Кога проходиха Вашите съкровища?

• 11 314
  • 271
  •   1
Отговори
# 135
Проходи сам точно седмица преди първия си рожден ден.

# 136
  • при Arctic Monkeys
година и месец

# 137
Ама може ли да се уточним,какво означава проходи?Не са ли първите няколко крачки самостоятелно?
Малко ми е трудно да проумея как 8 месечно бебе се пуска да ходи. Thinking Брей,какви ентусиасти!
Моята Натали закрачи самостоятелно седмица преди да навърши годинка,две седмици след това стана стабилна.

# 138
Ама може ли да се уточним,какво означава проходи?Не са ли първите няколко крачки самостоятелно?
Малко ми е трудно да проумея как 8 месечно бебе се пуска да ходи. Thinking Брей,какви ентусиасти!
Моята Натали закрачи самостоятелно седмица преди да навърши годинка,две седмици след това стана стабилна.
Мисля, че всички имат предвид първите самостоятелни крачки. И явно се среща, макар и рядко, 8-месечно бебе да прави самостоятелни крачки. Както споменах по-горе, при нас бяха 5 дни преди да стане на 9 месеца, като дотогава вече доста стабилно се придвижваше, подпирайки се по мебелите. Чувала съм от 1-2 познати, че децата им проходили на 8 месеца, а те са хора, на които вярвам.
Edit: Забравих да напиша, много як аватар имаш, bini_og! Извинявам се за офф-а, но все още съм под силното въздействие на снощния концерт.

Последна редакция: сб, 26 юли 2008, 16:44 от gertrudka

# 139
Дни преди да навърши 11 месеца направи 2-3 крачки без опора и две седмици по-късно си ходеше сравнително стабилно!  Peace Подпирайки се по мебелите никога не е обикаляла,просто изведнъж се пусна.

# 140
  • Mediterraneo
Дни преди да навърши 11 месеца направи 2-3 крачки без опора и две седмици по-късно си ходеше сравнително стабилно!  Peace Подпирайки се по мебелите никога не е обикаляла,просто изведнъж се пусна.

И моята тогава, но преди това сигурно два месеца обикаля стаите по мебелите.

# 141
На годинка и месец проходи.

# 142
Без чужда помощ и стабилно -> Дани на 9 м. и половина; Ива и Мони - на 11.

# 143
Моето - 2-3 седмици преди 1 вия си рожден ден .

# 144
  • София
Марти проходи на 1 г. и 10 -тина дни.

# 145
На 13 месеца

# 146
9 месеца  Peace

# 147
На годинка и две седмици направи първите си крачки.
След месец започна да е по-стабилен. След още месец
още по-уверен, но все още пате. Сега вече е на 1,7г. и
не можеш да го настигнеш. Тича като луд  Crazy

# 148
  На 9 месеца направи първите си стъпки без да е хванат за ръчичка,но това не го брояхме за прохождане.
  На 11 месеца самостоятелно започна да пресича стаята.Тогава вече го смятахме за проходил! Hug

# 149
Около седмица преди да навърши една година.

Общи условия

Активация на акаунт