LaRedoute.fr - 67 - Всичко за поръчката! Прочети 1-вия пост!

• 32 256
  • 597
  •   1
Отговори
# 240
  • София
Хайде,и аз днес се отчетох с 2 поръчки.
Потвърдителните мейли дойдоха след секунди,направо да не повярваш Mr. Green
Сега остава и поръчките да дойдат Praynig Laughing

За този панталон видях,че сте писали хубави работи.А много ли е широк,защото от снимката оставам с такова впечатление?

# 241
Здрвейте, напраяих поръчка днес, но съм си поръчала 38/40 размер и мисля,че ще мие голям. Бих искала да го заменя с 34/36. дали мога да го направя сега доакто поръчката се обработва. Има ли мейл, на кйото мога да пиша, телефон.
Благодаря

# 242
аз не получих потвърдителни мейли. това проблем ли е
благодаря

# 243
  • Все още в къщи, но скоро може и в лудницата
Някой поръчвал ли е мъжки маратонки SERGIO TACCHINI? Отговарят ли си на номерата?

Имам предвид тези - http://www.laredoute.fr/vente-chaussures-milkway-de-sergio-tacch … 2&prodcolor=3

# 244
  • Разпиляна във въображението
Здрвейте, напраяих поръчка днес, но съм си поръчала 38/40 размер и мисля,че ще мие голям. Бих искала да го заменя с 34/36. дали мога да го направя сега доакто поръчката се обработва. Има ли мейл, на кйото мога да пиша, телефон.
Благодаря

Мисля, че вече не може нищо повече да се направи по въпроса.

# 245
аз не получих потвърдителни мейли. това проблем ли е
благодаря

Виж какво е положението в SUIVI DE COMMANDE, ако поръчката ти се е появила там не би трябвало да е проблем  Wink

# 246
Сървърът не може да ти достави писмото. Нищо не можеш да направиш. Изпрати питането си от линка на 1-ва страница на тази тема.
Там им пращам писма пет пъти и нищо.Вече се отчаях, че ще я получа пази поръчка, а и мъжо мрънка.А тогава още на същия ден имам потвърждение на пощата.Няма липсващ артикул. #Crazy

# 247
  • Все още в къщи, но скоро може и в лудницата
Сървърът не може да ти достави писмото. Нищо не можеш да направиш. Изпрати питането си от линка на 1-ва страница на тази тема.
Там им пращам писма пет пъти и нищо.Вече се отчаях, че ще я получа пази поръчка, а и мъжо мрънка.А тогава още на същия ден имам потвърждение на пощата.Няма липсващ артикул. #Crazy

В момента на поръчката може всичко да е било налично, но като са почнали да я опаковат вече да е нямало някой от артикулите.

# 248
  • София
Точно същото писмо имаме и ние. Явно нещо със сървъра им не е наред. Аз смятам през няколко часа да упорствам докогото го оправят и спрем да получаваме това писмо.

# 249

От коя дата ти е поръчката?

# 250
# 251
Поръчвам и чета редовно но сега за първи път ми се случва да ми анулират поръчка заради ползване на чужд код а парите са ми изтеглени,какво се случва по-нататък?

Колко време, след като направи поръчката разбра,че е анулирана?
ами мися че минаха повече от 10 дни

# 252
Направих поръчка на 09.06 и поръчах тези неща:
http://www.laredoute.fr/vente-baskets-unies-standard-active-wear.aspx?
productid=324068075&documentid=321408&categoryid=41494605&single=true&hasnext=1&hasprev=1&direct=false&pagesize=16
Това разбрах, че повечето го имате вече:
http://www.laredoute.fr/vente-doudoune-active-wear.aspx?producti … e&pagesize=16
+ един бански, който едва ли ще тежи особено. Работата, е там, че на 20.06 заминавам на море и този бански ми е нужен. Понеже досега съм поръчвала само за бебето, не мога да преценя, колко могат да тежат тези работи. Мислите ли, че има шанс да ги получа до утре и ако да къде, на митница или по пощата.

# 253
Трябваше да видите едни кецове, но нещо не ми се получава.

# 254
  • София
Velesa днес получих на митница от 06.06 поръчка. Надявам се, ти да получиш от пощата нещата по-бързо.
Като отивахме на митница към 16.00 часа видях една мама с бебче и ено кашонче около 3кг да го носи на количката отгоре. Стана ми мило, защото понякога и аз така се мъча, с тази разлика, че понякога "колетчето" е около 10 кг  hahaha

Последна редакция: ср, 18 юни 2008, 18:51 от 450

Общи условия

Активация на акаунт