Споделете 68

• 22 072
  • 990
  •   1
Отговори
# 675
Уф! Няма значение. Не е това.

# 676
Уф! Скръндза  Wink

# 677
Когато се върна с покупки-женски-вкъщи, обикновено ми казват "браво". Никога не съм се крила. Даже съм била освирквана, че не ходя по магазини и не пазарувам.
Сега, обаче, ще ходя да подменям.

# 678
Вижте сега, при мен положението е леееекинко придобило размерите на мания, Бу може да свидетелства от мястото на събитието. Естествено, след като въпросният артикул на женската суета влезе в употреба, бива забелязан скоропостижно...  и се налагат всякакви женски номера за успокоение на врага, а всъщност на собствената ми гузна съвест.
Номерът е да се показват един по един през определени интервали, а мен краката ме сърбят да ги обувам всеки ден различни!!!

# 679
Благодаря ти, че задоволи любопитството ми, Мяу!
 Grinning

# 680
... Само водка, уиски и узо.

Че ти си имаш всичко, какво се оплакваш  Laughing Хайде, от мен да мине, аз ще дам мезето - маринован паламуд с подправки и зеленчучки. Наздраве!

# 681
Споделям, набрах една платнена торба с липов цвят.
Мишонек, /запетайка/ сега какво да правя? Липов чай пия само когато съм болен.
От 1984г пия грузински и имам завиден запас. Но пък разстлания липов цвят мирише хубаво.
Хубаво е ако една жена може да си позволи да си купи обувки или рокля,
без това да разклати сериозно семейния бюджет, по което разклащане другият да разбере,
че нещо става в лодката.
Умбра, хубав хляб, хубав. А какво е червеното отгоре?

# 682
Споделям, че свършихме работа рано. Комунистите пак бяха спряли водата в най-голямата жега, за да ни мъчат, но ние пак оцеляхме. Лека вечер, чатъри.

# 683
Вълк, вземам го! Дори може да не ми го сушиш. Simple Smile

# 684
  • Варна
Лееееекичко самотно ми е Rolling Eyes. Ама пък си имам джин- тоник/наздраве/, послушно дете, пържена рибка и салата от краставици. Все ще се оправя по някое време...

# 685
И аз ще съм така довечера. Сега чакам да ме вземат и после ще съм сама с мишлето.

# 686
Споделям, че е просто вълшебство, когато се прибереш от работа да намериш непокътната кутийка със сладолед, с аромат на виолетки, която децата просто не са открили Laughing Да те посрещне уюта на разхвърляна къща, след първи работен ден подир отпуска. Домашната помощница днес не е била тук, щото аз съм била на работа. Ще я накажа! Mr. Green Влизайки през вратата, покрай мен се изнизаха в индианска нишка таман пет съседски хлапета. С изненада установих, че децата са расли като гъби от пролетта насам. Thinking

# 687
Искам да се наместя до Катюшка, може и тя да прилази насам, но да домъкне и рибката. Плиснах два легена на терасата, не е зле така. Много бързо свършва денят - къс ли идва, мен ли ме мързи...

# 688
Не ща да гледам 'ляба на Умбра аз!  Crossing Arms

Хайде, банда, аз отивам на купон! Наздраве!

# 689
Споделям нова книга, за което благодаря на съфорумка Hug.
Напоследък съм станала по малко толерантна към чуждите грешки, сигурно ми е време за почивка. Десетина дена още ми остават...
Вземам си бележка.

Общи условия

Активация на акаунт