"Юни месец дойде и в Разград се стягат за море"

• 9 405
  • 305
  •   1
Отговори
# 225
  • Разград
Добро утро на всички,хора,животни,тревички и птички.

Да ви почерпя по едно кафе. Hug Hug Hug

# 226
  • Разград
Добро утро и от мен! max-mama, благодаря за кафето. Успешна седмица на всички. И не толкова гореща, колкото предната!

# 227
  • Разград
Момичета,исках да ви попитам,познавате ли Глория Христова Георгиева,трябвало да е на 35-36 години?Учила е в езикова гимназия.От друг сайт ме питат за нея,обещах да попитам и аз.Та,за това.

# 228
  • Разград
Къде сте всички мами днес? Само аз и max-mama сме тук. За Кати знаем, че я няма, но къде са всички други. Да не би да сте ни изоставили или просто времето е приятно за разходки, та затова ви няма.

# 229
И аз съм тук  FlutterБяхме в парка,сега Влади излезе за първи път с прабаба си на обиколка около блока и реших да видя какво си правите.

# 230
Привет и от мен!
Макс мама аз не познавам такава жена,обаче ми е около набора.А аз нямам спомени по наше време да е имало езикова гимназия в Разград! newsm78
Аз да доложа и запитам.Сандалките на децата вече пристигнаха.Утре ще отида да ги платя и взема и в сряда мисля да ги занеса на децата.Та в тоя ред на мисли,ако някой има желание може да ми прави компания.Освен това обаче ми трябва и транспорт за отиване.Нашия тате ще ни върне в обедната си почивка,но до там...а пък с 36кутии просто няма как да се кача в автобус.

# 231
  • там нейде .............
Добър вечер Hug

Поли радвам се, че се обади и се видяхме поне за малко Hug

Бен чудесна новина! Браво!  bouquet

За съжаление не мога да помогна за транспорта Rolling Eyes

Момичета пожелавам ви слънчеви и спокойни дни. Утре заминаваме за Приморско. Ще се върнем на 08.07.

Лека вечер на всички Hug

# 232
Добро утро, мацки !
Бен, аз мога да помогна с транспорта. Става въпрос за отиването до там дали е достатъчно, защото съм с малкото зверче и няма как да остана за повече. Хайде, някоя мама да изяви желание за компания. Има и едно малко проблемче.  Sad Нямам винетка, но мъжа ми ме успокоява, че нямало да има проблеми.
Чакам да видя как ще се развият обстоятелствата за да знам какво ще направим утре. Wink

# 233
Хайде и от мен един път да е кафето !  Laughing

Tania2007, вчера те видях до Червения кръст, но бях в движение. Ти позна ли ме ?  newsm78

Бен, пиша ти на лични Скайп името си. Така ще ми е по-лесно да се разберем за утре. Wink

# 234
  • Разград
Добър ден от мен.
бен,май в Русе в езиковата беше.
Аз съм си,много приятна почивка ви пожелавам.И с тен да се върнете.
plamelita,благодаря за кафето.
 Лек и спокоен ден на всички. Hug

# 235
  • Разград
Привет и от мен! plamelita, не съм се оглеждала, но другия път се обади.
Бен, на мен ми се идва, но с това малкото бебче не мога.

# 236
Благодаря за бирата  Hug

а апартамента го продадохме за 42 000 по принцип двустайните в Орел вървят малко по скъпо , но ние искахме да го продадем по бързо.
лева или евро?колко квадрата?

# 237
Момичета,уговорихме се със Пламелита за Просторно.Ще отидем в четвъртък сутринта.Тази вечер ще им занесат масите и столовете за трапезарията, а в четвъртък и леглата.Така,че много ще имам да показвам като се върнем.
ТАнче,със детенце не е удобно.Даже Плами ще стои в двора с нейното.Те са деца и искат внимание,в радостта си без да искат са малко твърдички и просто няма да е удобно.Наистина колкото по-вече са хората,толкова по-добре,защото дечицата са много и трудно успявам да обърна внимание на всяко,но когато порастнат вашите малчовци,тогава ще идвате.Вие в момента правите много за тях.Важното е,че имате желание и всеки прави,това което в момента може.

# 238
  • Разград
Благодаря за бирата  Hug

а апартамента го продадохме за 42 000 по принцип двустайните в Орел вървят малко по скъпо , но ние искахме да го продадем по бързо.
лева или евро?колко квадрата?

Лева,ама колко кв.е незнам.

# 239
Двустайните в Орел варират от 56 до 67 квадрата, но по социалистически мерени.
В тия квадрати влизат с някакви коефициенти тераси, коридор, баня и тоалетна.
Ама пак толкова ще излезе де.
Като говорехме за басейни - то вие вече не говорите, ама аз със закъснение.
Служителки от центъра за социална интеграция и рехабилитация "Емилиян"
отишири при собственика на Аква Холандия с преводач /той е турски гражданин/
да искат децата един ден да отидат безплатно на басейн, а той като разбрал за
какво става въпрос, казал ОК, но проблем. Та днес от 10 до 12 бяхме там де.
Евалла.

Общи условия

Активация на акаунт