Споделете 68

• 22 094
  • 990
  •   1
Отговори
# 525
Тоест, рингтоновете преливат от пусто в пълно.

# 526
На кой номер да пусна за стегнат корем? Повече от два лева не давам!

# 527
Съдейки по мейлите, които съм получавала, би следвало да има и още едно ниво Grinning Пусто- пълно- празно...

# 528
Споделям, че утре само ще чета, защото съм на работа. Ще ми бъде интересно Grinning Уф, как бързо свършват тези отпуски! Thinking
vеsi-vas я няма днес и споделям, че ми липсва!
Споделям лека нощ и като намерите номерата на ринг тона за намаляване на гръдната обиколка + този на ДжейДжей, ги споделете с мен!

# 529
 doh tooth Имам нужда от почивка. Или от нови бижута. Споделих.

# 530
Eва, къде е твоят благороден метъл, в Сиатъл ли или Амстердам?

# 531
На турне.  Whistling
Ще минем навсякъде това лято, феновете искат да ни видят. Последният концерт ще е в американско, обаче.  Wink

Споделям идея за тематично разделение на една тема, за която, ако разберат участничките в нея, ще ме унищожат.
Дописвам - не става дума за Споделете.  Laughing

Последна редакция: чт, 19 юни 2008, 01:07 от Ева на сцена

# 532
  • Русе
Ужасно ми е антипатичен водещият на играта по нтв. Ужасно! Толкова ми е "Дързост и красота", че няма на къде повече  Sick Да ме прощават феновете. Не ме дразни самият сериал. Но този тип е мазен.
Бележката още стои. Мислех, че няма да оцелее дори 1 час. Написах, нещо от рода на "Моля, не пушете в асаньора! Не сме длъжни да дишаме отровите, които оставяте след себе си! Не вярваме да е проблем запалването на цигарата след излизане от асансьора. Благодарим ви!"

Канех се и нещо от снощи да споделя. Ще ме прощавате за дългия пост. И без това сигурно никой няма да го прочете тази нощ, а утре ще е пропуснат от сънени очи (подсеща ме, че нямам кафе за утре). Та така:

Засилвам се снощи към един плод-зеленчук, за да купя картофи. Но беше късно. 8 и половина-9. И гледам човека тръгнал да прибира, но доста неща бяха още навън, включително и картофите. Любезно се направих на чукната, белким се сети, че може да изкара още някой лев - "Добър вечер (усмивка до ушите)! Затваряте ли?! (пак усмивка и леко притеснение). Човека се обърна. Погледна ме. Замълча 2-3 секунди. И като креснаааааа - "НЕ!!! ОТВАРЯЯЯМ! smile3511 Цяла нощ ще работя заради такива закъснели булки като теб!!!!!!!!!!!"   smile3513

Онемях! Ама до толкова, че чак понечих да си тръгна без да кажа нищо. Поокопитих се и се спрях. Казвам му (пак любезно, че и малко изплашено даже)  newsm09 Добре, само попитах, можеше да ми отговорите по-любезно...  И пак тръгнах. Чувам го как вика след мен "Много си докачлива, беее! МНого бързо палиш, еееейййййй...."   smile3516

# 533
Наскоро чух и рингтон, наподобяващ комар. Чух е силна дума, де.

# 534
Да ви споделя, ако не знаете Хонда пусна в прозводсто първата кола задвижвана с водород.  Тази година ще направят 200 коли, даже си имат вече купувачи.  Много ме обнадежди тази новина. Simple Smile

# 535
От фирмата очакват да отдадат на лизинг няколко десетки автомобила до края на 2008 г. в САЩ и Япония, а общо 200 през следващия три години.

Мисля, че телепортацията е по-близка.

# 536
Споделям, че вече ще се лети до САЩ директно. И без визи скоро...
http://news.bpost.bg/story-read-16995.php

Grinning Всичко ми се вижда прекрасно в момента, наздравеее!

# 537
Тазитехнология я имат от години и то не само Хонда, ами и БМВ и Кадилак...
http://www.npr.org/templates/story/story.php?storyId=16343702

Замазване на очи за богоизбрани,  това правят в момента.

# 538
От фирмата очакват да отдадат на лизинг няколко десетки автомобила до края на 2008 г. в САЩ и Япония, а общо 200 през следващия три години.

Мисля, че телепортацията е по-близка.

Авъх, то за три години, аз къде гледах, че видях 200 коли за тази година. Нищо де, пак е хубава новина. Аз вярвам в светлото бъдеще на човечеството. Simple Smile

# 539
Годишно, общият световен пазар на леки и лекотоварни автомобили е около 70 милиона. Срещу 70 на водород. Все още ли си оптимист? Или и ти се замисли за телепортацията.

Общи условия

Активация на акаунт