Споделете 68

• 22 086
  • 990
  •   1
Отговори
# 630
Нищо не ви разбирам. Не мога да прочета темата, звучите ми като на албански.
Чувствам се изолирана, алиенирана и дистанцирана.
Но поне не съм сексуално фрустрирана, вече  Party

# 631
О, Мяу, какво ти донесоха от странство?

# 632
Сели, виж какъв ъпгрейд става за едно поколение само. Ти от ТВУ къде стигна, смятай Димана какво я чака, дето се вика - небето ще й е таван.

Секондмент - дълга командировчица. (по Алисиния казус)

Ох, Калина...кво да ти кажа...ДО къде стигнах? До под кривата круша...А както знаем, на зла круша, зъл прът...или както също сме чували - крушата не ражда тикви...Ще видим Simple Smile

По Алисиния казус -  hedge fund на български е хедж фонд Simple Smile Ако не Ви е ясно, мога да ви обясня на четири очи Simple Smile

# 633
О, Мяу, какво ти донесоха от странство?

Дано е нещо, което поне се лекува лесно Simple Smile

# 634
Сели, виж какъв ъпгрейд става за едно поколение само. Ти от ТВУ къде стигна, смятай Димана какво я чака, дето се вика - небето ще й е таван.

Ох, Калина...кво да ти кажа...ДО къде стигнах? До под кривата круша...

Аз имах предвид - гледай докъде стигна, ехей..,похвалих те, един вид. Бъдещ клиент съм ти.

# 635
Споделям
че моята сладурка днес завърши първи клас!
Говори и пише вече 4 езика!
И аз съм една горда мама Hug!
Желая подобна радост всеки му!

# 636
Сел, още е рано да се каже  Laughing
Дано странникът да е ползвал лични предпазни средства според инструкциите за безопасност на труда при евентуални близки срещи от трети вид. Иначе рискува оръдието му да бъде извадено скоропостижно от употреба по особено мъчителен начин.

Извинете ме за многословието, но чета литературна критика.

Иначе Фло, освен сексуално нефрустрирана, съм и вече новоавтомобилизирана. Започва разпродажба на автоморгата вкъщи!

# 637
Волфи, на теб само _утки са ти в главата! Но пък уЙкенд не се пише с "Й". Освен това, тръгвайки да си чешеш зъбите с мен, кофти ще ти стане - ще ти изпопадат. От възрастта, разбира се.

# 638

Иначе Фло, освен сексуално нефрустрирана, съм и вече новоавтомобилизирана. Започва разпродажба на автоморгата вкъщи!
Мяуче, ще ти подаря табелка "Внимание! Блондинка в колата!"  Мъжът ми се е специализирал вече в направата на такива.  Simple Smile
Честито! Чакам те в Русе с автомобила, но и с Боян.

# 639
Да Мишон, помня. Уйкенд, уйкипедия, чуждиците ме тормозят.

# 640
Добре де, защо за хедж фондовете се пита само Сели? В крайна сметка тук има и други титани на финансовата мисъл ( не говоря за себе си Mr. Green). Т'ва отличните оценки за нищо ги нямате, тц, тц.

# 641
Калин@, много добре те разбрах. Simple Smile По-добре дори и от читател на преведена от теб книга. Въпреки, че там автора като го е казал завъртяно, ти кво си виновна...
Хайде, печели го този джакпот, че да правим един хеджфонд. Ще го поверим на Алиса - хем да има време и да пописва тук Simple Smile Изобщо положението е никой да не мърда. Нещата са много сериозни!

Simple Smile

# 642
Известна мъдрост казва "По-добре да търсиш в гугъл ърт къде си пил снощи, отколкото да гледаш в ю тюб как."
Време за джин тоници и розови облаци. Наздраве!

# 643
Защото Селиндър си прави постоянно реклама, затова Simple Smile

# 644
Изпил си си кукумицина значи, Волфи, пийни сега и едно за кръвното и отивай да береш липа.

След "Да" трябва запетайка и тогава пишеш името.

Общи условия

Активация на акаунт