Споделете 68

• 22 087
  • 990
  •   1
Отговори
# 540
Добро утро, граждани.
Днес ме чака тежък ден. Станала съм рано, за да загрея.
Споделям още, че дъщеря ми е невероятно създание и ако не ме беше срам, щях да дръпна една реч колко красота, изящество и съвършенноста са складирани в нея.  Embarassed

Последна редакция: чт, 19 юни 2008, 08:51 от Летящата крава

# 541
Това се вижда и с просто око, Кравке! Grinning

Добро утро. Обичам да ставам рано. В 6.30 с кафе на терасата, сама с чайките и машините, дето метат улиците. Термометърът показва 24.

Легнах с Камен Донев и се събуждам пак с него, сещам се разни реплики и продължавам да се смея. На 1 ноември ще играе това представление в зала 1 на НДК. Отбележете си в графика.

# 542
Калина, да знаеш, че за нейния бал засега съм заплюла афро-стилистиката. Ще даваш напътствия.  Wink

Машини за метене !  Shocked Къде живееш?

# 543
В центъра на Русчук се развива действието Laughing Ех, ако можеше цял ден да бъде все сутрин!

# 544
Добро утро, Споделете!
Изискваше усилие, но ви прочетох. На Лискиния рингтон много се смях.

Да споделя, моите дъщери закусват сладолед. И при това не е био-органик.

# 545
И аз бих закусвала сладолед, ако беше останал от снощи. Никоя кутия обаче не е толкова голяма Mr. Green

# 546
Добро утро, дами! Приятно е да си започнеш деня в красива компания.

Докато идвах на работа, на светофара до колата спря файтон. Ама не какъв да е, а каляска! Черен, с червени спици на колелата, лакиран, със златисти възглавнички с рюшчета и плюшени облегалки. Двата коня бяха черни, гиздосани и с огромни червени попони на челата. А на капрата стоеше кочияша - мръсен , кирлив, предполагаемо смрадлив циганин, който пушеше гнусен качак и подвикваше на конете на някакво индийско наречие. Преди да спра поглед на него, за секунда само, успях да се почувствам както когато бях малка и четях приказки за приключения, принцеси и вълшебства. Страхотно се почувствах. Сега не ми се работи, а ми се вършат глупости. Като например да хвана стопа за Созопол с някое момче, да скачам от моста на Бугаския плаж или да отида и да се подстрижа по-късо и от Фрида и да си направя тату.

Слънчев ден ви пожелавам, тук май ще завали, мъка, мъка туристическа.

# 547
  • Paradise
Пак ми е паднало кръвното, а детето иска в парка на пързалките.

И тук се метат улиците с машини.  Wink
Всяка сутрин, като пътувам за офиса, ги виждам.
Но де тоз' късмет гражданите да си изхвърлят боклука там, където трябва, а не там, където те сметнат за добре.

# 548
Добро утро с чаша кафе, празна къща и гръмотевици някъде над залива. Най-после малко време за мен.

# 549
Днес съм с чудна рокля, ших си я сама  Mr. Green По-късно очаквайте и снимков материал от мястото на събитието  bowuu

# 550
Эllyst, а представяш ли си кочияшът да бе почел малко и да беше се барнал
със съответна униформа. В такива моменти човек забравя да диша и се чувства попаднал
във безвремието.
Аз така се чувствах на призрачната светлина, гледайки града от една могила,
по време на слънчевото затъмнение.

# 551
Вълчо, ако беше с ливрея и триъгълна шапка, направо щях да сляза от колата и да се кача на файтона. Като принцеса да стигна до работа.

Едно ми е очаквателно-тревожно, дано завали по-скоро че ще гръмна.

# 552
  • UK
Тук времето сега е хубаво, аз закусвам диня и отивам да оправям багаж, да се къпя, да чистя и какво ли още не, което трябва да съм приключила до един. Ще успея, естествено. Дано да си остане такова хубаво и слънчево.

# 553
  • о`майна лунна нощ е
Споделям, че една некомпетентна касиерка в банка е равносилно на природно бедствие. Не стига, че не върши работа, а отнема от времето на останалите с постоянните си въпроси как да извърши някоя операция. Това ми костваше 30 мин. чакане, за да изтегля грандиозната сума от 1500 евро. Споделям, че и ако утре й видя физиономията в паричния салон, ще крещя с цяло гърлои ще мятам химикали.
Споделям, че мъжът ми тази сутрин беше навил часовника с час по-рано за събуждане. 

# 554
А, Елист, сетих се друго. Веднъж като студент вървях в тясна уличка във Варна. Държах цигара, но нямах огънче. И понеже гледам надолу, с периферното си зрение видях човек с цигара стъпал на две стъпала. Поисках си огънче, и като погледнах нагоре - истински мускетар, с пълно бойно снаряжение, с две дами, с пера, пафкат цигари с филтър. Изтъпях. Оказа се антракт във Варненската опера, задния изход. По късно тая опера май горя, горната част на сградата се оказа от дървени пръти, преплетени на тараби и измазани отвън и отвътре.

Общи условия

Активация на акаунт