Отговори
# 285
И АЗ ДА  ВЛЯЗА НАЙ ПОСЛЕ ЗА ДА ЧЕСАТИТЯ РОЖДЕННИЯ ДЕН НА ГОЛДЪНЧЕТО!БЪДИ МНОГО МНОГО ЩАСТЛИВА,И ВИНАГИ СЕ УСМИХВАЙ! Hug

# 286
Голдънче, честит рожден ден! Пожелавам ти да си здрава, щастлива, обичана майка и глезена съпруга....
Жаси, честито и на твоето момиченце-нека усмивката никога да не слиза от личицето й и винаги да се гордееш с нея.. newsm38
Миркам, мила, усещам нещо искаше да ми кажеш по повод захранването, ама ако си мислиш, че на 6 месеца ще се храните прилично с вилица и нож, жестоко се лъжеш...(никога не съм си позволявала да влизам в спор в този форум, ама този път го приех лично) . Пюре ще има и по вашия лигавник, ама нейсе...Изчела съм къде що има литература за захранването и ако не чувствах, че е настъпил момента при нас, едва ли щях да насилвам детето с бутане на лъжици насила и т.н.  Ама кво ли изобщо ти обяснявам....
Днес за първи път опитахме пюренце- от тиква. feeding На втората лъжичка вече се облизваше лакомо и естествено този съдбовен момент беше запечат с камера, благодарение на любезното съдействие на таткото, защото аз идея си нямам как се държи камера, лъжица и купичка....
На Софийската банда-весело изкарване утре и ще чакаме снимки...
На новите попълнения  welcome

# 287
Голдънче, Честит Рожден Ден!

Желая ти от сърце цялото щастие на земята, бъди най-обичаната жена и нека бъдете орисани със здраве и късмет ти и твоето семейство!

Честит рожден ден и на дъщеричката на Жаси Peace Да расте здрава и щастлива и да радва мама и тате Hug
Добре дошла в нашите редици на Мара Пепеляшка    welcome
Евил, благородно ви завиждам за плажуването днес. Ние пропуснахме Sad Аз още съм бяла като сирене Sad
Ефросинка, благодаря ти за отзивчивостта Hug Ако не намеря тук, определено ще разчитам на теб за закупуването на машинката за комари Peace
На софийския отбор пожелавам незабравина разходка утре и да се отчетете с мнооооого снимки Peace
Таниннана се загуби.....
Бубе все си мисля, че не не разказваш нищо в повече за твоите сладки принцески. А със сигурност имате интересни случки Hug
Лека нощ на всички Hug

Злато, Слави Hug
За Миа и Тео и всички малки ангелчета Flowers Rose Flowers Rose

# 288
Миркам, мила, усещам нещо искаше да ми кажеш по повод захранването, ама ако си мислиш, че на 6 месеца ще се храните прилично с вилица и нож, жестоко се лъжеш...(никога не съм си позволявала да влизам в спор в този форум, ама този път го приех лично) . Пюре ще има и по вашия лигавник, ама нейсе...Изчела съм къде що има литература за захранването и ако не чувствах, че е настъпил момента при нас, едва ли щях да насилвам детето с бутане на лъжици насила и т.н.  Ама кво ли изобщо ти обяснявам....
Не ми е работа, но ще обясня Thinking
Мирка, може би е имала предвид това, че към края на 5-6 месец бебоците губят вродения им рефлекс за избутват с език всичко що не е течно като млякото Peace
Захраних преди няколко дни и наистина нямаме нацапани лигавници а сладко се облизваме и ръкомахаме за следващата лъжичка. Мои познати и приятелки захранили значително по-рано вече в 8-9 месец децата им все още бутат всичко навън и на идея си нямат какво адже ба се прави с всичкото това разнообразие от храна, което мама му е наблъскала в малкото стомахче.
Моля ви, момичета поддържайте добрия тон... Mr. Green
Не защитавам Мира, просто поста ти ми се стори малко нападателен Hug

# 289
Здравейте момичета и аз да се похваля днес мойто момче се обърнало два пъти от корем по гръб съвсем самичко и аз ги изтървах и двата пъти Cry оставих го за малко на баба му да го гледа и то се обърнало после цял ден го слагах по корем ама неще пред мен Joy
ЧРД Голдънче да си жива и здрава  newsm59
ЧРД и на малката красавица на Жаси , да ти е жива и здрава и много да те слуша   Party Time

# 290
  • Sofia
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА КУКЛАТА НА ЖАСИ

ПОЗДРАВЧЕ

http://cards.thebirthday.com/cgi-bin/newcards/showimage.pl?no=45 … ATE=&tempval=  Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts

ЧУДЯ СЕ КОГА ЛИ ЩЕ УСПЕЕМ ДА ОТКРИЕМ ПРАВИЛНИЯ ТОН...
НЕКА ДА СПОДЕЛЯМЕ И ДА СИ БЪДЕМ ВЗАИМНО ПОЛЕЗНИ. НЯМА НУЖДА ДА СЕ НАПАДАМЕ И ДА СЕ ОПИТВАМЕ ДА НАЛАГАМЕ МНЕНИЕТО СИ. ВСЯКА ОТ НАС СЕ СТАРАЕ ДА ПРАВИ ВСИЧКО НАЙ-ДОБРО ЗА ДЕТЕТО СИ. ПРОСТО НИЕ СМЕ РАЗЛИЧНИ И ДЕЦАТА НИ СЪЩО. smile3503

Последна редакция: ср, 25 юни 2008, 18:24 от kam4o

# 291
pepinka83 - после ще се чудиш как да го удържаш да не се обръща  Wink Ще наваксаш, не се притеснявай.  Hug
Момичета - давайте го по-ларж, все пак всеки може сам да реши за себе си кога и как ще захранва, няма нужда всеки да се "засяга на чест" и веднага с нападателен тон да започне да защитава тезата си. Моля ви - всичките сте ми скъпи и не искам пак да се разделяме на лагери и прочие.  Heart Eyes
Лека и спокойна нощ от мен.

# 292
Привет, привет. Аз искам да помоля за паролата за снимките ни и за някакъв телефон за утрешната среща ако се курдисам да дойда... Praynig Praynig Praynig  bouquet

# 293
Слънчицее, позамети си малко кутийката. Дава ми, че си си изчерпала лимита за съобщения newsm75
 SatisfiedИ аз май съвсем скоро ще захранвам с пюрета... мъжа ми. Напълно готов е за този момент. Здрав зъб не му е останал. Яде като хамстер и само ми мрънка, вместо да се засили към зъболекарския кабинет. Щом е така - минава на кашички и пюрета. Ама-ха. И да не е посмял да плюе! newsm22

Последна редакция: нд, 22 юни 2008, 23:45 от Puhka

# 294
Жаси, честита ти рожденничка!

# 295
Със споровете да приключим и да видим какво ново  и кога към менюто да включим...
Това е току -що измисленото ми заглавие за тема...........ако ви хареса..... newsm78
Жаси .честита рожденничка ,здрава и щастлива да расте .. Hug Hug
Добре дошла на МАРА ПЕПЕЛЯШКА   bouquet  bouquet
МЕРИИИИИИИИИИ....КЪДЕ СИ  newsm78.....
Ще разказвам утре ..Целувки и се пазете ..  bouquet Hug Hug

# 296
Честит рожден ден на куклата на Жаси

Пухка rotfImbo rotfImbo rotfImbo,щом е готов захранвай Laughing
Браво на Киара че така добре се е справила с пюрето smile3501
Пепинка,честито обръщане на мъничето newsm32,спокойно щом веднъж е започнал ще го видиш,после спирка няма да има Peace
Мара Пепеляшка,добре дошла при нас welcome
Софиянки,утре весело изкарване и искаме снимки Wink
За спора newsm34,няма да се включвам.Само ще кажа,че сина ми го захраних на 4 месеца и добре си отваряше устата Stuck Out Tongue,даже ще потърся снимки от неговото захранване и утре ще покажа.
Евил,радвам се че си намерила кой да гледа куклата Peace,а за плажа браво,добре сте си изкарали  grinning039
Лека и спокойна вечер на всички и хубава седмица ви пожелавам smile3524

П.П.Бубе,аз съм ЗА.Хайде утре ще разказваш повече за вас,може и снимчици да пуснеш(нали знеш че твоите принцеси са ми слабост Blush).

# 297
  • София
Момичета, трогната съм от хубавите пожелания и топлите думи! Прегръщам ви силно всички! Hug Hug Hug Пожелавам ви от сърце да ви се връща многократно и да се радвате и вие така на положителни емоции! Hug
Жаси, да е жива и здрава дъщеричката ти! Да порасте голяма, умна и много щастлива!  bouquet  bigdance2 newsm18 Tada
Добре дошли на Кас и Мара Пепеляшка!  welcome Много весели мигове в нашите темички! Hug
Еми, нали ме знаеш каква съм на снимките, докато ги обработя и ще забравя, къде съм била. Joy rotfImao Не, шегувам се! Обещавам тези дни да ви покажа снимки от топлата ни съседка! Crazy
Зита, спомням си скормните ни срещички в Тина Киркова! Hug
Пух, без коментар! hahaha hahaha hahaha
ЕвилPeace!
Сега ви желая лека нощ и утре ще се видим с някои на срещата! Дано да се съберем повече! Hug

Слави и Злато, винаги ще ви помня! Нека почиват в мир Тео и Миа! Flowers Rose Flowers Rose

# 298
  • ВАРНА
Голдънче, Честит Рожден Ден!

Бъди здрава и щастлива, бъди добра и всеотдайна, бъди любима ти на всички и големи и мънички!

Честит Рожден Ден и на Ками на жаси!

Пожелавам й да бъде цял живот такава чаровница, каквато е сега. Пожелавам й да бъде здрава, да слуша мама, татко и да пазси Свилката! Да бъде отлична ученичка и да бъде гордост за мама!

Ах, това захранване. Имам чувството, че Емо вече не издържа. Всичко гледа, към всичко посяга, всичко иска да опита, направо не знам как ща го удържа още месец. Решила съм да захранвам в края на 6-ти или на 6 навършени месеца.

Бубе, тъкмо си мислих, че трябва да пускаме нова тема. Точно на момента се включваш Laughing, както винаги.
Евил, в кой албум сложи снимките, че не можах да ги видя newsm78? И весело изкарване в Италия. [/color]

ПП: ей сега ще пусна новата тема.

# 299
 ...Дездемонка и ние гледаме лакомо  Shocked  всичко на масата , дърпаме покривката и т.н.   ,но ще удържа ли фронта  newsm78 ...Дано ,доста е топло и за това моите искат непрекъснато на цицка.... Rolling Eyes Вода не пием много ,но като им сложа ябълка току що отхапана и нали има сокче -само лижат като че ли е сладолед........ Laughing Laughing големи сладурчета са февруарските бебешорчета .. Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Трябва да ми обясниш някой ден как става това да подчертаеш някоя дума и да има снимки на нея .. newsm78 Praynig

Общи условия

Активация на акаунт