Споделете 68

• 22 085
  • 990
  •   1
Отговори
# 555
Споделям, че с голям етусиазъм отидох с малкия ми син на плаж. Небето стана оловносиво, морето се разбуча, светкавици започнаха да прорязват хоризонта.
С още по-голям ентусиазъм се изстрелях към къщи, натоварена с количка, хавлии, басейнче, топка, кофичка и лопатка, чанта с бебешки принадлежности, джапанки, очила и шапка. 15 минути след това бях мокра да кости. Бебето спокойно си смучеше палеца на крака под дъждобрана на количката.

# 556
Споделям, че малчо е много щастлив, тъй като отидоха сутринта в 6 ч. с баща си за риба
 и на неговата въдица са се хванали три щуки.
А вкъщи е такава тишина и спокойствие.И днес ще мързелувам.Категорична съм.
А и трябва да съм добре отпочинала, че кой знае довечера колко риба има да чистя  Grinning

# 557
Добро утро!Споделям
чаша кафенце и страхотен
 слънчев ден!Утре сме на плаааааааж newsm44!

# 558
Дубрютрю, Ангелки.
Споделям, че ще лудна от работа.
Амин!

# 559
Добро утро! Споделям си обявата  Mr. Green

Мисля, че трябва да се захвана сериозно с реклама и организиране на специални събития!

# 560
Записах дъщеря ми в първи клас. Имаше и изпит за да ги разпределят по умност, т.е. във всеки клас да има и много умни деца и по зажмуцани. Баси думата..сори. Малката се представила блестящо - учителките не можаха да повярват, че ми е дъщеря.
Много съм доволен. Добро изглежда училището. Остава и тревата им да е добра и всичко ще е супер.

# 561
Записах дъщеря ми в първи клас..

Кое училище избра?

# 562
Споделям истеричен ден.
След малко отивам да си купя риба-за да съм по-умна и валериан/глог/мента-за да съм по-спокойна.
Към спокойствието мога да прибавя и една малка бутилка с джин и тоник, че ми писна от вас.
Наречете ме упадъчна, но има дни, когато се пие от сутринта.

Споделям, че си имам музика за ушите, за на вън.
Бях в ролята на обичайната жена, но това не ми е привично.
След като искам и миялна, сега не знам какво театро ще трябва да спретвам.

Тату и аз искам, много искам, толкова съм потисната и имам нужда от нещо променящо и хубаво, че бих се продупчила и татуирала.
Това, което ме спира е, че 1-е много скъпа татуировката, която искам; 2-имам прекалено много белези по себе си, за да добавя тату, 3- имам дупки навсякъде, където искам.
Остава да се пострижа, но разликата няма да е голяма, да се боядисам, но нямам желание, или да си купя торта или рокля или двете.
Вече всичко ми е тясно, ако искате ми вярвайте.... обаче гола изглеждам по-добре от преди.
Да си ходя гола казвате?

# 563
Записах дъщеря ми в първи клас..

Кое училище избра?

Това, което е на 2-ро място в класацията за БГ по среден успех от последните матури по БЕЛ
Simple Smile

# 564
Почерпвам ви за здравето на Яна, става на 4!

http://images.dpchallenge.com/images_challenge/853/Copyrighted_I … ibited_674527.jpg

# 565
Да ти е жива и здрава, Деси   bouquet

След като искам и миялна, сега не знам какво театро ще трябва да спретвам.

Аз пък се отказах от нея. Май не съжалявам. Още   Mr. Green

# 566
Споделям истеричен ден.
След малко отивам да си купя риба-за да съм по-умна...

Аре ще ти помогна с една рецепта. Ще ти помогна и с приготвянето и ако желаеш Simple Smile

# 567
Фридолиня, полей рибата със студено бяло и да видиш как нещата рязко си идват на мястото  Grinning

ДжДж, как можа да се откажеш от миялната  ooooh! Че тя е по-важна от готварската печка, да знаеш.

# 568
Дещо, да е жива и здрава дъщеря ти. Ще ме извиняваш за неосведоменността, ама ти роди ли второто, нещо ми се губи?

Като споменахте училища. Вчера трябваше да ходя на спортен полуден в училището на Калина. (Играха бебешки игри и още не са  нахъсани и състезателни дЯцата, така че не беше зле.)

Но като ги гледах, пак се чудих, правилно ли избрах училище, където 2/3 от учениците са момчета. (Другият избор на прилично частно училище в района беше девическо). Моля да отговарят само тези, които смятат, че правилно съм избрала. Mr. Green

# 569

Честит Янин РД!  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт