Споделете 68

• 22 065
  • 990
  •   1
Отговори
# 585
Честит празник ДеЩо  bouquet Да расте весела и здрава,и много да ви радва!
Споделям,че мъжът ми днес видял как двама наглед грубовати шофьори на камион слезнали за да преместят от пътя две малки котета Simple Smile
За сметка на това аз видях как един таксиджия,който беше спрял по средата на улицата,докато флегматичната му клиентка му плати,налетя с юмруци върху колата на спрелият зад него човек,защото му бил свирнал.Аман от олигофрени.

# 586
Кръци, мразя те. Изяж един дюнер и за мен. Или не, по-добре да не  е за мен, че ще ми се лепне.  Абе просто изяж един дюнер. 

Аз всъщност не съм амбициозен родител, само малко, в рамките на нормалното. Естествено, че искам най-доброто за дъщеря си, но не бих направила драма, ако моето "най-добро" и нейното се различават. Предпочитам да е щастлива.

# 587
  • о`майна лунна нощ е
Споделям, че стомахът ми пак е на топка - притеснение, глад, състояние на очакване и аз не знам на какво ....

Споделям, че ако продължавам в същия дух, просто ще изчезна. Кофти е като установиш, че успяваш да се ободеш сам в ребрата със собствения ти лакът. Споделям, че понякога хапвам колкото врабче, а друг път ламята Спаска може ми завиди на апетита. С две думи - оцелявам и на солети, и на пържоли.

Споделям, че ми се хапва торта .... честит празник на порасналото момиче!  Много усмивки и безгрижно детство!

# 588
Фридолейн
Потребител, снимката ти в аватара е по-висока от допустимото.
Ако не можеш да я намалиш, аз бих могъл.

# 589
Естествено Laughing освен това са умни, талантливи, красиви и неотразими като родителите си.

Абе да си призная, т.е. ако трябва да бъда честен, въпреки че то си е очевидно, при мен тези качества се предават през поколение....

Фрида, супер. Сигурно още стоят надписите  по стените "Фрида обичам те! Фродо от 2ри А"
То и сега има руски, но основния е немски. Сготви ли рибата?

# 590
Рибата я изядох сготвена.
На втория етаж се целувах във втори клас в гардеробчетата с един младеж-Светломир.
Имаше, и предполагам все още го има, Капустянов-учител по физическо. Той бе секс символът на училището.
Ангелов, по български, е много добър преподавател, но той бе след 5 клас. Светла Иванова, тогава момиче, по английски-голям пич.
Имаше и един титан, по история, бе гърбав, мисля че от ски инцидент, е, този човек бе велик, но защо ли не му помня името...

Вълчо, донт кер. Всичките ми аватари са по-дълги.

Мразя си тъпата работа.

# 591
  • Майничка
Честита рожденичка, Дещо! Да расте здрава и щастлива!

Споделям подреждане на багаж. Щерката заминава на лагер в понеделник, но предпочитала отсега да е готова. Mr. Green
Сефте й е, затова.

# 592
Недейте така , момичета, бива ли?  Naughty
Да сте виждали дебела змия?
Еми няма Grinning

Отивам да шетам
Цялата къща е пълна с разпилени картинки на мотори и колички, с трохи от натрошени бисквити и солети
Лепят ми се по стъпалата и не е приятно

# 593
  • UK
Успях, приготвих се, готова съммм! Simple Smile Това е защото не очаквах да успея навреме, а даже имах 15 минути свободни. Simple Smile Е, хубаво ще е да се среша...

# 594
Кръци-видях ти подписа. Какво искаш да кажеш на аудиторията с него? Сподели ни.
Хубаво момиче си, пък гледай как автоагресивно си се нагримирала или пък показваш творчеството на някой друг?

# 595
кръци, продължаваш да дразниш. На мен бисквити и солети обикновено ми се лепят на гъза.

Моята дъщеря не учи в най-доброто училище в Бургас. Но ми стига, че е в класа на най-добрата госпожа.

Честит рожден ден на Яна! Да расте здраво и щастливо дете!

Няма да споделя нищо.

# 596
Кръци, не ти завиждам нито, че се тъпчеш с дюнери, нито че на младини не си открила това, което след 10-тина години ще осъзнаеш.

# 597
Фридолейн, що така не искаш да спазваш правилата. Не ти ли харесват.
Или си по-специалната потребителка, по-различната, ползваща преференции.

# 598
Кръци не ме дразни.
Винаги се радвам, когато някой остава същият след изяден дюнер, а мен ме питат "Ти пак ли си бременна?", поглеждайки изхвръкналото ми коремче  Grinning
Но на 25 и на мен не ми се лепеше нищо и носех къси рокли, а първородният беше бебе, и ...
Прииска ми се да пусна още някаква тема Simple Smile

# 599
Не ставай глупав, Вълк. Красивите жени са винаги с преференции.

Общи условия

Активация на акаунт