Споделете 68

• 22 096
  • 990
  •   1
Отговори
# 645
Анджи, работя с професионална ПР агенция и имиджмейкър. тва е Simple Smile

Известна мъдрост казва "По-добре да търсиш в гугъл ърт къде си пил снощи, отколкото да гледаш в ю тюб как."
Време за джин тоници и розови облаци. Наздраве!

Хахахах. Веднъж да кажеш нещо смешно и ти! Simple Smile

# 646
Ако нямате никакъв секс, ще си признаете ли?
Ако нямате достатъчно секс, ще си поискате ли?
Ако нямате задоволителен секс, ще се напиете ли?
И изобщо, писна ми да чета между редовете.

# 647
Не, да, да.
Така става ли?  Grinning

# 648
Лис, ако ме лашкаха в момента, нямаше да пиша.
Да, да и пак да.

Споделям, че не искам да чета никакви новини повече. Не искам да гледам никакви новини.
Живея по-добре така.

# 649
  • Варна
Liska, признавам си без бой, че от трите въпроса отивам направо на пиенето  Laughing.
Известната мъдрост на Флор засмя целия офис.

# 650
Споделям, че мярнах в темата хубава Естер в хубава рокля  Grinning

# 651
  • о`майна лунна нощ е
Споделям много болка и предстояща буря.
Споделям, че ще направя всичко възможно да помогна на един човек, може би на втори, ако има нужда от това и се обърне към мен.
Споделям, че ще има много болка, много тежки думи и обиди, но ще бъда силна, въпреки че ме е страх за тях.

# 652
- Споделям, че откакто чета тази тема ми остава по-малко време през деня (и това на нищо не прилича)

- И, че ще ми е мъчно за Алиса, но пък мога да и нося чантата след работа, от време на време

- Също така, подарявам бебе на което май му никне първи зъб. По принцип е добродушен и пухкав симпатяга, но днес не се трае. Може да има нещо общо и с моето четене на тази тема

- Леко завиждам, на тези, които са на работа. Ама леко

# 653
vesi_vas, аз те чета, въпреки, че няма как да ти помогна да стане болката по-лека Simple Smile

# 654
Отивам да пия с ....аре нема ви казвам, че ще ми завиждате Simple Smile

# 655
  • под дъгата
Споделям досада от регулярното дъвкане на дребно тук.

ДеЩо, честита ти рожденичка!
Естер искам ти роклЕто, но няма да ми стане...
Флор, ща изям!
Laughing
Веси  Hug

Последна редакция: чт, 19 юни 2008, 17:19 от Buba Mara

# 656
мишолина, и аз така, и аз така (по първите ти 2 подточки, бебето със зъба само ще го гледам на снимки в разкошния ти, шарен мултиплай Grinning)

Обмислям, но само обмислям, да помоля Бу да ме бамне за седмица, КПД-то ми е много зле покрай форума.

Сели, действам. Ето, имам 4 тройки от последния тираж, по лев и осемдесе, ехей...

# 657
  • о`майна лунна нощ е
Проблемите не са мои, а на близки хора. Те ще са тези, които ще отнесат незаслужено цялата помия, която ще се излее. Аз съм с тях обаче, каквото и да става.

# 658
Калинушка, бъди сигурна, че ако решиш, Бу ще се отзове със сигурност. От опит го казвам.
А,  и да кажа, че никак не е  страшно. В един момент просто някой ти сваля бана и търсейки нещо из Гугъл разбираш, че отново си в Матрицата. Laughing
До ден днешен не знам кой от всички модове ми е свалил бана тогава.

# 659
  • Русе
В скайпа си имам човек, който в текста до аватара честити новата 2008 година и желае здраве, щастие, късмет и любов на всички  Shocked Всеки ден е онлайн. Да кажеш, че не е имал възможност да го смени...

Общи условия

Активация на акаунт