Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са някои от предложените имена за бебето?
Какви са препоръките за изследване на бебето за заболяване на щитовидната жлеза?
Какви са някои предложения за имена за момиче и момче?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са някои от предложените имена за бебето?
-
Какви са препоръките за изследване на бебето за заболяване на щитовидната жлеза?
-
Какви са някои предложения за имена за момиче и момче?
-
Мога ли да приемам магнезий под формата на разтворими таблетки?
-
Какви са ефектите от BPA (Bisphenol A) и как да идентифицираме дали една бутилка съдържа BPA?
. мен ме е страх след като родя какви биха били пораженията, че стрийте нищо не са.... 

)
,гони ме една носталгия 
Стана почти отвратително, (имам предвид боядисването - тия простаци не могат да засичат цветове
) но ще направя компромис със себе си за 1 година, защото ще се местим другото лято в по-голям апартамент.
Леле как ми се ходи само... а и като звам, че съм си свършила работата тука и релакса ще някак пълен. Дано само всичко мине добре! Понапреднах с дрешките за малчо, но като се върна от моренцето ще ги снимам и ще кача снимчици. Направих си и аз вълшебен маникюр и педикюр вчера и си купих бански - половинки
няма такава гледка, ама после ще ви пусна снимчици да се смеете. Чакам една приятелка всеки момент да роди в Св.София на Мазнейкова и после ще ви пиша, на тези ,които питаха!
почивайте повече и си взимайте редовно хаповете. Наистина вече сме на финалната права. 
Стискайте палци да ми е хубаво времето и не ме забравяйте. А аз ще се опитам да се видя с бургаските мамита 

,че какво пречат те....
.Не искам да ме режат
толкова ми е тежко, горещо и подуто ужасТ . вкъщи е кочина, уж днес за последно ще имаме майстори.
сега е момента да го грабна