LaRedoute.fr - 67 - Всичко за поръчката! Прочети 1-вия пост!

• 32 255
  • 597
  •   1
Отговори
# 150
Здравейте! Не пиша в темата и не я следя редовно,но понеже от тук си харесах един подарък плажен комплект,сега ще покажа какво получих.
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=184019&photo=26

За жалост не мога да намеря точно кода,но на снимките,които вие бяхте показали ставаше дума за комплект от чанта+кърпа+рогозка, доколкото си спомням в оранжево-червено,на точки.Аз със същия код получих този комплект,който е само чанта и кърпа,както е на снимката.Може на някой да му е полезно.Поръчката беше пусната на 5 юни и пристигна днес.

# 151
  • Все още в къщи, но скоро може и в лудницата
Здравейте! Не пиша в темата и не я следя редовно,но понеже от тук си харесах един подарък плажен комплект,сега ще покажа какво получих.
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=184019&photo=26

За жалост не мога да намеря точно кода,но на снимките,които вие бяхте показали ставаше дума за комплект от чанта+кърпа+рогозка, доколкото си спомням в оранжево-червено,на точки.Аз със същия код получих този комплект,който е само чанта и кърпа,както е на снимката.Може на някой да му е полезно.Поръчката беше пусната на 5 юни и пристигна днес.

Подаръка е свършил и са ви пратили друго. В темата с кодовете е написано

# 152
Да, знам Simple Smile Аз не се оплаквам,просто пиша информативно.На мен даже май тази чанта ми харесва повече от другата.

# 153
На тез' хора от Ла Редут нещо им е станало Shocked Shocked Днес си получих поръчката от 11.06.никога нищо не ми е пристигало толкова експресно  Shocked
Получих тези прекрасни сандали.-все едно за мен са правени.Отговарят си на номера и са адски удобни Peace

# 154
На тез' хора от Ла Редут нещо им е станало Shocked Shocked Днес си получих поръчката от 11.06.никога нищо не ми е пристигало толкова експресно  Shocked
Получих тези прекрасни сандали.-все едно за мен са правени.Отговарят си на номера и са адски удобни Peace

Ти събуди невероятни надежди у мен и колежката за поръчките ни от 13 юни - тя чака машината за хляб, аз една рокля на точки.

# 155
  • в реалността
Не мога да не споделя-от зимата чакам да пуснат едни панталончета и най -накрая поръчах на малката по реф.номер но ето ги и тях най-после в сайта  newsm44 -Да го похваля че е страхотен  Peace
Дори нямаше как да го покажа и сложих линк от гръцкия Ларедут  Joy
дали няма да стават за момче newsm78
колко малко разнообразие има за момчета Sad омръзнаха ми вече да ги гледам,нищо ново не са пускали от месеци Sad
Здравей мисля,че това е момчешкия вариант на такъв тип панталон http://www.laredoute.fr/vente-pantalon-enfant-garcon-transformab … e&pagesize=16 Wink

# 156
Да.Мога да похваля и този за момченцата защото една приятелка го получи вчера и е страхотен  и той  Peace
Иначе да кажа, че ми направи впечатление ,че днес има доста нови неща в сайта -поне за момиченца  Laughing

# 157
  • Пловдив
Има ли някой от Пловдив,който чака поръчка от 29.05 за митница..... newsm78
Време е да пристига,щом получавате вече от юни! Tired

# 158
# 159
Благодаря yaya гледах и тези но нямат номера ако има някой от Пловдив който мисли скоро да пуска поръчка ще му бъда благодарна ако ми пише на лична да си поръчам едни кецове че чакам две поръчки вече и ще има бан на картата Praynig

През ден пускам поръчки, ако още не си намерила кой да те включи, пиши ми!

Днес получих известие за поръчка от 10.06 за митница  Mr. Green
Благодаря ти но аз заформих нова поръчка
Да се похваля днес получих поръчка от 06.06 беше с кода за куфара и чантата но дойде с кърпа и чанта за плаж  Cry

# 160
  • Петрич
отговаря си на 100% и е страхотна.цвета е по наситено тъмен  bouquet
Ентусиаст
*

Re: LaRedoute.fr - 67 - Всичко за поръчката! Прочети 1-вия пост!
Момичета някой да е поръчвал тази ленена риза
http://www.laredoute.fr/vente-default.aspx?presCode=3537005& … ue&ksource=-1
Дали си отговаря на номера или трябва по голяма да се заръча?

Последна редакция: вт, 17 юни 2008, 19:59 от a.violeta

# 161

Моля ако някой има тези 38 или 39 номер да даде размери на стелката.Може и на лични.

На 39 номер стелката е 25 см, поръчах ги за една приятелка. Тя носи 38 номер, даже я карах да си мери стелката на най-удобните обувки и ми каза 24.5 см. Та на 39 номер стелата е 25 см, но каза че лявата я стиска  Rolling Eyes

Аз ги поръчвах за мен зимата 41 номер (нося 40.5) и ме стискаха ужасно, преди известно време пак ги пуснах 42 номер и са ми точно Simple Smile

# 162
  • Варна
Момичета, искам да ви попитам някой дали е поръчвал тази пола? Чудя се кой размер да си взема 36 или 38 тъй като е с ластик. Ще ви бъда благодарна за инфото.   bouquet

# 163
Момичета, искам да ви попитам някой дали е поръчвал тази пола? Чудя се кой размер да си взема 36 или 38 тъй като е с ластик. Ще ви бъда благодарна за инфото.   bouquet

Аз си я бях поръчала отдавна и не съм очарована... Мисля,че съм по-ниска от манекенката, а полата ми идваше малко под коляното, но не както на снимката.. Колкото и надолу да я свалях  Crazy Струва ми се, че е малко дебеличка, но попринцип е лятна. Иначе за номер поръчай си твоя номер.. Ластика е само на талията а долния волан не е ластик.. Simple Smile Така, че и да си вземеш 38, просто ще я носиш по-ниско..  Peace

# 164
  • Велико Търново/Latitude: 43 ° 32 '47 "North - Longitude: 6 ° 56' 17" East
И аз искам да похваля тази блузка ,май ще се превърне в поредната форумска дреха.Много тъничка и приятна,макар да е изкуствена материя Peace
А този цвят много ли е прозрачен? Понеже аз си взех черната, но определено ще трябва да я нося с потник отдолу /поне на работа/, та се чудя дали да поръчам и такава.

Някой поръчвал ли е детски чорапки и чорапогащници?Дали си отговарят като номерация ?
Аз поръчах веднъж...този O.KA.OU.:

Определено беше умален.

Общи условия

Активация на акаунт