Споделете 68

• 22 079
  • 990
  •   1
Отговори
# 570
Че не са ли забранени изпитите за първи клас? Браво на Сельовата щерка!
Честито на Яна, умна и красива кака да порасте!
Кривотията си няма да ви я споделям.

# 571
Алиса, абсолютно си права!

ellyst, ми, няма кога да я ползвам. Толкова и готвя  Laughing

# 572
ДжДж, как можа да се откажеш от миялната  ooooh! Че тя е по-важна от готварската печка, да знаеш.

Така е Simple Smile
Честота ти рожденичка, Дещо! Много да се гордееш с нея!

# 573
Селинджър, а защо не я записа в Това, което е на 1-ро място в класацията за БГ по среден успех от последните матури по БЕЛ

# 574
Честита ти рожденничка, Деси! Здрава и непослушна да расте!   bouquet

Сел, хуморът ти е много свеж  Laughing Само дето трябва да обяснявам на работа защо се хиля и какво чета.

И моята щерка преди 3 години се яви на изпит, даже тема бях пуснала, как се самообвинявам, че не съм била достатъчно амбициозна майка и не съм я подготвила добре.
Ама то взе, че се справи завалийчето! С такава майка, още повече!

# 575
  • Paradise
Винаги, когато се наканя да готвя, все нещо става и в повечето случаи не се получава да има домашно сготвено.
Онзи ден детето изключило тихом-мълком хладилника и той се размразил, съответно продуктите се развалили.
В движение мъжът ми спаси положението, купи нови продукти и сготвих.
Но сега, като няма вода, водоноската ли да викам Thinking

ДеЩо, жива и здрава да е Яна!   bouquet

# 576
  • Варна
Добър ден банда  Grinning!
Споделям два чифта чисто нови сандали, един мъъъничък херпес /получен вследствие на запознаването ми с новата такса за ЧДГ- Сопрано е невинен тоест  Laughing/ и че се отправям на обяд в прекрасна компания.

ДеЩо, честита ти рожденичка! Да расте здрава и усмихната!

# 577
Че не са ли забранени изпитите за първи клас?

То не е изпит в буквалния смисъл. По-скоро препитване. Като при Бате Енчо Simple Smile

Селинджър, а защо не я записа в Това, което е на 1-ро място в класацията за БГ по среден успех от последните матури по БЕЛ

Защото в американският колеж няма първолаци. Помолих ги, но не пожелаха да направят изключение за Димана.

# 578
Катюша, пусни в КМ снимка на сандалите, да им се порадваме. Аз пък вчера си поръчах два чифта обувки, на осемсантиметрови токове. Ще мина метър и осемдесе с тях, обаче пък са много красиви. Ще гледам отвисоко и ще се надувам.

Мойто дете е предучилищна наесен. Записахме я в училището, в което ще е първолаче.Най-доброто в Бургас, естествено  Laughing

# 579
Дещо-честита ти щерка!
Сел-аз съм учила там, до 8 клас, тогава бе руско.

# 580
Как сме се събрали тук, на всички децата ни учат в най-доброто училище  Grinning

# 581
Естествено Laughing освен това са умни, талантливи, красиви и неотразими като родителите си.

# 582
  • При хората, които обичам
Това не е вярно, Анджи. Моята учи в единственото.

# 583
Дещо, да ти е жива и здрава малката чаровница Heart Eyes

Сели, много ме радваш  Simple Smile
Браво на умното момиче!

Споделям, че тези горещини ми действат много мързеливо. Имам толкова неща за вършене ,а само се ослушвам Tired
Споделям, че много ям, а грам не качвам
Обожавам дюнери Simple Smile

# 584
  • При хората, които обичам
Кръци, поне 20 човека те намразиха на секундата, в която те прочетоха. И аз с тях.

Общи условия

Активация на акаунт