. Чакаме морски снимки. Приятно изкарване на предстоящите почивки.

Последна редакция: пн, 21 юли 2008, 00:22 от Dori

# 111
  • гр. Пловдив
И такааа....
Забравихме рождения ден на Юлия бе хора  Whistling
Хайде да ни е жива и здрава рожденичката /на големи патерици/  Hug newsm59 и мама Ели да не се ослушва ами да дойде да почерпи.  Mr. Green
Дими, защо предишните години Рени се е връщала беличка? Аз мисля моята калпазанка да я пазя доста от слънцето та ще видим.
Ох, аз май съм единствения човек тук, който отива с голямо нежелание на море.  Confused Това къмпинга доста ме притеснява, но мъж ми така е навит, че няма отказване.  ooooh!
Бремелинка да внимаваш със слънцето. Бебо небива да го вижда слънчо много много, че вече вижда и да не вземе да ослепее.  Naughty
Дори много добро оформление.  Joy

# 112
Честит празник, малка, сладка Юлия! (на патерици)
Щастливо детство и много смях!

П.П. Ели, да ти е жива и здрава хубавицата! Извинявай, че така късно се сетихме. Embarassed

# 113
Хайде честит рожден ден и от мен! на големи патерички EmbarassedЩастие и късмет на малката рожденичка и цялото семейство!
 Добре дошли на завърналите се морски, а на тези, които заминават - много слънце...  grinning039
Благодаря на Марианка и Дими за топлото посрещане  Hug
Ей, ама нямаше ли тук и един МЪЖ!?  Нещо го изпуснахме май - дали не го изплаших newsm78
Приятна вечер на всички! cheers

# 114
  • София
Честит Рожден и Имен Ден, Юли! (на патерички)  Бъди здрава, игрива, безгрижна!

# 115
Да се похваля!Горда съм от себе си,то не е кой знае какво но пак стана нещо!Вчера снимах зад нашия блок казаните,станало е бунище и пратих сигнал,цял ден е било новина Номер 1 във сайта на Пловдив и днес дойдоха да чистят!Даже заради това откриха специален форум граждани да подават сигнали за нерегламентирани сметища!  Ето я новината!http://news.plovdiv24.bg/51977.html

# 116
Направихме и ние малка почивка на Цигов Чарк.Децата се налудуваха,аз хванах един такъв морски тен Mr. Green с две думи изкарахме си супер.А колкото до градината искат ми служебна бележка за това че работя иначе няма да вземат децата до септември.Макар че не е правилно,защото говорих с доста жени,които работят в градините и казаха ,че не е редно.Но така е в наща държава оправия няма.
Insaid зимата санираха градината,беше само за два месеца,но всичко това продължи горе-долу 6 месеца.Итака си изкарахме зимата в къщи.
Ели голям репортер си. WinkТака трябва да е. HugАз като си погледна терасата отдолу под хола и мога да намеря всичко.Миналата седмица се беше запалило всичко та виках пожарната.И сега като е изгоряла тревата още повече се виждат боклуците.Викаха там някакви от общината,но както се казва всяко чудо за 3 дена.Изчисти се и сега пак е същото.
Марианка,Дори цопкайте се в моренцето и весело изкарване. HugБремелинка за малко да те забравя-приятно цопкане и на теб. Peace
Добре дошла и от гръцко на Дими. Hug

# 117
  • София
Честит Рожден Ден, Марианка!  bouquet                          Бъди здрава, все така лъчезарна и със силен дух, постигай винаги целите си! 

Последна редакция: ср, 23 юли 2008, 01:37 от Dori

# 118
  • София
Ели, поздравление за хуманизма Peace.                Станка, браво и на вашия релакс  Party.

# 119
Moмичета, благодаря за поздравленията! Hug

Общи условия

Активация на акаунт