Споделете 68

• 22 107
  • 990
  •   1
Отговори
# 480
Добре бе, Зефсе, Кръци, Хелън и останалите, които бихте нанесли повреда на МПС-то на нередно паркиращия. Защо не се разправяте с него, а предпочитате скришно, страхливо да направите мръсничко?
Я пак ме прочети. Самоцитирам се:

Случи ни се нещо подобно на паркинга на друг голям магазин. Повярвай ми този, който паркира на мястото, за което мъж ми чакаше, тутакси отпаркира, щом той слезе от колата... Не се налага да прави после такива драстични неща, заради които в някой форум да го заклеймяват като какъв ли не!

# 481
 Joy Извинявам се, просто ми стана смешно.

# 482
  • Варна
ellyst, аз нося нощнички. И пижамки. Най- разни по модел и материя. Дори имам снимки с любимата нощница, щото и мъжът ми я харесва доста  Laughing. Не мога да спя гола или по бельо/тост бикини/. Мога да се явя без бикини на площада, но да спя не мога. Задръстена работа  Sunglasses.

# 483
А коя е Балу? Извинете, но новаците никнат като гъби и не мога да ги запомня
Една новачка. Остави мотаеше се тук известно време, ръсеше ги едни... Добре, че се разкара! thumbsup

# 484
А, Катюша, тогава ги слагам в една торба и утре да ги посрещаш с маршрутките. Поне някой да оцени тия прелестни одежди, дето само ми отлежават в гардероба  Grinning

# 485
  • Sofia
 Shocked Вие полудяхте....какви паркинги, какви нощници, а на Ева и е много смешно. Пълен хаос. Неищо не разбрах, а Флор пита за наякви хапчета
А коя е Балу? Извинете, но новаците никнат като гъби и не мога да ги запомня
Една новачка. Остави мотаеше се тук известно време, ръсеше ги едни... Добре, че се разкара! thumbsup
Офф, аман от луди, но добре, че се е разкарала наистина.

# 486
Споделям, че определени  жени много се излагат в стремежа си да привлекат нечие мъжко внимание
Губят всякаква идентичност и се стремят мнението им на 100% да припокрива това на мъжа
Смешно е някак и жалко същевременно
Кому е нужно?

Кои са тези? Поименно, моля. Или поне линк.

Катюша, кога ще се разхождаш по "Тройката"?

# 487
Споделям афинитет към благородни метали, ако някой иска да ме зарадва като се освободи от нежеланите вещи..до нас идва маршрутка номер 13.  Mr. Green Mr. Green

# 488
Балу, Хелън ти отива, освен това нито Илейн от "Долината на куклите", нито Хубавата Елена,
нито дори ЕлиСт/ Hug/ могат да ти вземат цигарето безпрепядствено. Simple Smile

# 489
Офф, аман от луди, но добре, че се е разкарала наистина.
Да...  202uu

Уважаема Горгона Медуза, бих искала да Ви се представя най-официално: Хелън reverance , бивша Балу Mr. Green

Последна редакция: ср, 18 юни 2008, 22:33 от Хелън

# 490
Връщам се от театър. Камен Донев. Не помня откога не бях се смяла така, гърлото ме боли. Гордея се с това момче, мой съгражданин.

После седнахме с детето на един бордюр-пейчица на центъра под часовника, пихме по една биричка и се прибрах изцедена като лимон.

# 491
Стига бе - голям смях се смях  Grinning Joy

Бубка, сериозно ли искаш да ти отговоря или по-скоро сериозно ли питаш?
Преди всичко съм жена. Никога няма да тръгна да се саморазправям с някого, особено пък с мъж, размахвайки юмруци
Женствено ще си извадя ключовете и още по-женствено ще  му надраскам колата - с финес и отработени движения Simple Smile
Имаш ли представа каква е дискриминацията на пътя?
Малка, непретенциозна кола, шофьор е жена, руса при това.
Не е истина какво отношение търпя само
Само катаджиите ме разбират Laughing

Сопрано, какви линкове бе, човек?!
Животът не е само форум, разбери го веднъж завинаги!

# 492
  • тъгата в мен
Докато се обърна и времето ,когато и аз ще мога да казвам..."Пийнахме по една биричка с детето...",току виж-дошло....
Много ми е щастливо...Одъртявам,а си се радвам-щура работа!
Благодаря на всички за пожеланията!Наздраве от кака ви!

# 493
Сопрано, какви линкове бе, човек?!
Животът не е само форум, разбери го веднъж завинаги!

Шегуваш се, нали? Пак ли са обгазявали гадните румънци...Мъка.

# 494
  • UK
Споделям, че две седмици живея със заблудата, че 19ти е в петък. В следствие на което се оказа, че заминавам за Германия утре, тоест един ден по малко за подготовка. Голяма гадост. Та, утре пътувам, ще се видим след десет дни. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт