Споделете 68

• 22 089
  • 990
  •   1
Отговори
# 660
Деб, старият телефон на мъжа ми, който сега е в майка ми, се зарежда с "Честит Рожден Ден". Бях му го подарила преди сто години по този повод. Майка ми много се кефи, че и честитят рождения ден всеки път, като се включи телефона. Laughing

# 661
Купих си вчера нов панталон, суров лен или нещо подобно каза продавачката. Цената -подобаваща. Днес го обух, за да го сефтосам. Нито съм падала, нито съм заемала нелицеприятни стойки, по едно време синът ми ме боцка с пръстче-бре, усещам го на голо!!! Кога поглеждам-страничният шев се спраскал, ленът чак се разнищил!!!!!!!!! Shocked
хванах детето за ръка, върнах се в магазина, показах се-веднага казах, че ще ми го сменят, да си избера нещо друго. Сега свекърва ми се прибра и отивам да го сменям. Мнооооого ме е яд, много ми беше харесал.

Четох и темата за кражбата. В рамките на 2 дни на Руски паметник станах свидетел на 2 изпълнения. В първия случай тъкмо минавах покрай една жена и детето и, когато цигане и дръпна ланеца Shocked Малолетно, ъф корс. Тя изрева неистово, онова се уплаши и побегна във вътрешността на квартала. Дамата си прибра синджира.
Вчера пък виждам как 2 циганори се обърнаха с лакоми очи след една жена, нарамила чанта тип "торба". пресрещнаха ми погледа и изчезнаха. Абе ужас, бе, внимавайте много.
Веднъж , още с количката, успях да предотвратя да оберат един разсеян чичко на опашка за банички. ooooh! ooooh! Не е истина хората как си смъкват гарда понякога и въобще не внимават.

# 662
Време за джин тоници и розови облаци
...и маргарити на папагала  Sad...

# 663
Много сте сладки днес, защото знаете, че съм на работа, та ми падна батерията докато ви изчета! Не горилите, а шимпанзетата бонобо правят секс за удоволствие. Честито на ДеЩо-вата щерка и на Сельовата също! Моето момче си взе дипломата днес - 5.35 Горда съм! Другото ми дете ще става спортист, не очаквайте чудеса там...

# 664
Споделям, че омесих хляб. Не мога, да не ви го споделя  Mr. Green .

http://farm3.static.flickr.com/2095/2592088993_a1172ae839.jpg
http://farm4.static.flickr.com/3101/2592088833_424e4a9557.jpg

# 665
Умбра, това не е хляб, а направо мезе за вино, но и бира. Ашколсун!

Мисля че е крайно време да си забъркам един джинтоник. Имам всички съставки, та дори и лимон.

# 666
Лоша Умбра, лоша Калина  Crossing Arms Нямам ни хляб, ни мезе, ни бира, ни тоник, нито дори едно забравено в хладилника малко лимонченце. Само водка, уиски и узо.

# 667
Споделям,че Умбра си е сбъркала професията.Отивам да търся нещо за ядене....

# 668
Умбра, не мисля, че ще останеш гладна!
Дори и да не работиш това, което учиш.

# 669
  • London, baby
Страхотен хляб, браво! Ще се пробвам и аз някой ден.

Споделям, че касиса ми е болен, сега четох с какво трябва да се пръска. Ще трябва да го лекувам.

# 670
Да, продължавайте да издевателствате над нас, бедните труженици... ни джин, ни хляб... само Розалия Ликова  Confused
Обаче пък си купих 2 олекотени завивки намалени на 13 лв! Не че ще са ми много нужни, ама поне няма да ги крия вкъщи като се прибера, като поредния чифт обувки или пола.

# 671
Завиждам на всяка жена, която може да скрие чифт обувки и пола!
Буми, не притесняйся, другата седмица правим мохитопиене на "Папагала". Калина да си знае от сега!

# 672
Защо ги криеш?
Флор, защо и завиждаш?
питам само Simple Smile

# 673
Защото МОЖЕ да скрие, Анджи. На Перфектният презимето му е Зоркото око.

# 674
Ама защо?  Grinning
Милото има нещо против покупките ли?
Ама, че съм подробна.

Общи условия

Активация на акаунт