LaRedoute.fr - 67 - Всичко за поръчката! Прочети 1-вия пост!

• 32 255
  • 597
  •   1
Отговори
# 420
ДейзиГ, а твоя размер ли поръча или по-голям?

Притеснява ме това, че няма еластан. А и никъде не видях как е закопчаването отзад, с цип или копчета.

# 421
  • Все още в къщи, но скоро може и в лудницата
ДейзиГ, а твоя размер ли поръча или по-голям?

Притеснява ме това, че няма еластан. А и никъде не видях как е закопчаването отзад, с цип или копчета.

Поръчах 38 който си поръчвам обикновено, ако не кажат, че нещо е уголемено или умалено

# 422
  • София
Аз пак да попитам:какво е  молетон?

Погледнах етикетите на това което съм получила като молетон - 65% полиестер и 35% памук. Взимала съм долнища анцузи и блузки с този състав, не се разтягат, не се свиват и не избеляват. Също така са и ватирани.

# 423
  • sofia
На 16.06 направих поръчка и още същия ден получих потвърдителен имейл. В suivi- то всичко е ок, но днес получавам имейл за същата поръчка, абсолютно същия. Какво трябва да значи това  newsm78?

# 424
На 16.06 направих поръчка и още същия ден получих потвърдителен имейл. В suivi- то всичко е ок, но днес получавам имейл за същата поръчка, абсолютно същия. Какво трябва да значи това  newsm78?

Ако не си пуснала втори път същата поръчка, означава, че системата им се е бъгнала.

# 425
Dana76, от тези обувки поръчай 40, щом си между 39 и 40. Аз нося 37, поръчах 38 и са ми добре.  Бих те посъветвала и за другите същото, но от тях нямам лични впечатления.

Никой ли не е получил  това яке  Confused

# 426
Някой се притесняваше, че няма потвърдителен мейл за поръчките. Аз получих тази нощ на мейла потвърждения за поръчки  от 16 и 18.06.

# 427

И АЗ така ,даже за 2 поръчки,явно при тях е проблема

# 428
  • гр.Пловдив
Здравейте момичета аз отдавна не съм ви писала, но си ви чета редовно. Искам да попитам нещо.
Имаме този панталон, размер 44/46 и на мъжа ми му е идеален. http://www.laredoute.fr/vente-pantacourt-prix-mini.aspx?producti … e&pagesize=16
Чудя се кой номер да поръчам от този панталон 44 или 46, защото все пак е с колан, а не на ластик, както предния модел. Талията му е 100! Има си шкембе човека иначе не е много дебел.
http://www.laredoute.fr/vente-bermuda-droit-la-redoute-essentiel … e&pagesize=16

# 429
Момичета,  никой ли не знае защо сед като имах активен код и си направих поръчката с него не ми доставиха чаршафите? Да не би да идват отделно  Rolling Eyes

# 430
Момичета,  никой ли не знае защо сед като имах активен код и си направих поръчката с него не ми доставиха чаршафите? Да не би да идват отделно  Rolling Eyes

Чаршафите са били подарък с код или сте си поръчали чаршафи с намаление с код?

# 431

Чаршафите са били подарък с код или сте си поръчали чаршафи с намаление с код?

Най-вероятно защото кодът за чаршафите не ви е бил изпратен лично на вашия мейл. Обикновено отказват поръчки, направени с чужди кодове.

# 432
Някой поръчвал ли е този бански  Rolling Eyes

# 433
Някой се притесняваше, че няма потвърдителен мейл за поръчките. Аз получих тази нощ на мейла потвърждения за поръчки  от 16 и 18.06.

Да, да, аз бях една от тях и също съм получила  Hug

# 434

Ако не си пуснала втори път същата поръчка, означава, че системата им се е бъгнала.
И при мен току-що се получи същото. Притесних се да не ми е отказана поръчката или нещо такова, но не можах да вляза в сайта

Общи условия

Активация на акаунт