"Юни месец дойде и в Разград се стягат за море"

• 9 409
  • 305
  •   1
Отговори
# 195
  • там нейде .............
ако ще се тропа за дъжд да се тропа до вторник - тогаз отлитаме за Приморско Mr. Green

# 196
  • там нейде .............
поздравче

# 197
Аз съм си,честит апартамент.
Кати,да си изкарате супер.То щом е в Трявна няма как иначе да е .
Лек ден от мен и дано след обяд да завали,че вече не се трае тази жега.

# 198
аЗ СЪМ СИ, честито, това със заемите хич да не те плаши, и ние сме така, умиране има, оттърване -няма Mr. Green
Мая, много лошо това с жлъчката, дано ти попремине, но да знаеш, че рано или късно ще ги махнеш най-вероятно  Confused Майка ми я оперираха преди доста години и я махнаха самата жлъчка, ама ти си млада .......все диети да пазиш.....не е работа

# 199
  • Разград
Аз съм си,честит апартамент.Да сте живи и здрави да си го ползвате.
А къде се намира?
Всички болни да оздравяват.
На всички,които са на почивка или ще заминават на такава пожелавам приятната почивка,изпълнена с много положителни емоции.
За сега хубава вечер от мен. Hug

# 200
Имам повод да почерпя.Ина(мама на ангелче НАЯ) е бременна,а днес доки каза и най-хубавата вест-блиииизнаааааааааааци!Аз съм много,много щастлива!Бог и взе най-ценното,но сега се реваншира.
Ели,честит ти апартамент!
Майче,дай малко на диетки да стабилизираш положението.Нали се сети да питаш дали лекарствата са съвместими с кърмата?Стискам палци бързо да минава.
Кате,весело изкарване!ДАно се върнете здравички!

# 201
Бен, страхотна новина, дай Боже всичко да е наред Praynig Praynig Praynig
И аз имам повод да почерпя, днес става 11 години от как с милото Mr. Green сме се взели Mr. Green

# 202
Честито ,Бубе!
"Да вдигнем чашите с вино,
да бъде вечна любовта Ви,
и нека в бъдните години
не угасва любовта ..."

# 203
Честит Празник на Бубето и Роско!
Пожелавам ви много здраве,късмет,любов и послушни деца!

# 204
Мерси, момичета, да ви се връщат пожеланията стократно !!!

# 205
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ДЕЛЯНА И РОСЕН!ЖИВИ И ЗДРАВИ И.................ЕДНА МОМА СКОРО ДА СИ ИМАТЕ! Mr. Green Mr. Green

# 206
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ДЕЛЯНА И РОСЕН!ЖИВИ И ЗДРАВИ И.................ЕДНА МОМА СКОРО ДА СИ ИМАТЕ! Mr. Green :mrgreen

Ааааа, вие сте преди мен, ще изчакам малко Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 207
Ааааа, вие сте преди мен, ще изчакам малко Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Всъшност погледнато от друг ъгъл може би ти първа ще си имаш мома.Първите 4 години в училище за компютър учи детето,ама не се знае последни 4 за какво точно ще учи!Надявам се,да ти прозвучи успокоително,че все пак до тогава има поне 10 години!

# 208
  • Разград
Честито и от мен на Бубито и Росен! Да сте живи, здрави, много щастливи и дълъг съвместен живот!

# 209
Бен, ми то може и количка с внуче да бутам до тогава,знам ли.... ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт