"Юни месец дойде и в Разград се стягат за море"

• 9 381
  • 305
  •   1
Отговори
# 240
Хайде да се разпиша,че скоро ще дойде време за новата тема.Както някои от вас знаят,аз съм си вече в Търново с Лъчка,а до седмица- две ще дойде и Красен.От днес съм на нова работа и така..Май трябва да почерпя,а?
Заповядайте!

# 241
Мире,благодаря за почерпката.Честита ти нова работа и дано всичко е ок при вас,макар и да се наложи да избягате от Разград   bouquet

# 242
Мире,благодаря за почерпката.Честита ти нова работа и дано всичко е ок при вас,макар и да се наложи да избягате от Разград   bouquet
Мерси,но чак пък избягали... Wink Hug

# 243
МИ така е думата  Rolling Eyes

# 244
Майтап бе! Hug
Айде ще лягаме,че Лъчезара не е спала днес на обед.  bouquet

# 245
Ади като си рекла,че и Влади дремна само 20 минутки в колата  ooooh!

# 246
  • Разград
Мирка, честита ти нова работа! Много късмет и успех ти желая!
Браво и на шефа на Аква Холандия, че се е съгласил за дечицата.

# 247
  • Разград
Къде сте, момичета? Пак никой няма. Хайде по едно вече обедно кафе kaffeetrmker_2. Вече и аз излизам навън.

# 248
  • Разград
Привет от мен!!!
През последните две три седмици не ми остава никакво време за форум с малките бандити, но пък смело мога да твърдя че при нас е весело. Май ни почват и коликите и екшъна ще е пълен, но няма как Simple Smile
Днес ставаме на един месец и по този повод искам да ви почерпя макар и виртуално.

Поздрави на всички.

ПП: Мирка честита нова работа.

# 249
  • Разград
Здравейте.
zornica_t,живи и здрави да са ти бебчетата.По-леко преминаване през периода на коликите ви пожелавам.
tania2007,мерси за кафето.
Mirkata,честита нова работа.А каква е тя?
Ние вече излизахме,много топло,добре че има лек ветрец.Спрели са ни водата,защо ли?В тия жеги един път реших да готвя и няма да мога.
Приятен следобед от нас. Hug

# 250
  • Разград
Здравейте!  Hug
Мирка, честита ти нова работа и много успех!  Peace
Бен, новините са супер просто. Ти и всички останали сте нашата гордост.
Зори, честит ви месец и леки колики.
Ние пък станахме на 40 дни и май вече си имаме очички. Само дето мама нещо все е болна, ама нали бебка е добре. Днес ме изписаха от болницата и сега ще съм на диета докато кърмя. Дано устискам още малко че после започвам лечение с едни лекарства за разбиване на камъните ми. Оказа се че имам и превит стомах, но той си бил наследствено обременен. Абе аз май ще се окаже че с вътрешностите хич не съм добре.  Confused Ама какво да се прави.  Ще си живея така. Като съм объркана по рождение още.  Laughing

# 251
Мая, такива работи да не чувам, че си сбъркана Joy
Зори,честита ви месечинка, не почнахте ли излизате вече Rolling Eyes

Подарявам ей този хубавец, роден е на 16 април, от мъжки пол, още гони майка си да суче, но иначе хапва вече обща храна. Както знаете, котката ни роди 4 котенца, от които остана той, т.к. двете ги подарихме, а другото му братче решихме да го оставим.

# 252
  • ....от ляво до десния завой...
Привет, хора, Hug
По тия дни нещо съм  зачезнала...жегата ме мори, ама ще издържа още малко, надявам се! Rolling Eyes
Радостното е, че от петък - 27.06. съм в 45-дневния болничен за раждане и сега къде стоя вкъщи, къде ходя по улиците...... Wink
Честита нова работа на Мирката и поздравления за избор на град за живеене - ние в нашето семейство сме фенове на Велико Търново - съпруга ми учи там 5 години, аз много исках да уча там, но съдбата ме прати студентка в София! Може за годишнината от сватбата ни на 12.07. да направим един "Щастливец" - много го харесваме това заведение - онова до рокерската кръчма "Улицата"! Peace

Вчера свекърва ми имаше рожден ден - стана на 55години, днес баща ми става на 56 години - та по двата повода да почерпя виртуално :

Тортичка
Бонбонки
По едно разхладително коктейлче в тия жеги

Зори, честит празник на близнаците! Да са живи и здрави и да растат послушни за радост на цялото ви семейство! Hug
Ето от Мечо Пух по едно цветенце за сладурковците :

# 253
Max-mama,специалист-продажби в една фирма съм,За сега само пробно де.
Ели,ако знаеш от кога мечтая да се върна тук!На всичкото отгоре квартирата ни ще е в блока ,където беше стария ни апартамент,така че-все едно се прибирам у дома!А и мама е на 5 минути пеша...

# 254
  • Разград
Ели, да са ти живи и здрави рожденниците.
Моят Ники го мъчат едни зъби, направо по това време е много сърдит.

Общи условия

Активация на акаунт