"Свети дух" е празник на СTAMБОЛИЙСКИ - наздраве на всички!

• 15 647
  • 283
  •   1
Отговори
# 120
Честит Рожден Ден,Марианка!
С пожелания за упоритост,
за да следваш мечтите си,
смелост-да ги осъществяваш,
търпение за да ги постигаш,
и много любов,
за да дава смисъл на всичко това!
  bouquet

# 121

Имаме си рожденичка?! nbirthday
 честит рожден дан и от мен, Марианка
  Желая ти да си здрава, все така красива, силна и много обичана! Весел празник!  bouquet И да не забравиш да се похвалиш с подаръците Embarassed
 Лека и приятна вечер на всички!

# 122
 newsm59 newsm59 newsm59 newsm59 newsm59 newsm59 newsm59 newsm59 newsm59 newsm59 newsm59 newsm59 newsm67  Gift  bigdance2 newsm18  Party Time  4uu  costumed034 Tada dazzler1 dance  ura  ura  ura  ura  ura  ura  ura newsm38  cook  party023  Gift Tada  party041  party002 newsm59 nbirthday nbirthday nbirthday cheers cheers beer2 beer Drunk Wine Glass  Hands Clap smile3510 smile3510 smile3510 #Milti newsm81 newsm81 newsm81 bdbaloni bdbaloni hbday happy bd baloni bdbaloni baloni cheers birthday
Честит рожден ден Мари Анка

# 123
Благодаря ви, сладурани, за красивите пожелания! Hug
Вчера цял ден валя и на мен настроението ми се беше скапало. Накрая реших да погледна по-ведро на нещата и реших, че обилния дъжд е знак, че ще ми върви по вода. Mr. Green
Вечерта излязохме с приятели на ресторант и си изкарахме приятно и много весело.
Insaid, аз още преди месец си взех подаръчето от мъжо в кеш Mr. Green. Букет не получих (мъже!), но пък ми обеща един кростренажор. Отдавна имам желание, време е за спорт.
Ели, за пореден път ти се възхитих за смелостта и твърдата гражданска позиция. Браво!

# 124
Така, така, Марианка, браво на теб за предварителния подарък...а за цветята - ти сама го каза: мъже Laughing Да са ни живи и здрави и да слушкат повече, пък цветята ще ги преживеем т.е. липсата им Joy
 За кростренажора хубаво си решила - аз си купих велоергометър, връткам от време на време, ама пусти мързел Embarassed пък и времето все е кът...
 Усмихнат ден на всички!

# 125
  • гр. Пловдив
Добър ден!  Hug
Кафенце от мен

Марианка честит рожден ден, миличка! /съжалявам за патеричките  Embarassed/Желая всичко най-добро на теб и на цялото ти семейство!!!  Hug
И така утре заминаваме и ние. Днес ще стягам багажите, че цялата покъщнина май ще се изнесе. Ужасно досадно.  ooooh! След седмица като се върнем ще разправям. А бе дано изкараме малко по-добре от очакванията ми, че вярвайте имам лошо предчувствие.  Confused
Моренцееее чакай ни, че идваме.

# 126
Ммммммммм, Цвети, благодаря за ароматното кафенце Laughing То май само ние двете ще си го пием Confused Къде се изпокрихте всички??? newsm78
Цвети, лек път, много слънце  и поздрави на моренцетоооооо...
 И не забравяй да  photoЩе чакаме smile3509

Приятен ден и много емоции на всички!  bouquet

# 127
Лелееееееее  Blush изтървала съм празниците !
Момичета извинявам се, но през седмицата нямам време да влизам във форума  Confused

Мари_Анка Честит рожден ден на патерици !
Колкото и банално да звучи, ти пожелавам най-напред здраве, на теб и на цялото ти семейство,
щастие, успехи ...  Hug
и много сила, за да можеш да се справяш с всички трудности, които се появяват в живота ти !

Честит празник и на малката Юлия /също на патерици/
На малката сладурка пожелавам здраве и безгрижно и щастливо детство.  Hug

Предишните години като ходехме на море Рени не можеше да почернее,
защото аз се престаравах с мазането.  Embarassed
Цвети, гледай и ти да не се престараеш, че детето ще се върне бяло  Laughing

# 128
  • София
        Привет на всички ви   bouquet

Завърнахме се от почивка. Направихме си екскурзионно към черноморието ни. Случихме на слънчево време. Първо постояхме в Китен, ходихме на плаж на ММЦ-то. Посетихме "Беклик Таш", както казват българският Стоунхендж. Макар, че стигайки до там разбрах, че може да има студенокръвни и полудях  ooooh!. Добре, че беше късния следобяд, та бяха се изпокрили  Wink. Последната частбяхме на Евсиноград, като разходката включи Калиакра, Ботаническата в Балчик, Аладжа манастир. Съответно детския кът в Морската на Варна. Връщането към София беше през Котел и Жеравна. Макар накарая да се чувствах доста изморена, душата ми бе пълна от видяните красоти  Hug. Пристигайки пред блока, Алексчо реши че не му се прибира. Искаше още разходка  Laughing.

Последна редакция: пн, 28 юли 2008, 18:48 от Dori

# 129
Привет и от мен! Честито на рожденичките на кокили (поне още не е свършил месеца Simple Smile )
И ние се върнахме от морето, черни и засмени. Времето беше много слънчево, само дето постоянно ни звъняха да питат какво правим в дъжда. А там дъжд нямаше за наше щастие. Морето - спокойно... Да влезеш и да не излезеш Simple Smile
Дори, завидях ти за обиколката. Сигурно е изморително, но си заслужава.
Цвети къде ли е цамбуркала днес? Тя ли щеше да е на палатка?

# 130
  • Някъде там...
Здравейте момичета,
не съм писала отдавна.
Първо слагам кафето Simple Smile

Добре дошли на всички завърнали се от почивки  Hug

Ние вече избеляхме от морето  Sad, бяхме 10 дни на Евксиноград и беше истинска почивка за мен, добре си починах и хубав тен направих.  Там е великолепно, но пък е само за хора с карти. Видях двореца и градините. Много красиво.
Охх пак ми се ходи  Sad

Дори и ти добре си се находила  Peace

Честито на всички , които са имали поводи за празнуване!
Insaid добре дошла  Hug Дай повече инфо за теб Simple Smile

Айде лек ден!

# 131
Здравейте! MimSss, благодаря за топлото посрещане ...и за кафенцето Hug
Ей, то май само аз не съм се похвалила с ходене на море newsm78 Ама се недявам скоро и аз да стегна куфарите...миналата година пропуснах Cryбеше ми за първи път и много тежко го изживях Joy то не бяха сълзи, то не бяха скандали - ужас!  Crazy Направо като се сетя и... Embarassed
Ама тази година съм твърдо решена да не се давам - ще посетя моренцето Praynigдаже и само за седмица...
Усмихнат ден на всички! Hug

# 132
Здравейте!

Вижте каква новина сътворих,може да дадете мнение ако желаете!http://news.plovdiv24.bg/53083.html

# 133
Здравей, Ели! Да не би в договора ти да има с малки буквички нещо за здравното осигуряване? Защо не могат да осъдят работодателя ти?

# 134
Могат да го осъдят ,още не се е стигнало до съда защото протакат...договора е наред Peace

Общи условия

Активация на акаунт