"Юни месец дойде и в Разград се стягат за море"

• 9 407
  • 305
  •   1
Отговори
# 210
  • Разград
Добро утро. Днес май много спите. Хайде, пийнете по едно кафе kaffeetrmker_2 и ставайте. Днес е прекрасен негорещ ден. Засега.

ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА ВСИЧКИ ПРАЗНУВАЩИ!

# 211
  • там нейде .............
Бубе, честита годижнина! Още поне сто пъти  да я празнувате и все така да се обичате и уважавате!

# 212
Добър ден  Hug

Бен чудесна новина Hug Леко бременеене на приятелката ти   bouquet

Макс-мама апартамента се намира зад Била до кметската бензиностанция - новата кооперация - малееееееееееееееееее какво обяснение дадох дано си ме разбрала Rolling Eyes

# 213

Честит имен ден на всички празнуващи днес!  

# 214
  • Разград

ЧЕСТИТА ГОДИШНИНА,БУБЕ.Да сте живи и здрави,много любов и разбирателство.

# 215
  • Разград
Аз съм си,знам го блокчето.Още преди да почнат да го строят предложиха на мъжа ми да се включи,но аз не пожелах.Исках първо да видя какво ще купуваме.Докато го построят ние си купихме апартамент.Та така.Наблизо живеем,почти съседки Laughing.

бен,поздрави за приятелката ти.Много хубава новина.След всичко,което е преживяла,само хубави неща от тук нататък.  bouquet  bouquet  bouquet

# 216
Макс-мама аз ако не се лъжа и в Орел май бяхме съседки  Mr. Green ние още сме в Орел ама за малко......

# 217
А къде се губи Поли да не е забегнала към морето...................

# 218
  • Разград
Макс-мама аз ако не се лъжа и в Орел май бяхме съседки  Mr. Green ние още сме в Орел ама за малко......

Да,често ви виждах,терасата ни гледа към вашия блок.А жилището в Орел какво ще го правите?

# 219
Продадохме го - утре ще го прехвърляме на новата собственичка.

# 220
  • Разград
Ако не е тайна,за колко?
И ние го продаваме,ама май много му искаме,няма опашка.В момента има едно момиче там,на квартира,докато продадем апартамента.

# 221
  • Разград

Хайде на биричката.
Пак се стопли,а колко хубаво беше сутринта.

# 222
Благодаря за бирата  Hug

а апартамента го продадохме за 42 000 по принцип двустайните в Орел вървят малко по скъпо , но ние искахме да го продадем по бързо.

# 223
  • Разград
Благодаря за бирата  Hug

а апартамента го продадохме за 42 000 по принцип двустайните в Орел вървят малко по скъпо , но ние искахме да го продадем по бързо.

Благодаря за това.  bouquet Hug
Дааааа.Ние ще почакаме още,пък да видим какво ще стане,за сега не бързаме.

# 224
ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА ВСИЧКИ ИМЕННИЦИ!ДА СТЕ ЖИВИ,ДА СТЕ ЗДРАВИ И МНОГО,МНОГО ЩАСТЛИВИ!ВЕСЕЛ ПРАЗНИК!

Общи условия

Активация на акаунт