Споделете 68

• 22 101
  • 990
  •   1
Отговори
# 510
  • Paradise
Аз обичам нощници. Ако някой ще праща, да дам и моя адрес Grinning

На срещата в неделя ми се ходи, но няма да го бъде и тоз' път.
Отивам на море Grinning
Здраве да е. Следващият може и да стане.

# 511
Ваня Щерева не трябваше да издава "Фасове".

# 512
Да се зареждаш от собственото си мрънкане, ето това вече е екзистенциален проблем.
Бодрото, изпълнено с розови илюзии под въздействието на коктейлите ежедневие, е за предпочитане според мен. Не ангажирам никого с личното си мнение. Simple Smile

# 513
  • Boston, MA
Хелън, не съм прочела наистина - извинявай.

Флор, хапчето е Зовиракс/Асикловир (acyclovir). По принцип го изписват за другите херпеси, но аз навих моята лекарка и си го ползвам за гадовете по устата. Само че го пия в момента, като усещам, че излизат. Събудих се в 2 през нощта да го взема, после още едно и край.

Стига бе - голям смях се смях  Grinning Joy
Бубка, сериозно ли искаш да ти отговоря или по-скоро сериозно ли питаш?
Преди всичко съм жена. Никога няма да тръгна да се саморазправям с някого, особено пък с мъж, размахвайки юмруци
Женствено ще си извадя ключовете и още по-женствено ще  му надраскам колата - с финес и отработени движения Simple Smile
Имаш ли представа каква е дискриминацията на пътя?
Малка, непретенциозна кола, шофьор е жена, руса при това.
Не е истина какво отношение търпя само
Само катаджиите ме разбират Laughing
...

Абсолютно съм сериозна. И да не размахваш юмруци, можеш да се разправяш с човека лице в лице. Или ако и това не е достатъчно женствено за теб, да му направиш възпитана забележка.

# 514
"Зовиракс" като паста е по за предпочитане /15 кинта струва/при устни херпеси. Хапчетата предизвикват жажда. Има едни смучещи се таблетки "Орофар" - те пък за вътрешни язви в устната кухина са отлични.

Последна редакция: ср, 18 юни 2008, 23:19 от Мишона

# 515
Мерси, Бубка.
Розови илюзии не съм имала от 5 клас. Но не си падам по публичното развяване на гениталии.

# 516
  • тъгата в мен
Антонио,простете на стрина Ви,(ще Ви замоля тъй смирено аз)!Страдам и кърша пръсти клети  от тогаз...
Ей тъй ,веднагически  се поПРАВЯм -седнала или легнала обаче не се предлагам!
п.п.
достатъчно ли е ?

Последна редакция: ср, 18 юни 2008, 23:29 от сврачето

# 517
Само минавам да си развея обявата  Whistling

# 518
Оставете Сопрано, той си има херпес консултант. Аз.
Ако има проблеми с лекарствата, ще се обърне към мен, за кво ми се плаща.  Crossing Arms

# 519
Споделям афинитет към благородни метали - който изпитва непреодолима нужда да се отърве от своите...да заповяда. Автобус номер 13, Липоград. Това по повод на нощницоразмените.  Mr. Green

Според мен имате проблеми с жегата повечето. Особено по-женствените.

# 520
Споделям афинитет към благородни метали, ако някой иска да ме зарадва като се освободи от нежеланите вещи..до нас идва маршрутка номер 13.  Mr. Green Mr. Green

Споделям афинитет към благородни метали - който изпитва непреодолима нужда да се отърве от своите...да заповяда. Автобус номер 13, Липоград.

Ева, на бис ли те извика някой? И последно, автобус или маршрутка?

# 521
Аз се чудя що два пъти го четох, не е от алкохола, успокоих се. ИЗтървах темата за женствеността, неуместно е да се включвам.

# 522
  • London, baby
Не сме я аплодирали достатъчно, и затова го повтори!  Mr. Green
това е от един виц

# 523
Споделям ви, че видях реклама за рингтон,
предизвикващ отслабване у слушащите го.
За месец се отслабвало. Умствено, предполагам.

МГМ, за завиждане си!

# 524
Споделям, че има реклама за рингтон, предизвикващ растеж на женските гърди.
Според мен е следващото ниво, след Лискиния.

Общи условия

Активация на акаунт